- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
Saol canim.biz hissetmedik.uykudaydik.ins bi daha olmaz evet
Biz montessori aldik.ama yatak odama kurdum.cok rahat.13 14 yasina kadar yatar diyorum yada kardes yaparsak o yatar.Kızlar çok güzel janjanlı montessori yataklar görüyorum internette, aklım gidiyor, nasıl güzeller.. odasına koysanız kuzular gönüllü yatmaz mı acaba.. ben yine eşime yaptırabilirim veya çok bayıldığım bir model olursa aldırırım. Kızımın seveceğini düşünüyorum. Öbür türlü beni yanında hissettikçe memeyi bırakmaz gibi geliyor. Sabaha kadar aklına estikçe emiyor kerata
Benimkide memeden cekince uyaniyor.ben o sersemlikte ya hemen ayagima koyup salliyorum.yada memeden cekmeden eline sulugunu verip unutturup ayagima koyuyorum.Her haftasonu yatagini hazirliyorum carsaflarini degistiriyorum ( ayni odada park yatagi var) diyorumki artik yataginda yatircam ama yok olmuyor o memede uyuyup cekince uyanmadan yataga birakma riski yokmu o iste vazgeciriyor sonra diyorum zaten buyucek istesemde yanimda yatiramicam ama iste bu sekilde de bel sirt agrilarim olusmaya basladi yorgun uyaniyorum cozum bulan varmi kizlar bu ikileme
Canim ben montessori aldim.yere temas etmiyor.yerden yüksek biraz.bide zaten dösek de 25 30 cm arasi.altina da yün battaniye serince sicacik oluyor.ben civilden kalin bi uyku tulumu aldim.hic üsümuyor.elleri ve ayakari da sıcacık kaliyor.tavsiye ederim.indirimdeyken al bence.cok güzel tulumlar.bebek olup giyesim geliyorMontessoriyi ben ileride nasil genc odasina ceviririm diye dusunuyorum. Bide yere yakin ya korkuyorum soguk alir diye ( kendim asiri usuyen bi tip oldugumdan belki de)
kifidis i denemedım ama en kalıtelılerden bırı sanırım o vicco dan ev ayakkabısı almıstım ıcı parcalandı 2 güne giydiremedim.Biz normal nike adidas takılıyoruz yürümeye başladıgından beri 4. ayakkabısıİlk adım ayakkabısını vicco mu kifidis mi alayım ya da ne önerirsiniz?
Evet çalışsaydım daha zor olurdu Allah size kolaylık versin valla bizde üçümüz yatıyoruz daha doğrusu yatamıyoruz :))) yani sürekli aç aç diyor uykuda bile aç diye bağırıyorBen sana yardimci olayim, memedenbide dusun o sekilde kalkip ise gittigini Ben
Biz yenidogan gibi 2 saatte bir memedeyiz. Onceleri cok karsi ciktigim aaa aa asla yapmam dedigim seyi yaklasik 6 aydir yapiyoruz aramizda yatiyorgunduz dinlenme zaten yok eve gidince motor takmis gibi 1 sn bile oturmuyorum gecede uyku yok olsada genelde eylulun tekmeleri itmeleriyle yatak ucunda nolcak boyle bilmiyorum memeden kesince duzelir diye umut ediyorum
İşte ben o çekerken uyanma riskinden beşiğini genç odasına çevirip orda emzirip yanına yatıp aynı şekil çekip kaçmayı düşünüyorum :)) akşama beşiğini sökecek eşim ama yatağı yok beşikteki küçük yatağını koyacağım alana kadar artık karar veremedim bir türlü yatağa kendi yatağımızda değişecek çünkü aynı yer olursa iyi olurduHer haftasonu yatagini hazirliyorum carsaflarini degistiriyorum ( ayni odada park yatagi var) diyorumki artik yataginda yatircam ama yok olmuyor o memede uyuyup cekince uyanmadan yataga birakma riski yokmu o iste vazgeciriyor sonra diyorum zaten buyucek istesemde yanimda yatiramicam ama iste bu sekilde de bel sirt agrilarim olusmaya basladi yorgun uyaniyorum cozum bulan varmi kizlar bu ikileme
Ben viccodan aldım bir spor bir bot botu baya giydi normal nike adidas puma nın hafif modellerinden de aldım onlarıda giyiyor sürekli ortopedi ye gitmiştim doktor muayene 2 yaşından sonra oluyor gerekli olursa dedi .. ayakkabıda markalı hafif ayakkabıları tercih et tam ortopedik yarı ortopedik gibi şeylere gerek yok demiştiİlk adım ayakkabısını vicco mu kifidis mi alayım ya da ne önerirsiniz?
Kız bizimki hep öyle. Neye şaşırdın!?geceleri uyandiginda odasindan cikip yanimiza geliyor ve emmeden kesinlikle uyumuyor.kucagimda pispislayim diyorum cilginca agliyor.atak donemine mi giriyoruz acaba? ac degil aksam bizim yedigimiz miktara yakin yemek yiyor.
