2018 Ekim Anneleri

İste bizde de uykuya gecis bile daha sakinledi acaba diyorum aliskanlik olumsuzmu etkiliyordu cocugu

Benim direnmeye gücüm yok resmen yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Eminim arayı açabilsek bizde de aynı durum olur ah ahh..

İsin cok zor haklisin bende esimden kuvvet aldim cunku o meme bi kez dustumu akillarina asla annede oyalanmiyorlar baba kurtarici oluyor zira en son sokakta bile eylul beni meme diye cagiriyordu

Bizde atlasla yapıştık iyice evde bacağıma yapışıp geziyor biyere gittiğimde yok oysaki arada babası uyutuyodu ona da musade etmiyor şimdi ağlama krizine giriyor dayanamayıp gidiyorum odaya.

VosVos35 Allah yardımcın olsun. Tek başına 2 çocuk, zor.Çocuklu insanın en büyük zorluğu, eş desteği yoksa diye düşünürüm hep... İnsanın yanında 10 kişi olsa, eşle işler zorsa ya da uzaksa, sorumluluk tam anlamıyla bölüşülmeyince insanın zihni dinlenemez.

evet ise baslayinca bakan kisilere sıkıntı olurdu meme meme.benim ise baslama tarihim aralik basi.ama belki daha erken baslayadabilirim bilmiyorum.2 yasina kalmadan kesmek istiyordum memeyi ama aksam uyutma konusundan korkuyorum.o yuzden belki sadece gece uyurken emecek sekilde devam edebiliriz bi sure.

Ben bugün hiç emzirmedim atlasi gerci emiyor dalga geçiyor her seferinde. Oglen kendisi biberon unu gördü istedi biraz mama yaptım yatağında içirdim sonra uyuyana kadar başını bekledim 45 dk sonra uyudu. Aksam da annemlere gitmistik annem dinazor almış çok sevdi aklı onda kalınca meme gelmedi heralde aklına dinazor a sarılıp uyudu. Uyku saatinin biraz gecmis olmasininda etkisi vardır. Normalde sadece gece mama iciyor ama öğlene versem meme yerine bu seferde mama bırakmak mı zor olur acaba

Bende senden cesaret aldim evdeyken bıraktirayim dedim 4. Gün bugün hiç meme sormadı atlas ama uykular felaket çok zor uyuyor

1 hafta oldu Cuma gunu hala uykular zor ama o an cok sabirli ve sakin yaklasiyorum cunku onlar icin zorlugunu dusunsene. Kucagimdan birakmiyorum sakince ninni veya masal anlatiyorum saclarini oksuyorum birde bence en onemlisi Eylus meme emerken 8:30 max 9:30 da uyut beni derdi meme emer uyurdu simdi 11de kendi uykudan gozlerini acamiyor artik o zaman hadi gel uyuyalim diyorum yani bekliyorum iyice uykusu gelsin tabi suan evdeyiz zorlamiyor ama ise baslayinca sabah 6 da kalkmak var bilmiyorum o zmna erkene gelir belki uykulari yalniz 4. Gun olup sormamasi cok iyi degil mi ya masallah

Atlas uzun zamandır meme sormuyordu aslında ondan çok benim alışkanlığımdi.son 2 haftadir da emmeyip isiriyodu. Aslinda denemek için emzirmiyim bakalım ne olucak dedim şansıma uykusu vardı uyudu ogun bende emzirmeye bıraktım son kez emzirdigimin bende farkında değildim. Ama bol bol sarılıyoruz uyuyana kadar elim üstünde.

bak ne guzel oglusun sana kolaylik saglamis aslinda :) ben soyluyorum Eylus memeyi biraktiysa her bebek birakir cunku bizimkisi hala emerken gozleri kayardi yani oyle zevk aliyordu ama ben azaltma esnasinda cok zorlandim belkide birakma asamasi ondan kolay gecti

Herkese iyi bayramlar kızlar ❤

Biz henüz aşama kaydedemedik, yazacak pek bişey bulamıyorum o yüzden.

Yemek yemiyor.. En çok dişe bağlıyorum, altta çiğnemeyi destekleyecek dişi çıksa belki biraz istekli olur. Haliyle 7/24 memeye devam..

Çişi bazen söylüyor bazen fake atıyor, klozette bekliyoruz oyuna bağlıyor. O yüzden çıkarmaya cesaret edemiyorum bezi.

Yeni kelimeleri mutlu ediyor.. Bebekleriyle oyun kurmaya çalışıyor.. Tehlikeli hareketlere devam..

Bizde durumlar böyle

İyi bayramlar herkese.
bizim köpek dişleri ve 2. Azılar eksik. Biri geliyor ama elimle yokladığımda kabarıklık yok. Her şey bütün gün ağızda. Her yer bütün gün salyayla sırılsıklam. Gündüz 3 saat araya devam. Hatta dün bi ara unuttu. 5 saat istemedi. Ama gece 2 saatte bir kalktı. Babasını istemedi. Meme vermeyince kendini yırttı beni tekmeledi. Ne güzel iki kere kalkıyordu ne zamandır. 2 yaşına kadar düzen yok anlaşılan. Yada 8-10.

İşte o diş gece daha çok canını yaktığı için hiç uzatmadan suyuna gidip, ona yardımcı olmak en iyisi. Dişler en zorlu süreç onlar için. İlacı nemeyse verelim gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…