• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Ya canm dr en iyisini bilir ama bisyleri yasak diye dusunmek beni daha cok tahrik eder. O yuzden ben az da olsa tuketiyrm canimn istedigi seylerden.
Yasak olan seyler sigara ve alkol.. bunlardan kesinlikle uzak durmalıyız..diğer her şeyden azar azar yemek bir sıkıntı yaratmaz yani

Kızlar ben matofin ve vinalac kullanıyorum günde 4 Kerr büyük tuvalete çıkıyorum sizde durum nasıl

Benim son adet tarihim 5 Ocak ultrasona göre 7+3 son adet tarihinden sayınca 7+6 oluyo nasıl oluyo ben de bunu anlamıyorum ??? Adetin 3.günü döllenme olmuş olamaz herhalde ???
Valla canım bende anlamiyorum üç hafta nasıl eksik çıkar

Aynen bende çay içiyorum midemi rahatlatıyor
Sigara yok kahve yok bi cayimiz var canim olsun okadar benim eltim 6 aylik hamile pufur pufur sigara iciyor hala tabi cok kotu bi ornek oldu ama ben kahve tiryakisi onu bile icmiyorum tiksindim aslinda :))

Canın çekiyorsa iç ama az iç:)
Kokuyor mis gibi :)

Bazrn bnm de cekıyor bır yudum alıp bırakıyorum. Ama bnm esas zorum.Resmen kavanozla gezıyorum
Bende de eksi ot manyakligi oldu onu yiyorum sürekli

Türk kahvesi hamilelikte faydalıymış. Tabi günde 2 fincanı geçmemesi gerekiyor. Sütlü kahve içersen senin için daha iyi olur :KK66:
Şimdide canim sütlü kahve istedi :)
Kaç atıyordu canım kalbi doktor söyledi mi gözün aydın Bu arada
Sağol canim sormadım merak etmedim önceki gebeligimde aritmi sorunu vardı doktor her hafta çağırıyordu şimdi 1 ay sonra gel dedi bisey olsa haftaya gel derdi bende kaç falan diye sormadım Rabbimin kulu ben sadece emanetciyim o bana kulunu emanet etmiş gerisini düşünmeme gerek yok

3 hafta mı ? Gün mü demek istedin. 3 gün normal çünkü adetin 14ncü günü değilde 17nci günü yumurtlamıştır farklı çıkmıştır ama 3 haftada bi tuhaflık var.

Sağol canim sormadım merak etmedim önceki gebeligimde aritmi sorunu vardı doktor her hafta çağırıyordu şimdi 1 ay sonra gel dedi bisey olsa haftaya gel derdi bende kaç falan diye sormadım Rabbimin kulu ben sadece emanetciyim o bana kulunu emanet etmiş gerisini düşünmeme gerek yok
Kaç haftalıkken kalp atışını duydunuz

Arkadaşlar, spor yapan var mı aranızda. Ben gebe almadan hemen önce 3-5 kilo almıştım ki çok dikkat ederim normalde. Üstüne de gebe kalınca çok endişeleniyorum almaya devam edeceğim diye. Acaba mekik falan zararlı mıdır ki, bir türlü emin olamadım. Ekmeği, pastayı böreği hayatımdan çıkardım ama bu saatten sonra vermek mümkün değil.

Aslinda mesela Allah korusun gebelik sekeri cikan bi anne o aydan sonra nerdeyse hic kilo almiyor.Cunku beslenme ciddi dikkatli oluyor.Yani yine bizim elimizde aslinda.Dikkat ettigin surece cok almazsin.Alinanin coguda dogumdan cikinca bayaa gidiyor.Sadece bi löplük kaliyor :)))
Pilates vs yapabilirsin bence bazi doktorlar aletli bile yaptiriyor.Spor gecmisinde varsa daha kolay olur;)

Kaç çıktı tsh gebelikte 2.5 altinda olması isteniyormus bana ilac verdiler

Suan kagida bakmam icin kalkmam lazim yarin bakip yazayim canim sana ;)
Senin kac cikmisti?
Ilk trimester,2.ve 3.trimesterda bile degisiyormus sanirim.

Benim canim da fena Türk kahvesi istiyor icsem bisey olurmu ki

Canin istediyse ic bence de :)
Sonucta zaten abartmazsin.Yarım yap mesela.
Ama bana da sorarsan sutlu yapman daha mantikli :)
Hatta normal sutune cay kasigi ucuyla atsan bile tadini alirsin suan.Kaybettigin kalsiyumuda sutle tekrar kazanmis olursun.
Aslinda neyi tukettigimiz degilde neyi ne ile tukettigimizde cok onemli;)

Yasak olan seyler sigara ve alkol.. bunlardan kesinlikle uzak durmalıyız..diğer her şeyden azar azar yemek bir sıkıntı yaratmaz yani
Bencde canim yoksa yasak olan bicok sey var aslnda kizartma asitli icick vs ama bana yasak yok:))) yasak seyler daha cazip cnku.

Haklisin canım Rabbim sana bagislasin inşallah

Canım çıkabilir ki söyle mesela, ben bu ay 14.gun değil 28.gün yumurtladım eminim çünkü yumurtlama testi kullandım, o yüzden de 2 hafta geriden geliyor ultrasonda bunu. Bi önemi yok dedi doktor adet tarihimi ileri aldı, çoğu polikistik over hastalarında böyle durumlar oluyor çünkü geç yumurtlama oluyor ondan yani

Back
X