Kaç atıyordu canım kalbi doktor söyledi mi gözün aydın Bu aradaHemde nasıl canim sanki bütün kaslarim gerildi birden hepsi gevşedi gibi
Tani daha 6+6 olunca 1 haftada gerideyiz çok derinden geldi sesi ama duydum ya çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç atıyordu canım kalbi doktor söyledi mi gözün aydın Bu aradaHemde nasıl canim sanki bütün kaslarim gerildi birden hepsi gevşedi gibi
Tani daha 6+6 olunca 1 haftada gerideyiz çok derinden geldi sesi ama duydum ya çok şükür
Ya canm dr en iyisini bilir ama bisyleri yasak diye dusunmek beni daha cok tahrik eder. O yuzden ben az da olsa tuketiyrm canimn istedigi seylerden.Benim canim da fena Türk kahvesi istiyor icsem bisey olurmu ki
Yasak olan seyler sigara ve alkol.. bunlardan kesinlikle uzak durmalıyız..diğer her şeyden azar azar yemek bir sıkıntı yaratmaz yaniYa canm dr en iyisini bilir ama bisyleri yasak diye dusunmek beni daha cok tahrik eder. O yuzden ben az da olsa tuketiyrm canimn istedigi seylerden.
Hahahah açık çaydan bir şy olmazGünde 3-4 çay bardağı şekersiz açık çay içilebilirmiş. Dr. Buket çiftçi öyle diyor. Karadenizliler için çok zor ama günde 3 öğün çay demleriz biz![]()
aynı kapıya çıkıyor yine şeker almıs olmuyor muyumCayi sekersiz olarak iciyrm bende yaninda tatli seyler yiyerk birakmstm. Tavsiye ederm bak oyle.
Bırakma aşamasından bahsediyor arkadaş. Bi süre sonra çayın tadına alışacaksın yanında ki şekerli şeyi aramayacaksın.aynı kapıya çıkıyor yine şeker almıs olmuyor muyum
Sağol canım valla bugün gidemedim yarın gitcem INŞALLAHanladım cnm akşam tekrar gidersin inş herşey yolundadır
Valla canım bende anlamiyorum üç hafta nasıl eksik çıkarBenim son adet tarihim 5 Ocak ultrasona göre 7+3 son adet tarihinden sayınca 7+6 oluyo nasıl oluyo ben de bunu anlamıyorum ??? Adetin 3.günü döllenme olmuş olamaz herhalde ???
Hiç kan testi yapmadım bugün yarın derken doktora gidiyim dedim ordada kese gorununce kan testi yapmadiama bebek daha görünmüyor dediİlk değer kaç çıkmıştı
Sigara yok kahve yok bi cayimiz var canim olsun okadar benim eltim 6 aylik hamile pufur pufur sigara iciyor hala tabi cok kotu bi ornek oldu ama ben kahve tiryakisi onu bile icmiyorum tiksindim aslinda :))Aynen bende çay içiyorum midemi rahatlatıyor
neden yapmıyorlar saçma benceHiç kan testi yapmadım bugün yarın derken doktora gidiyim dedim ordada kese gorununce kan testi yapmadiama bebek daha görünmüyor dedi
Kokuyor mis gibi :)Canın çekiyorsa iç ama az iç:)
Bende de eksi ot manyakligi oldu onu yiyorum sürekliBazrn bnm de cekıyor bır yudum alıp bırakıyorum. Ama bnm esas zorum.Resmen kavanozla gezıyorum
Şimdide canim sütlü kahve istedi :)Türk kahvesi hamilelikte faydalıymış. Tabi günde 2 fincanı geçmemesi gerekiyor. Sütlü kahve içersen senin için daha iyi olur![]()
Sağol canim sormadım merak etmedim önceki gebeligimde aritmi sorunu vardı doktor her hafta çağırıyordu şimdi 1 ay sonra gel dedi bisey olsa haftaya gel derdi bende kaç falan diye sormadım Rabbimin kulu ben sadece emanetciyim o bana kulunu emanet etmiş gerisini düşünmeme gerek yokKaç atıyordu canım kalbi doktor söyledi mi gözün aydın Bu arada
3 hafta mı ? Gün mü demek istedin. 3 gün normal çünkü adetin 14ncü günü değilde 17nci günü yumurtlamıştır farklı çıkmıştır ama 3 haftada bi tuhaflık var.Valla canım bende anlamiyorum üç hafta nasıl eksik çıkar
Kaç haftalıkken kalp atışını duydunuzKokuyor mis gibi :)
Bende de eksi ot manyakligi oldu onu yiyorum sürekli
Şimdide canim sütlü kahve istedi :)
Sağol canim sormadım merak etmedim önceki gebeligimde aritmi sorunu vardı doktor her hafta çağırıyordu şimdi 1 ay sonra gel dedi bisey olsa haftaya gel derdi bende kaç falan diye sormadım Rabbimin kulu ben sadece emanetciyim o bana kulunu emanet etmiş gerisini düşünmeme gerek yok
Arkadaşlar, spor yapan var mı aranızda. Ben gebe almadan hemen önce 3-5 kilo almıştım ki çok dikkat ederim normalde. Üstüne de gebe kalınca çok endişeleniyorum almaya devam edeceğim diye. Acaba mekik falan zararlı mıdır ki, bir türlü emin olamadım. Ekmeği, pastayı böreği hayatımdan çıkardım ama bu saatten sonra vermek mümkün değil.
Kaç çıktı tsh gebelikte 2.5 altinda olması isteniyormus bana ilac verdiler
Benim canim da fena Türk kahvesi istiyor icsem bisey olurmu ki
Bencde canim yoksa yasak olan bicok sey var aslnda kizartma asitli icick vs ama bana yasak yok:))) yasak seyler daha cazip cnku.Yasak olan seyler sigara ve alkol.. bunlardan kesinlikle uzak durmalıyız..diğer her şeyden azar azar yemek bir sıkıntı yaratmaz yani
Hurma uzum vs bunlar da tuketilebilir. Secenek cookaynı kapıya çıkıyor yine şeker almıs olmuyor muyum
Haklisin canım Rabbim sana bagislasin inşallahKokuyor mis gibi :)
Bende de eksi ot manyakligi oldu onu yiyorum sürekli
Şimdide canim sütlü kahve istedi :)
Sağol canim sormadım merak etmedim önceki gebeligimde aritmi sorunu vardı doktor her hafta çağırıyordu şimdi 1 ay sonra gel dedi bisey olsa haftaya gel derdi bende kaç falan diye sormadım Rabbimin kulu ben sadece emanetciyim o bana kulunu emanet etmiş gerisini düşünmeme gerek yok
Canım çıkabilir ki söyle mesela, ben bu ay 14.gun değil 28.gün yumurtladım eminim çünkü yumurtlama testi kullandım, o yüzden de 2 hafta geriden geliyor ultrasonda bunu. Bi önemi yok dedi doktor adet tarihimi ileri aldı, çoğu polikistik over hastalarında böyle durumlar oluyor çünkü geç yumurtlama oluyor ondan yaniValla canım bende anlamiyorum üç hafta nasıl eksik çıkar