• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Saolasin amin Allah herkesi korusun. Tahlil sonuçları gelmiş şimdi dün kalp kriziymis geçirdiği birazdan anjio ya alicaklar. Stand mi by pass mi karar vericekler 2 tane Stand vardı daha önceden yüksek ihtimal bypass olucak gibi gözüküyor. Bizde böyle elimiz kolumuz bağlı beklıyoruz
Geçmiş olsun canım 😔 acil şifalar diliyorum 🙏 Atlas'a da sırayla bakarsınız yapacak bişey yok. Sağlık olsun yeter ki 🙏

Arkadaslar canim çok sıkkın. Dun babam rahatsızlandı kalp hastası zaten dün yine sıkısmis şuan hastanede yarı yoğun bakımda tutuyorlar pazartesi günü anjio olucak. Gidip giremiyorum bile kimseyi sokmuyorlar.annemde hastane bahçelerinde kaldı tek başına. Atlasa bakmak için de gelemiyecek yarın uzun bir sürede gelebileceğini sanmıyorum eşimde bende evden de çalışsak yine yoğun oluyoruz çocuk oyun bekler ben napicami şaşırdım
Rabbim acil şifalar versin canım. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Allaha emanet olsun babacığın.

Arkadaslar canim çok sıkkın. Dun babam rahatsızlandı kalp hastası zaten dün yine sıkısmis şuan hastanede yarı yoğun bakımda tutuyorlar pazartesi günü anjio olucak. Gidip giremiyorum bile kimseyi sokmuyorlar.annemde hastane bahçelerinde kaldı tek başına. Atlasa bakmak için de gelemiyecek yarın uzun bir sürede gelebileceğini sanmıyorum eşimde bende evden de çalışsak yine yoğun oluyoruz çocuk oyun bekler ben napicami şaşırdım
Çok geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda şifa versin babana. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah. Oglunla daha çok vakit geçirmiş olursunuz..

İnşallah iyileşir hemen.

kızlar Niliş’in bexsero aşısının hatırlatma dozu var. Ev ile hastane arası15-20 dk arabayla. Çocuğu dışarı çıkardığımız için ceza yer miyiz? Doktora mesaj attık salgın bitince mi getirsek diye. Cevap bekliyoruz.

İnşallah iyileşir hemen.

kızlar Niliş’in bexsero aşısının hatırlatma dozu var. Ev ile hastane arası15-20 dk arabayla. Çocuğu dışarı çıkardığımız için ceza yer miyiz? Doktora mesaj attık salgın bitince mi getirsek diye. Cevap bekliyoruz.
Simay'ın da 18 aylık rutin aşı vakti geldi. Bakalım sağlık ocağından arayacaklar mı.. Çocuk keyifsiz zaten, 8de kalktığı halde 11:30 da uykusu geldi, öğle uykusuna yattı.. Hiç istemiyorum götürmeyi 😔

Simay'ın da 18 aylık rutin aşı vakti geldi. Bakalım sağlık ocağından arayacaklar mı.. Çocuk keyifsiz zaten, 8de kalktığı halde 11:30 da uykusu geldi, öğle uykusuna yattı.. Hiç istemiyorum götürmeyi 😔
Bizim aşı kartına 1 nisan yazmışlar. Ben bakmamıştım. 8inde doğdu diye 9unda götüreceğimizi düşünmüştüm. Hiç o hFta aramadılar. Gidince de niye gelmediniz demediler. Apar topar soymadan bacağını sıyırıp iğneyi yapıp gönderdiler.

Kizlar siz kuruyemis veriyormusunuz bebeklere? Dr muz 3 yasa kdr akcigere kacma riskinden dolayi vermeyin diyor buna karsilk 8. Aydan beri balik yagi iciriyorum
Bu mesajını yeni gördüm ben veriyorum fındık badem leblebi ceviz .. Eğer tedirgin oluyorsan yulafla birlikte ceviZ badem rondodan çektim öyle kaşık kaşık yiyor bazen yoğurtla karıştırıyor bazen pekmezli kreması var onunla şekerleme gibi top top yapıyorum öyle yiyor denemek istersen

Amin canim yarin bypass olucak 1 tanesi anadamar olmak üzere 3 damar tikaliymis
İnşallah iyileşir hemen.
Allah acil şifalar versin inşallah. Tez vakitte sağlığına kavuşsun baban 🙏🙏
Biz de götürcez bu hafta içi menactra aşısı 3.doz için. Doktorumuz çağırdı. Aşıları ertelemeyin diyor tüm doktorlar.

Bu mesajını yeni gördüm ben veriyorum fındık badem leblebi ceviz .. Eğer tedirgin oluyorsan yulafla birlikte ceviZ badem rondodan çektim öyle kaşık kaşık yiyor bazen yoğurtla karıştırıyor bazen pekmezli kreması var onunla şekerleme gibi top top yapıyorum öyle yiyor denemek istersen

Ayaz da yemiyor malesef. Yulaf ile bir deneyeyim yerse sana minnettar kalırım 😊

anabelgunes anabelgunes Çok geçmiş olsun, sağlıcakla dönsün eve babacığın❤️
Atlas içinde gerilme bence, sizde elinizden geleni yapacaksınız, o da duruma gördükçe alışacak ayak uyduracaktır.Allah yardımcın olsun

Ben bezden kurtuldum çok şükür :)) darısı başınıza 😊

Gözünaydıınn :) Bambaşka bi süreç di mi :)
artık hiç bez kullanmamış gibi hissedersin😂
Bizimkide bez düşmanı, çoğu sey yolunda ama abladan sebep oyuna ceviriyor artık tuvalet oturup kalkma işini bakalım son vuruş ne zaman olacak😂

Gözünaydıınn :) Bambaşka bi süreç di mi :)
artık hiç bez kullanmamış gibi hissedersin😂
Bizimkide bez düşmanı, çoğu sey yolunda ama abladan sebep oyuna ceviriyor artık tuvalet oturup kalkma işini bakalım son vuruş ne zaman olacak😂
Teşekkür ederim 😊 çok başka gerçekten bir ara sürekli çiş çiş diyip kaçıyordu bütün gün tutmaya başladı yapmamak için falan şuan klozeti gösteriyor ona yapmak istiyormuş :) birde altına kaçırınca banyoya sokuyorum suyu çok seviyor 3 gün falan da sırf suda oynamak için altına işedi 😂 anne çiş diyip gözüme baka baka işiyor sonra da cıp cıp diye banyoya koşuyor😂 sonra işedi yıkamadım ondan da öyle kurtuldum 😎

Teşekkür ederim 😊 çok başka gerçekten bir ara sürekli çiş çiş diyip kaçıyordu bütün gün tutmaya başladı yapmamak için falan şuan klozeti gösteriyor ona yapmak istiyormuş :) birde altına kaçırınca banyoya sokuyorum suyu çok seviyor 3 gün falan da sırf suda oynamak için altına işedi 😂 anne çiş diyip gözüme baka baka işiyor sonra da cıp cıp diye banyoya koşuyor😂 sonra işedi yıkamadım ondan da öyle kurtuldum 😎

yaa kıyamamm😂
inanılmazlar
Sezen'de alıştıgında, mağazaya girince çiş derdi, uzun bi zaman yedim biliyor musun😂hala sevmez mağazaları ve cıkalım diye yapıyormuş, bigün farkettim tabii😂

Kızlar 18 ay aşıları yan etki, ateş falan yaptı mı? Aradılar gel diye, yarın tıpış tıpış gideceğiz :KK61:

Back