2018 Ekim Anneleri

geceleri uyandiginda odasindan cikip yanimiza geliyor ve emmeden kesinlikle uyumuyor.kucagimda pispislayim diyorum cilginca agliyor.atak donemine mi giriyoruz acaba? ac degil aksam bizim yedigimiz miktara yakin yemek yiyor.
Bende sürekli emmek için uyanıyor diye odasını ayıracaktım memeyi alana kadar ağlıyor kızımda nasıl keseceğim bu gece emmesini bilemedim

Aynen katılıyorum sana. Kardeşim istanbulda yaşıyor ve hiç bir bakıcıya güvenemedi. Annem bir kaç ay baktı sonra olmadı bakamadı ve kv si de bakamadı. Ücretsiz alacak durumları da yoktu. Çalıştığı kurumun altına kreş açıldı o sene şanslarına. 15 aylıkken kreşe vermek zorunda kaldı. Kızı aşağıda kendi yukarda ağladı aylarca. Hassas bir çoçuktu çünkü. Çok şükür şimdi alıştı ve koşa koşa gidiyor kreşe. Çekingen bir çoçuktu da ve daha kendine güvenli ve sosual bir çoçuk oldu. Kreş de şanslarına çok çok iyi çıktı. Şimdi 2 buçuk yaşına yaklaşıyor işte. Ama o ilk zamanlar ikisi de çok zorluk çekti. Hastalıklar özlem falan. Şimdi düşünüyorum nasıl vermişim diyor. Mecbur kalınca insan o psikolojiye giriyor işte. Bu yaşadığı zorluklar yüzünden 2. Çoçuğu çok sonra düşünüyor.

Selamlar

Bexsero menenjit aşısını yaptıran var mı? Bu akşam vurduracagiz ilk dozunu ateş yapacak diye çok korkuyorum

Bende sürekli emmek için uyanıyor diye odasını ayıracaktım memeyi alana kadar ağlıyor kızımda nasıl keseceğim bu gece emmesini bilemedim
canim 10 ayliktan beri kendi odasinda yatiyor.aslinda uykulari cok kotu degil ama bazi geceler zorluyor iste dis mi gelecek atak mi derken uykusuz kaliyoruz bazen.

canim 10 ayliktan beri kendi odasinda yatiyor.aslinda uykulari cok kotu degil ama bazi geceler zorluyor iste dis mi gelecek atak mi derken uykusuz kaliyoruz bazen.
Ben iki kere uyansa razıyım şuan ama çok sık kalkıyor memesiz uyumuyor ve gerginleşmeye başladım uykusuzluktan mıdır nedir dinlenemiyorum her sabah dayak yemiş gibiyim .. Sizin dişten olabilir bizim sürekli olduğu için adını koyamadım

Selamlar

Bexsero menenjit aşısını yaptıran var mı? Bu akşam vurduracagiz ilk dozunu ateş yapacak diye çok korkuyorum
ben butun menenjıt asılarını yaptırdım 3 dozda baxsero oldu.ilk dozda ates yaptı 2 gün 2ve 3 te ates olmadı.Sunu fark etımm ben alakası olmayabılır ası oldugu gün hava alırırsam cok evde tutmazsam atesı cıkmadı.

Mihrimahı odasına geçirmeyi düşünüyorum genç odasına çevirip öyle kullanacağım yatağını beşikten ayağını atıyor çünkü yatak öneriniz var mı

Ayyy memeden kesmeden nasil olcak o ben yaza diyom ama once odasini ayarlamam lazim tabi memeden kesmem lazim 2 yasa gelince vs vs

Ben sana yardimci olayim, memedenbide dusun o sekilde kalkip ise gittigini Ben
Biz yenidogan gibi 2 saatte bir memedeyiz. Onceleri cok karsi ciktigim aaa aa asla yapmam dedigim seyi yaklasik 6 aydir yapiyoruz aramizda yatiyor gunduz dinlenme zaten yok eve gidince motor takmis gibi 1 sn bile oturmuyorum gecede uyku yok olsada genelde eylulun tekmeleri itmeleriyle yatak ucunda nolcak boyle bilmiyorum memeden kesince duzelir diye umut ediyorum

Kızlar çok güzel janjanlı montessori yataklar görüyorum internette, aklım gidiyor, nasıl güzeller.. odasına koysanız kuzular gönüllü yatmaz mı acaba.. ben yine eşime yaptırabilirim veya çok bayıldığım bir model olursa aldırırım. Kızımın seveceğini düşünüyorum. Öbür türlü beni yanında hissettikçe memeyi bırakmaz gibi geliyor. Sabaha kadar aklına estikçe emiyor kerata

Her haftasonu yatagini hazirliyorum carsaflarini degistiriyorum ( ayni odada park yatagi var) diyorumki artik yataginda yatircam ama yok olmuyor o memede uyuyup cekince uyanmadan yataga birakma riski yokmu o iste vazgeciriyor sonra diyorum zaten buyucek istesemde yanimda yatiramicam ama iste bu sekilde de bel sirt agrilarim olusmaya basladi yorgun uyaniyorum cozum bulan varmi kizlar bu ikileme

Montessoriyi ben ileride nasil genc odasina ceviririm diye dusunuyorum. Bide yere yakin ya korkuyorum soguk alir diye ( kendim asiri usuyen bi tip oldugumdan belki de)

Montessoriyi ben ileride nasil genc odasina ceviririm diye dusunuyorum. Bide yere yakin ya korkuyorum soguk alir diye ( kendim asiri usuyen bi tip oldugumdan belki de)
Yerden yüksek modeller de var canım, altında çekmeceli. Ileride sıkılır yeni takım ister zaten, o yüzden genç odasına dönüşmese de olur bence

Yatagına uyanık yatırıp orda uyumasını bekledın mı hıc hanı su sandalye yontemı dedıklerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…