Kazaları geçen bebişlere geçmiş olsun
Bizde bolcana düşüyoruz malesef. Her tarafı mor. Özellikle kafasını çok çarpıyor. 1 m yükseklikten düştü fayansa bacağı morardı kafası şişti
koltuk kenarlarından düştü yüzü diğer koltuğun metal kısmına geldi yanağı morardı 2 haftaya yakındır geçmedi. Kendi sandalyesinden Masaya çıkmaya çalışıRken kaşını vurdu köşeye mosmor oldu. Yüzü harita gibi oldu.birarada yüzüstü düşüp dudağını patlattı
o kadar dikkat etmemize rağmen gözümün önünde oluyor nasıl oluyorsa. Önceleri çok da temkinliydi. Düşücem diye pek kıpırdamazdı da. Rabbim beterlerinden koruusn inşallah
Memeyi azaltan ve kesme çalışmalarındaki arkadaşları çok çok tebrik ediyorum.
sürekli emmek istediği için hiç cesaretim yok benim. Birde duygusal yoksunluk yaşayacağımı düşündüğümden yakın zamanda bıraktırmak bile geçmiyor içimden.
Ve malesef ki bizde ekran konusunda ipin ucunu kaçırdık. Çok dikkat ettim doğduğu Andan itibaren tv kapattım. Bir yere gittiğimizde bile tv vs açıksa ya başka odaya geçtim ya da kalktım ordan. Ama bu kış geçmeyen öksürükte ventolin buhar vermek gerekti ama katiyen almadı. Buhar almadan ilaçlar döküldü. Dr eğer geçmezse film çektirelim dedi. Korona döneminde hastaneye de gitmek içimizden gelmedi ve youtubedan video izlettik. Üstüne karantina günleri de olunca çok bağlandı. Hep sakladım aklını dağıtmaya çakıştım. Şimdi taktij değiştirip kaçırmıuorum davranışın sönmesini bekliyorum. Umarım unutur unutmasa bile azaltır