- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
Maddiyat sıkıntı degil bence.çocuklara bisey vermek istiyorsa bu mal mulk yada özel üniverste olmamali.onlara kısıtlı imkanlarda zor kosullarsa hayatıni idame ettirmeyi öğretmeliyiz.kendi kendine yetsin.Cok kardes benimde hayalim bizler gidicez neticede kardesler birbirine kalacak ama kuzum bunun birde maddi boyutu var gidisat belli krizler yakamizi birakmiyor bu cocuklar buyuyecek ne verebilicez onlara? Ben tam teraziyim bana bakma 10 sene sonrasini simdiden dusunuyorum ama misal uni kazanamadi ornek veriyorum ozelde okutabilecek durumda olacak miyiz yada is kurabilecek miyiz borcsuz harcsiz konforlu yasasin isterim her anne gibi
Mesela benim esimin ailesi maddi olarak cok kötülermis.3 erkek cocuk ve issiz bi baba.yedikleri sadece kuru çökelek.simdi 3 ü de öğretmen.ben ev hanimiyim.esim ekderssiz sadece maasla gecindiriyor evimizi.kiradaydik 5 sene.bu sene kredi cekmeden evimizi aldik.kimseden 5 kuruş istemedik.simdk de araba parasi biriktiriyoruz.
Yani diyecegim o ki cok seye gerek yok.yeter ki yaşamasını bilelim.cok cocuk da berekettir bi anlamda.