- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
Saol canim.biz hissetmedik.uykudaydik.ins bi daha olmaz evetU Umudumbitmedi_ yine sallanmış sizin orası çok geçmiş olsun gülüm Rabbim korusun afetlerden
Biz montessori aldik.ama yatak odama kurdum.cok rahat.13 14 yasina kadar yatar diyorum yada kardes yaparsak o yatar.Kızlar çok güzel janjanlı montessori yataklar görüyorum internette, aklım gidiyor, nasıl güzeller.. odasına koysanız kuzular gönüllü yatmaz mı acaba.. ben yine eşime yaptırabilirim veya çok bayıldığım bir model olursa aldırırım. Kızımın seveceğini düşünüyorum. Öbür türlü beni yanında hissettikçe memeyi bırakmaz gibi geliyor. Sabaha kadar aklına estikçe emiyor kerata
Benimkide memeden cekince uyaniyor.ben o sersemlikte ya hemen ayagima koyup salliyorum.yada memeden cekmeden eline sulugunu verip unutturup ayagima koyuyorum.Her haftasonu yatagini hazirliyorum carsaflarini degistiriyorum ( ayni odada park yatagi var) diyorumki artik yataginda yatircam ama yok olmuyor o memede uyuyup cekince uyanmadan yataga birakma riski yokmu o iste vazgeciriyor sonra diyorum zaten buyucek istesemde yanimda yatiramicam ama iste bu sekilde de bel sirt agrilarim olusmaya basladi yorgun uyaniyorum cozum bulan varmi kizlar bu ikileme
Bu arada bende yataginin icine giriyorum.ayagimi acip birakiyorum.
Canim ben montessori aldim.yere temas etmiyor.yerden yüksek biraz.bide zaten dösek de 25 30 cm arasi.altina da yün battaniye serince sicacik oluyor.ben civilden kalin bi uyku tulumu aldim.hic üsümuyor.elleri ve ayakari da sıcacık kaliyor.tavsiye ederim.indirimdeyken al bence.cok güzel tulumlar.bebek olup giyesim geliyorMontessoriyi ben ileride nasil genc odasina ceviririm diye dusunuyorum. Bide yere yakin ya korkuyorum soguk alir diye ( kendim asiri usuyen bi tip oldugumdan belki de)