• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Abovv cok pahali.kız yoksam luks evlere mi bakiyorsunuz.benim evim normal bi apartman dairesi.7 senelik.ici de öyle aman aman degil yani.senin evin resimlerden görüldüğu kadar güzel baya.keske alabilseniz.
750 bine 2 ogretmen maaşi bile yetmez.
3+1 sitede fiyatlar böyle. Oturduğumuz ev güzel geniş ama arka cephe. Burayı almak istemezdim. İstanbul çok pahalı malesef.

hanimlar gecenlerde regl kanamalarimin ilk 2 gunu cok kanama olmasi sebbeiyle devlette doktora gittim.alttan ultrasonla bakti ufak bi miyom var ama onemsiz, o sebepten olmuyordur.ayrintili ultrasona git dedi.hastanede cok yogunluk oldugu icin randevu alip gidemedim.uygun bi vakitte ozele gidicem insallah.miyomla ilgili bi tecrubesi olan var miydi aramizda?
Benim ilk düşüğümden sonra doktor myom var demişti, öncesinde yoktu. Sonra nilikoyu doğurduktan sonra doktor yok dedi. Myom yok olur mu dedim, olmaz yanlış görmüşüzdür dedi. Ama üç dört doktor görmüştü myomumu.
Bu da böyle bir anımdır.
6 ayda bir ya da senede bir kontrolde takip ettirirsin. Belli bir büyüklüğe gelirse alıyorlar.

Eylus arabaya bindigi gibi memeeee memeeee diye tutturdugu icin arabada markete bile gitsel emerken kapaniyor o gozler hemen bizde de basindan beri bebek arabasi sorunu var asla oturmuyor bilsem almazdim hic
Biz de süs diye almışız. Memede uyumuyo ya keşke uyusa

lazımlık alsak mı bızde ya 2 yasından önce kaslarını tutamıyorlar fln diye başlamayın denıyor aslında ama benımde deneyesım var yapar mı oraya acaba
Bizimki de bu ara ne zaman altını açsak kendini sıkıp çişini yapiyo gülerek. Tuvalet zamanı mı artık diye merak ediyorum? Bilerek yapiyo

Kız bizim beğendiğimiz evler 750 bin. Bizim evi satıyor ev sahibi. 510 bin yazmış. Ben bekarken ev almıştım. Babam yardımcı olmuştu.
Gittikçe artiyo kiradayiz biz de. Önceden oturduğumuz kendi evimizdi. İki kat kira ödüyoruz. Almak istiyorum ama coook zor trilyon burda da😔

hanimlar gecenlerde regl kanamalarimin ilk 2 gunu cok kanama olmasi sebbeiyle devlette doktora gittim.alttan ultrasonla bakti ufak bi miyom var ama onemsiz, o sebepten olmuyordur.ayrintili ultrasona git dedi.hastanede cok yogunluk oldugu icin randevu alip gidemedim.uygun bi vakitte ozele gidicem insallah.miyomla ilgili bi tecrubesi olan var miydi aramizda?
Benim vardı miyom, polip, tek tüp kapalı, rahim duvarı sorunlu bir de drlar imkansız dedi kaç prof a gittim. Ama oldu çok şükür 8sene sonra 4. Bebeğim Buğra m. Kaç kez de ameliyat oldum.

3+1 sitede fiyatlar böyle. Oturduğumuz ev güzel geniş ama arka cephe. Burayı almak istemezdim. İstanbul çok pahalı malesef.
Anladim canim.ins daha güzel bi ev alirsiniz.
İnşallah canım.olur mu bilmiyoruz tabi ikinci. Kısmet artık. Cevremdekiler delirmiş olmalısın sakın yapma diyor Buğra dan sonra ☺️
Olur ins.olmaz diye bisey yok canim.
Hem elaleme ne.bakan sensin.buğraya kardeş gelir.cıvıl cıvıl olur ev.
Bende sende o sabrı görüyorum.cok güzel bi annesin.

Gittikçe artiyo kiradayiz biz de. Önceden oturduğumuz kendi evimizdi. İki kat kira ödüyoruz. Almak istiyorum ama coook zor trilyon burda da😔
Sen nerde oturuyordun canım? Trilyon dediğine göre bostancı falan mı?
Bizim kiramız 1900. Ev bakıyoruz şimdi. Sadece üçümüz olsak 2+1 uygun daireler var da kp kv var diye küçük ev de bakamıyoruz.

Kardeş bana evlilik gibi geliyor :)
Hepimiz evliyiz ama bambaşkayız, kararı bile tamamen eşlere eve göre.

Ben cok seviyorum en büyük etken buydu. 2.de isteye bekleye oldu cok şükür. 3.kazara bekliyorum😝😂çok şakasını yaptımda😂
Ben bizim bi acımız olsa Allah gecinden versin, en azından bi yol arkadası olur dedim.Allah nasip etsin birbirlerine kardeş olabilsinler gönülden yoksa neler duyuyoruz görüyoruz.
Biz kendimizce planlıyoruz kardes, okul, başarı vb ama sonucta kendi seçimleri ile yaşayacaklar.

Aa ben disarida mercimek corbasini cok seveeim.aynisini evde yapamiyirum.bwnde deniyim.

Önceden birikim yoksa evet ev almak zor.biz duğunden kalanlara dokunmadik.o da basamak oldu.üzerine biriktirdik.burda da evlee cok pahali.ilce de dogu olmasina rağme 250 milyardan basliyor bizim sitede.izmir de nasil bilmiyorum.daha fazladir.
Krediyi cok mu çektiniz acaba?7 sene demissin alttaki msjda?
Ne diyelim eylüş cok şansli olacak o zaman.annesiyle babasinin prensesi😍

Allah ödeme kolaylıği versin canim.

Annem 4 tane dogurmus.onunla yarisiyorum dermişim🙄
O zaman bir dene cnm ben de beğendim. Bir baharatı baskındı ama seçemedim tam köri gibi geldi.

Herkese teşekkürler kızlar. İlk şoku atlattık sayılır 😊 artık işi espriye vurduk. İnşallah layıkıyla bakabilirim çocuklarıma 🤗

Okuldaki psikolojik danışman demişti ki, kural koyan babadır, anne uygulamaya yardımcı olur. O yüzden biz anneler kendimizi boş yere paralamayalım 😁
Bizim evde tersi işliyor evdeki kural koyucu ben yıkıcı baba

Mihrimahı odasına geçirmeyi düşünüyorum genç odasına çevirip öyle kullanacağım yatağını beşikten ayağını atıyor çünkü yatak öneriniz var mı

geceleri uyandiginda odasindan cikip yanimiza geliyor ve emmeden kesinlikle uyumuyor.kucagimda pispislayim diyorum cilginca agliyor.atak donemine mi giriyoruz acaba? ac degil aksam bizim yedigimiz miktara yakin yemek yiyor.

Back