Biz yaptırdık. Pek bir şey olduğunu hatırlamıyorum.Selamlar
Bexsero menenjit aşısını yaptıran var mı? Bu akşam vurduracagiz ilk dozunu ateş yapacak diye çok korkuyorum
Evi satıyorlar. Her gün gelip bakan oluyor. Mecbur taşınacağız. Galiba 3 yaşına kadar kreşe vermiycez.Nilsibel Canım kreşe verene kadar taşınmayı ertelesen sonra istediğiniz givi bir eve çıkardınız. Tabi kreşe vermeyi.düşünüyorsan.
canim biz epeydir karanlik odada alt degistir pijama uyku tulumu giydir emzir ve uyanikken yataga koyup yanina uzanma seklinde uyutuyoruz.ilk gunler sacma geldi guldu sonra agladi filan.zamanla alisti ama yatarken bana bakiyor oyle oyle uyuyakaliyor.park yatakta alt kademede yattigi icin yere bi yastik atip uzaniyorum yanima.aramizda yatagin filesi kader mahkumlari gibi parmaklarimizi degdiriyoruz biraz.sonra hop uyku.bikac gun yilmadan deneyebilirsen.Denemedim ama kizimi taniyorum memesiz uyumasi imkansiz
Al benden de o kadar.kendini yırtiyor geceleri.doğdu doğalı böyle.artik aliştık.sesini duyarduymaz kosuyorum.eger biraz gec kalirsam geri uyutmak cok zorlasiyor.etini koparmiscasına bi ağlama gözlerden yaş süzülme.valla ben odayi ayirsam bana tümden işkence olur.Kız bizimki hep öyle. Neye şaşırdın!?
Masallah senin cocuk doğdu doğalı uysal bi çocuk canım.hatirliyorum da bizimkiler gecede 50 bin defa kalkarken seninki 9 da yatip 6 da kalkip emip geri uyuyordu.hatta sen cocuk bakmak ne kolaymıs hic uykusuz kalmiyorum demiştincanim biz epeydir karanlik odada alt degistir pijama uyku tulumu giydir emzir ve uyanikken yataga koyup yanina uzanma seklinde uyutuyoruz.ilk gunler sacma geldi guldu sonra agladi filan.zamanla alisti ama yatarken bana bakiyor oyle oyle uyuyakaliyor.park yatakta alt kademede yattigi icin yere bi yastik atip uzaniyorum yanima.aramizda yatagin filesi kader mahkumlari gibi parmaklarimizi degdiriyoruz biraz.sonra hop uyku.bikac gun yilmadan deneyebilirsen.
ya evet epey bi sure oyle uyumustu deliksiz 9 saat filan.burda yazilan cogu seye sasiriyodum o yuzdenAl benden de o kadar.kendini yırtiyor geceleri.doğdu doğalı böyle.artik aliştık.sesini duyarduymaz kosuyorum.eger biraz gec kalirsam geri uyutmak cok zorlasiyor.etini koparmiscasına bi ağlama gözlerden yaş süzülme.valla ben odayi ayirsam bana tümden işkence olur.
Masallah senin cocuk doğdu doğalı uysal bi çocuk canım.hatirliyorum da bizimkiler gecede 50 bin defa kalkarken seninki 9 da yatip 6 da kalkip emip geri uyuyordu.hatta sen cocuk bakmak ne kolaymıs hic uykusuz kalmiyorum demiştin
Eet zerdeçal da olabilir cnm. Baya sarıydı. Safran mı acaba dedim ama pahalı bir baharat zannetmiyor onu koyduklarını.Belki zerdeçalin tadıdır.renk veemesi icin koyuyorlarmis.
Ben ne zaman yolculuk yapsam molada mercimek corbasi icerim.tesislerde cok güzel yapiyorlar.
Afiyet olsun cnmBu akşam mercimek corbası yapmak şart oldu
Canım cekti okudukça
Kizz kicini kasi :) masallah uzmeden uyuyomus annesinicanim biz epeydir karanlik odada alt degistir pijama uyku tulumu giydir emzir ve uyanikken yataga koyup yanina uzanma seklinde uyutuyoruz.ilk gunler sacma geldi guldu sonra agladi filan.zamanla alisti ama yatarken bana bakiyor oyle oyle uyuyakaliyor.park yatakta alt kademede yattigi icin yere bi yastik atip uzaniyorum yanima.aramizda yatagin filesi kader mahkumlari gibi parmaklarimizi degdiriyoruz biraz.sonra hop uyku.bikac gun yilmadan deneyebilirsen.
Biz genelde aşılarda hep ateşleniyorduk ama bu aşıda hiç ateş olmamıştı.Selamlar
Bexsero menenjit aşısını yaptıran var mı? Bu akşam vurduracagiz ilk dozunu ateş yapacak diye çok korkuyorum
He tamam şimdi anladım canım. Allah kolaylık versin .Evi satıyorlar. Her gün gelip bakan oluyor. Mecbur taşınacağız. Galiba 3 yaşına kadar kreşe vermiycez.
Her haftasonu yatagini hazirliyorum carsaflarini degistiriyorum ( ayni odada park yatagi var) diyorumki artik yataginda yatircam ama yok olmuyor o memede uyuyup cekince uyanmadan yataga birakma riski yokmu o iste vazgeciriyor sonra diyorum zaten buyucek istesemde yanimda yatiramicam ama iste bu sekilde de bel sirt agrilarim olusmaya basladi yorgun uyaniyorum cozum bulan varmi kizlar bu ikileme
İlk adım ayakkabısını vicco mu kifidis mi alayım ya da ne önerirsiniz?
Montessoriyi ben ileride nasil genc odasina ceviririm diye dusunuyorum. Bide yere yakin ya korkuyorum soguk alir diye ( kendim asiri usuyen bi tip oldugumdan belki de)
Eet zerdeçal da olabilir cnm. Baya sarıydı. Safran mı acaba dedim ama pahalı bir baharat zannetmiyor onu koyduklarını.
Afiyet olsun cnmbu ara köftesiydi yemeğiydi derken pek haşırneşir oldum aramız soğusun ben de yapacam çorbasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?