- 27 Şubat 2018
- 2.299
- 10.580
- 208
Yazın daha rahat oluruz cnm. Hem kaslar gelişir hemde temizlik faslında daha rahat ederizAy ne komik.yerim ben onu.seni yürüyen meme olarak düsünüyor:)
Gelmezsen huzursuluk yapiyor mu yoksa biraz bekle desen bekliyor mu?
Cünkü artik birakmaya cok kalmadi.yavas yavaş uzaklaşsa birakmasi daha kolay olur.
Bendr dökülen seyleri vermiyorum.
Patatse kizartmasi yumurta zeytin peynir kofte gibu seyleri veriyorum.mandalina portakla gibi suku seyleri de vermiyorum.eliyle sıkıp üstünü ve yerleri mahvediyor.
Ben bi süre daha kendim beslicem sanırım
Bizim bebişler benziyor o yüzden kesinlikle katılıyorum sana. Daha bugün ilk kez oturduğu yerden desteksiz kalkabildi. 9-10 aylıkken döndü. Emeklemeden yürüdü. 12-13 aylıkken yürümeye başladı. Daha koltuk tepesine iki yaşında falan çıkar herhalde Kaba motor biraz geri. bunlar İle birlikte 6-7 aylıktan beri mama meme dede baba diyordu. Şuan çok şükür her denileni anlıyor ve yaklaşık 40 kelime kadar dağarcığı var. Sosyal gelişimi yaşıtları olmaz ise iyi. Kendi yaş grubuna karşı bir çekingenliği var geri planda kalıp gözlemlemeyi seviyor gibi. Daha tam çözemedm bu durumu.D dooris123 hosgeldin yeniden ozledik :) kizlar aslinda kafamiza takiyoruz bazen ama kimi bebekler bazi konularda erkenci olabiliyo ya da gec yapabiliyo.mesela baris da 7 ayliktan beri mama meme anne diyor.simdi de baba gitti bitti dede hoppa han han(araba) buuu(ucak) gibi daha aklima gelmeyen bircok kelime soyluyor ama mesela fiziksel olarak cok gec hareketlendi.ilk kez 9.5 aylikken dönme hareketi yapti.onu da bikac kere gordum.14 aylik adim atmaya basladi.ve koltuklara cikamiyor henuz :) zamanini bekliyorlar herbiri kendince farkli zamanlarda yapiyorlar.ama annelik iste her donem biseylere takicaz kafayi