• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Teşekkür ederim 😊 çok başka gerçekten bir ara sürekli çiş çiş diyip kaçıyordu bütün gün tutmaya başladı yapmamak için falan şuan klozeti gösteriyor ona yapmak istiyormuş :) birde altına kaçırınca banyoya sokuyorum suyu çok seviyor 3 gün falan da sırf suda oynamak için altına işedi 😂 anne çiş diyip gözüme baka baka işiyor sonra da cıp cıp diye banyoya koşuyor😂 sonra işedi yıkamadım ondan da öyle kurtuldum 😎
Maşallah. Kızın çok akıllı. Öpüyoruz bıdığı.

anabelgunes anabelgunes acil sifalar dilerim babana Allah tez zamanda saglikla evine donmesini nasip etsin🙏🏻 Evden calismak evet zor bizde ayniyiz Allah yardimciniz olsun
B Birmucize sen mi bezden kurtuldun yoksa cimcime mi😂 hadi gozunaydin bizde hic sinyal yok lazimligi var cis deyip oturuyor arada ama belli yani oyun hep☺️ Kuruyemis icin de ya bu korku bende yapisti kaldi cocugun eline elma veriyorum misal gozumu ayiramiyorum ya bogazina kacarsa diye ki biliyosun Eylul dislerini 5. Ayda basladi cikarmaya suan 4 azi disi tam anlamiyla cikmis baya kocaman ama iste gel gelelim ben tirsiyorum🤦‍♀️
Nilsibel Nilsibel yakalanirsaniz asi kartini gosterebilirsin ya da doktoruyla konsuturursun en kotu tlfnda asiya gidioruz diye

Bi de artık bilinçliler ya, annem beni onların elinden kurtarmadı diye düşünüp bana küsmez inşallah 😔 pamuk kızımın canını yakacaklar diye içim gidiyor 🥺

Sanirim en gaddar oldugum anlardan biri asi anlari. Boynuma yapisim anne diye agladi en son gozlerimin icine bakarak Eylus ama yapacak biseyim yok senin iyiligin icin annem dedim asi benim icin hassas cok sukur bizde hicbir asida ates olmadi insallah sizde de olmaz

Bende memeden kesmeye calisiyorum kizlar. Cunku evdeyim diye artik yarim saatte bir meme diyorduv vermeyince olay cikiyor buna karsilik asla tek lokma yemek yemiyordu simdi azaltmaya basladim gunde 4 e dustuk bakalim oyaliyoruz mizmizlansada vermiyorum ise baslayincada tam kesecegim ki artik gidasini alsin

Bende memeden kesmeye calisiyorum kizlar. Cunku evdeyim diye artik yarim saatte bir meme diyorduv vermeyince olay cikiyor buna karsilik asla tek lokma yemek yemiyordu simdi azaltmaya basladim gunde 4 e dustuk bakalim oyaliyoruz mizmizlansada vermiyorum ise baslayincada tam kesecegim ki artik gidasini alsin
Maşallah canım. Darısı başımıza.

Tamamen aynı durumdayız. Dün hiç bişey yemedi, bütün gün memede.. dişleri çıkıyor diye kıyamıyorum ama süt de yok tutmuyor.

Aşıya gittik geldik çok şükür.. temiz hava ve aşının da etkisiyle şu an uyuyor. İnşallah sıkıntısız geçirir kuzucum 😔

Tamamen aynı durumdayız. Dün hiç bişey yemedi, bütün gün memede.. dişleri çıkıyor diye kıyamıyorum ama süt de yok tutmuyor.

Aşıya gittik geldik çok şükür.. temiz hava ve aşının da etkisiyle şu an uyuyor. İnşallah sıkıntısız geçirir kuzucum 😔
Biz her aşıyı ateşli geçirdiK ama bu aşıda çok şükür ateşimiz olmadı. İnŞallah sizinde olmaz cnm.

