Maşallah darısı başımıza :) meme diyince ben oyalamaya çalışıyorum bazen eşim hemen diyorki kızım çok keyif alıyor emerken niye vermiyorsun yemek isterse yer yemezse yemesin emzir
Evet evet her şeyi bayıla bayıla yiyor. Koca bi kase makarna yedi uyanınca. Üstüne de bir portakalın suyunu içti. Şimdi geldi eppek istiyor. Bugün tam iki buçuk saat hiç uyanmadan öğle uykusu uyudu. Daha önce bütün öğle uykusunu memede geçiriyordu.
Benim direnmeye gücüm yok resmenyalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Eminim arayı açabilsek bizde de aynı durum olur ah ahh..
evet ise baslayinca bakan kisilere sıkıntı olurdu meme meme.benim ise baslama tarihim aralik basi.ama belki daha erken baslayadabilirim bilmiyorum.2 yasina kalmadan kesmek istiyordum memeyi ama aksam uyutma konusundan korkuyorum.o yuzden belki sadece gece uyurken emecek sekilde devam edebiliriz bi sure.Benim asil memeyi birakma dusuncem; 1,5 2 aydir evdeyim ve yarim saatte bir meme diyordu versen bi dert vermesem bi dert 2 gun sonra ise baslayinca annemlere cok zorluk cikaracakti ve diger onemli etken istah neredeyse sifirdi azalta azalta gunde 3 gece 2 ye dusurmustum ama surekli sen artik buyudun havalarda sicakladi sutun tadi degisecek ama ben hep buradayim mesaji verdim azicik sirkeye basvurdum simdilik iyi gibi evet 19,5 ay emmis oluyor ben cok takilmiyorum ama hic emmeyedebilirdi yapacak bir sey yokSen ne zaman kesmeyi planliyorsun tamamen
Nasıl gidiyor meme bırakma alıştımi eylulBende girip bakiyorum ama kimseden ses seda yok
Nasıl gidiyor meme bırakma alıştımi eylul
Bende senden cesaret aldim evdeyken bıraktirayim dedim 4. Gün bugün hiç meme sormadı atlas ama uykular felaket çok zor uyuyoralisti alisti1-2 soyluyor sonra unutuyor cok sukur korktugum gibi olmadk
Bende senden cesaret aldim evdeyken bıraktirayim dedim 4. Gün bugün hiç meme sormadı atlas ama uykular felaket çok zor uyuyor
Atlas uzun zamandır meme sormuyordu aslında ondan çok benim alışkanlığımdi.son 2 haftadir da emmeyip isiriyodu. Aslinda denemek için emzirmiyim bakalım ne olucak dedim şansıma uykusu vardı uyudu ogun bende emzirmeye bıraktım son kez emzirdigimin bende farkında değildim. Ama bol bol sarılıyoruz uyuyana kadar elim üstünde.1 hafta oldu Cuma gunu hala uykular zor ama o an cok sabirli ve sakin yaklasiyorum cunku onlar icin zorlugunu dusunsene. Kucagimdan birakmiyorum sakince ninni veya masal anlatiyorum saclarini oksuyorum birde bence en onemlisi Eylus meme emerken 8:30 max 9:30 da uyut beni derdi meme emer uyurdu simdi 11de kendi uykudan gozlerini acamiyor artik o zaman hadi gel uyuyalim diyorum yani bekliyorum iyice uykusu gelsin tabi suan evdeyiz zorlamiyor ama ise baslayinca sabah 6 da kalkmak var bilmiyorum o zmna erkene gelir belki uykulari yalniz 4. Gun olup sormamasi cok iyi degil mi ya masallah
Atlas uzun zamandır meme sormuyordu aslında ondan çok benim alışkanlığımdi.son 2 haftadir da emmeyip isiriyodu. Aslinda denemek için emzirmiyim bakalım ne olucak dedim şansıma uykusu vardı uyudu ogun bende emzirmeye bıraktım son kez emzirdigimin bende farkında değildim. Ama bol bol sarılıyoruz uyuyana kadar elim üstünde.
İşte o diş gece daha çok canını yaktığı için hiç uzatmadan suyuna gidip, ona yardımcı olmak en iyisi. Dişler en zorlu süreç onlar için. İlacı nemeyse verelim gitsinİyi bayramlar herkese.
bizim köpek dişleri ve 2. Azılar eksik. Biri geliyor ama elimle yokladığımda kabarıklık yok. Her şey bütün gün ağızda. Her yer bütün gün salyayla sırılsıklam. Gündüz 3 saat araya devam. Hatta dün bi ara unuttu. 5 saat istemedi. Ama gece 2 saatte bir kalktı. Babasını istemedi. Meme vermeyince kendini yırttı beni tekmeledi. Ne güzel iki kere kalkıyordu ne zamandır. 2 yaşına kadar düzen yok anlaşılan. Yada 8-10.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?