- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
biz kayinbabamlarin bahceli evine götürüyoruz.orda bahcede yolda oynuyorDışarı çıkan var mı arkadaşlar biz iki buçuk aydır evdeyiz babamız çok hassas bu konuda. Aşağı bahçeye indirelim diyorum sitede ona da yanaşmıyor. Arabayla inmeden tür atalım diyorum onu da yapmıyor. Balkona çıkıyoruz sadece. Sizler neler yapıyorsunuz? Ne zaman çıkartırız acaba? Gerçi maskeden eldivenden tadı da alınmaz ki.
temiz hava almis oluyor.bide bu aralar ben sitenin bahcesindeki parka indirmeyi düsünüyordum.bugün indirecem.uykudan kalksin yemegini yesin indiriecem.temiz hava ve yürüyüş şart bi yerde.
saol canim.Allah razi olsun.alisacaz koruyacaz artik.Çok çok geçmiş olsun canım Allah korusun . Rabbim beterinden korusun. İnsanın içi gidiyor aklı gidiyor. Ben de hemen hemen her gün kalbim duracak artık diyorum.
ya sen ne tatlı anlatiyorsun herseyi ya.sohbeti havasinda kirmadan,ince düsünerek.etrafindakilar cok şansli bence.Biz bulunduğumuz yer itibariyle rahatız.
Bunu belirleyen birazda şehir ve şartlar.
Ama fazlada sakınmak bağışıklıkları için cok iyi olmayacak gibi geliyor.Dikkat edip tedbir aldıktan sonra manevi olarak rahatlamaktada fayda var. Kimseye yanaşmadan, dokunmadan cok erken saatlerde küçük bir oyun ya da yürüyüş cocugun gelişiminide destekleyecektir.
bunlari paylaşman iyi oldu canim.Canım küçük bir tavsiye versem sana. Bir yeri acıdığında vs bir suçlu aramak yerine sorumluluğun onda olduğunu hissettirsen daha iyi olur sanırım. Bu ilerleyen süreçte şöyle kendini belli ediyor sorumluluğunu üstlenmesi gereken durumlard sorunu kendinde aramak yerine hep başkalarında arıyor ki bu da ciddi bir durum. Gözlemlediğim için söylüyorum. Ben kızımda da onu yaptım oğlumda da yapıyorum. Misal bir duvarın ona zarar vermesi mümkün değil doğrusuyla öğrenmeleri en güzeli:)
zaten kisilik gelisiminde cok önemlidir sorumluluk sahibi olmak.yoksa hep şikayetçi bi yapı olusuyor.
ben bunu hic düsünmemistim.gecen kapiya vurmustu kafasını.dönüp parmagiyla kapiyi isaret etti kızdi.bende kapoya kızdim.keske yapmasaydim.öğrenmis oldum ya artik dikkat ederim.
tsk ederim güzel bi bilgiydi.