Arkadaslar 1 haftayı geciktir normalde günde 2 kere kaka yapan çocuk 2 3 günde 1 yapmaya başladı yapınca kabiz gibi de yapmıyor. Bugun gün kurusu vermeyi denedim sevmedi. Ne versem de acaba eski düzene girse. Kaka yapamayınca karın hep sis yemekte yemek istemiyor

Arkadaslar 1 haftayı geciktir normalde günde 2 kere kaka yapan çocuk 2 3 günde 1 yapmaya başladı yapınca kabiz gibi de yapmıyor. Bugun gün kurusu vermeyi denedim sevmedi. Ne versem de acaba eski düzene girse. Kaka yapamayınca karın hep sis yemekte yemek istemiyor
Gün kurusunu yoğurduna, ayranına falan katmayı denedin mi? Biraz sıcak suda bekletip rondoyla çekip kuruyemişle karıştırsan yer mi acaba?
Aklıma hamileyken kendimi durduramayıp bi paket kuru kayısı yeyip gerisini anlatmıyorum...
Babana çok geçmiş olsun tekrardan.

Gün kurusunu yoğurduna, ayranına falan katmayı denedin mi? Biraz sıcak suda bekletip rondoyla çekip kuruyemişle karıştırsan yer mi acaba?
Aklıma hamileyken kendimi durduramayıp bi paket kuru kayısı yeyip gerisini anlatmıyorum...
Babana çok geçmiş olsun tekrardan.
yogurduna koymayı denedım yogurduda yedıremedım .Başka bağırsakları yumusatıcak bıseyler bulmam lazım

yogurduna koymayı denedım yogurduda yedıremedım .Başka bağırsakları yumusatıcak bıseyler bulmam lazım
Oğlum kefiri çok sever mesela. Sadesini alıp içine sevdiği meyveleri rondoda çekip katabilirsin. Kesinlikle bağırsakları çalıştırır. Simay hiç bişey sevmediği için ordan örnek veremiyorum 😔
Babana da gelmiş geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanır 🙏

Biz her aşıyı ateşli geçirdiK ama bu aşıda çok şükür ateşimiz olmadı. İnŞallah sizinde olmaz cnm.
Sağol canım ateş yok şu âna kadar, sadece bacağı şiş ama hareket ettikçe dağılacağını ümit ediyorum, takipteyim

yaaa ne güzel. ne yaptınız nasıl aşamalar bekliyor bizi.biraz anlatirsan cok sevinirim. gelecek ay artik denemelere baslayayim istiyorum ama kafam da cok karisik. nerden nasil baslamaliyim ?
[/Q
Aslında tavsiye edeceğim bir şey yok şuan çünkü birden karar verdim plansız programsız başladım :) sadece çok geç kalmaması gerektiğini düşünüyorum ..10.ayında falandı sanırım lazımlık almıştım arada oturtuyordum klozetede tutuyordum bunlar alıştırma gibi oldu zaten kızıma tek bakıyorum wc bazen birlikte girmek zorunda olduğum zamanlar oldu giderkende hep anne çiş yapacak falan diyordum .. Şuan tuvaleti gelince çiişşş diye bağırıyor:) bu ara yine çiş diyip kaçıyor bir iki altına yapıyor falan :) ama çok sıkıntılı geçmiyor şükür arada altına kaçırması falan normal 😬

anabelgunes anabelgunes acil sifalar dilerim babana Allah tez zamanda saglikla evine donmesini nasip etsin🙏🏻 Evden calismak evet zor bizde ayniyiz Allah yardimciniz olsun
B Birmucize sen mi bezden kurtuldun yoksa cimcime mi😂 hadi gozunaydin bizde hic sinyal yok lazimligi var cis deyip oturuyor arada ama belli yani oyun hep☺️ Kuruyemis icin de ya bu korku bende yapisti kaldi cocugun eline elma veriyorum misal gozumu ayiramiyorum ya bogazina kacarsa diye ki biliyosun Eylul dislerini 5. Ayda basladi cikarmaya suan 4 azi disi tam anlamiyla cikmis baya kocaman ama iste gel gelelim ben tirsiyorum🤦‍♀️
Nilsibel Nilsibel yakalanirsaniz asi kartini gosterebilirsin ya da doktoruyla konsuturursun en kotu tlfnda asiya gidioruz diye
İkimizde kurtulduk diyelim :)) evet aslında çok rahat yer sende korkunu yenersin inşallah :)

Back