• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

3 hafta mı ? Gün mü demek istedin. 3 gün normal çünkü adetin 14ncü günü değilde 17nci günü yumurtlamıştır farklı çıkmıştır ama 3 haftada bi tuhaflık var.
Evet canım üç hafta adet tarihime göre 8 hafta oluyor ultrason da 5 haftalik çıktı yani kese görünüyor ama bebek görünmüyor dedi

Kızlar benim de sabah kanamam başladı doktora gidiyorum :(

Canım çıkabilir ki söyle mesela, ben bu ay 14.gun değil 28.gün yumurtladım eminim çünkü yumurtlama testi kullandım, o yüzden de 2 hafta geriden geliyor ultrasonda bunu. Bi önemi yok dedi doktor adet tarihimi ileri aldı, çoğu polikistik over hastalarında böyle durumlar oluyor çünkü geç yumurtlama oluyor ondan yani
Canim bende eminim geç döllenme değil çünkü geç döllenme olsaydı adetime üç gün kala teste çıkmazdı

Günaydın kızlar
Bugün dr a gidicem heyecanlıyım. Bebeğimin kalp atışını duyabilecek miyim acaba?
Leke şeklindeki kanamayıda iyice sorucam bu kadar uzun yerleşme kanaması mı olurmuş yaa ?

Evet canım üç hafta adet tarihime göre 8 hafta oluyor ultrason da 5 haftalik çıktı yani kese görünüyor ama bebek görünmüyor dedi

5 haftalik diye olctugu olcume takilma canim.Kese kac mm?

Kızlar benim de sabah kanamam başladı doktora gidiyorum :KK43:

Cok gecmis olsun.Gecmis bitmis olsun hatta insallah simdiye kadar.Guzel haberlerini bekliyoruz❤

5.90 çıktı bana ilaç basladilar sabah ac karnina iciyorum

3.5 cikmis canim baktim.5 uzeri normal degerlerinde uzerinde galiba.Bende bi soracam tekrar;)

Gittin mi dr ne dedi hiç iş yapma uzan dinlen sadece

Dr a gittim tabi iletişim halindeyiz zaten. Yerleşme kanaması olabilir demişti. İşe gitmiyorum izinliyim evde hiç bi iş yapmıyorum sadece lavaboya kalkıyorum ama olacağı varsa yine oluyo canım

Yumurtlama gününü söyleyebilir misin bana bi de öyle hesaplayalım. Bende sat'a göre 8+0'ım doktor 6+4 dedi. Ama ben geç yumurtladım o ay normal yani.

Dr a gittim tabi iletişim halindeyiz zaten. Yerleşme kanaması olabilir demişti. İşe gitmiyorum izinliyim evde hiç bi iş yapmıyorum sadece lavaboya kalkıyorum ama olacağı varsa yine oluyo canım
Evet olacağı varsa oluyor şimdi diyorum gittin mi doktora iğne kullanıyor msun düşük önleyici

Canım senin taa ne zaman lekelenmen vardı hala mı var ?

Back
X