2018 Ekim Anneleri

Hermione Granger in evi tertemiz gözüküyor :) defnecik çok uslu oynuyor heralde benim salon salonluktan cikti artik

Ya sorma benim kız da öyle. Dolap karıştırmalara başladı iyiden iyiye. Mutfakta iş tutarken açıyor alttaki dolabı. Ne var ne yok çıkarıyor oyun kuruyor kendine. Ben de cam olanları yukarı kaldırdım rahat rahat güvenli.güvenli oynasın diye. Bazen dalgınlığıma geliyoe buzdolabının kapağını açtığımda kafasına vurduruyorum. pire gibi çünkü hiç durmuyor. Allahtan hafiften. Hemen eliyle kafasjnı gösteriyor. "Pat pat " diyor.

Oynasa iyi döküp ilerliyor elbise dolabını açmaya başladı onlarıda döküyor hepsini gülüyor bağırıyor geçiyor başka dolaba :)) yorgunluk tan uyuyamıyorum şuan :))

c

Allah kolaylık versin şifa versin inşallah
Amin canım Allah daha büyüklerini vermesin inş geçecek elbet bugünler de. Sadece fiziken çok yorgunum uykusuzluk,işteki yoğunluk ve evde sürekli bir şeylere yetişme çabaları tüketti beni toparlanmam lazım dinlenip

Hermione Granger in evi tertemiz gözüküyor :) defnecik çok uslu oynuyor heralde benim salon salonluktan cikti artik
Ay yok kız o foto ta 9 aylıkken çektiğim foto şimdi salon salonluktan çıkıyor savaş alanı gibi oluyor babasına diyorum salonu toplamadan yatma diye. Artık alıştı o da yatmadan tüm oyuncakları topluyor

Bir de çalışıyorsun. Allah kolaylık versin. Rabbim dermansız dert vermesin. Geçer elbet her şey gibi ama işte yaşarken çok zor. İşte bu yüzden analık çok yüce bir şey

pessinus Allah şifa versin, yardımcın olsun.
Üstüstede ayrı zor..Son olsun inşallah sağlıkla gecsin artık günleriniz, dinlenin biraz

haha herkeste durumlar ayni.bizim de hergun mutfak lavabosunun borusunu o cikartiyo ben takiyorum.alt dolaplardaki tencereler ve kapaklari odalarda geziyor zaten.cam olan herseyi kapali balkona koydum.yatak odasindaki cekmeceleri ve mutfak cekmecelerini hergun defalarca bosalt doldur bi de eline ne gecse halinin altina saklayip bana donup a aaa diyo.guya sasirmam gerek kumandayi gosteriyo ih ih diyo.sonra da kendi etrafinda donup alkis yapiyo.muzik ac da oynayalim demek :)

:)) senin sadece salonsa iyi benim bir tek kışın kullanmadığımız yazın geçtiğimiz büyük salon var orası temiz bir de babası normal tahta kalemi almıştı sağ olsun koltuk halı kapı duvar her yere imzasını attı

Geçmiş olsun arkadaşım sen de bizim gibi toplu hastalıklarla imtihandasın bu kış gerçekten çok zor.. bitmeyen grip yapmışlar ömrümüzü yedi bu kış.. kızım burun akıntısıyla atlatıyor diye seviniyordum ki son dalgaya o da kapıldı abisi 1246532.hastalığı geçirirken Simaya da bulaştı. P.tesi günü sağlık ocağında hafif diye ilaç vermediler. 5 gün geçti aradan, çocuk sabahı zor etti dün gece ciğeri parçalanır gibi öksürüyor. Sabah ilk iş doktora gittik. 5 ayrı ilaçla çıktık ordan. Daha ilk dozları verdim ama fark etti çok şükür, neşesi yerine geldi, bizimle sofrada iki üç lokma yedi günlerden beri ilk defa...
Benim evde 2 canavar var, her yer her yerde... Topla topla bitmiyor... üstüne hastalık da eklenince ev panayır yeri gibi..
O imza meraklısından 1 tane de biz büyüttük. Yaş 5,5 hâlâ duvarlara yazıyor.. kızım henüz başlamadı ama onun da çılgınca her çekmece ve dolabı boşaltma merakı daha 8 aylıkken başladı.. ne zaman biter Allah bilir

Canım biz de aynı durumdayız işte bir ben kaldım şimdilik evde hasta olmayan inş olmam evdeki her şeyle ilgileniyorum. Birçok arkadaş onaylamayacaktır ama ben artık hastalığın ilerlemesini beklemiyorum hastalık naşladığı gibi soluğu dr da alıyorum çünkü anında ciğerlere iniyor ve haftalarca sürünüyoruz. Kızım grip ve göz enfeksiyonu olmuş oğlum da bir gün sonra götürdüm grip ve kulak enfeksiyonu var ilaçları aldık gece iki gecedir zorlu geçse de bugün gündüz rahatlatmış olmalı ki 3 saati aşkın uyumuş oğlum öksürmekten 15-20 dk zor uyuyordu. Ne yapayım artık bundan sonra böyle bir süre daha diyorum kendimce. Allah büyük dertlerle sınamasın

Tekrar geçmiş olsun canım bizde önce eşim hastalandı. Ardından oğlum ve ben, en son kızım. Herkese koşmaktan kendimi doğru düzgün toparlayamadım. 8 gündür geçmeyen boğaz ağrısı bitirdi beni. Havalar da soğuk.. uyku, dinlenme de olmayınca iyileşemedim.
Oğlum boğaz ve göz enfeksiyonunu geçen ay geçirdi. İkisi birden bastırınca iyileşmesi 10 gün sürdü. 2 hafta geçti sonra yeniden öksürmeye başladı. Bu sefer kalıcı azı dişi patladı.. derken simayı da kaptırdık.. öksürmekten boğazı parçalandı yavrumun.. bir de uzun zamandır ilaç içmemişti, şimdi birden bu kadar ilacı içince afalladı çocuk. Uyku yapar dedikleri ilacı içeli 2 saat olmuştu demin uyulduğunda.. Hâlâ uykusunsa söyleniyor, arada ağlıyor..

Size de çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Eşin gelmiş gözün aydın diyelim:)

Tahta kalemi degilde carioca baby nin kalemlerinden aldim ben oyuncak indirimden silince cikiyor hemen

Gecmis olsun canim buraya kar yagdi biraz belki hastaliklar kirilir istanbul salgin dolu

Hasta olan herkese ve yavrulara Rabbim şifa versin. Çok geçmiş olsun.
Bizim de ev almış başını gidiyor bu saatte uyuyo, saat 1e kadar mutfağı topluyorum. Organik tavuk aldiysam onu haşlayıp didikleyip dondurucuya koyuyorum ya da kemikli eti. Tatlı yapıyorum.
Mutfakta park yatak ve oyuncaklar var darma duman. Yemek yerken aklı eserse firlatiyo herşeyi. Sonra kızma işareti yapıp bize bakiyo evet olmaz diyoruz yaptığının farkında ama yine yapiyo.
Koridorlarda arabası atı yürüme arkadaşı hepsi yer değiştirmiş. Kapıları da acıyo banyolara ne yapsam fikir verir misiniz? Malum deterjan ve tuvalet var.
Oturma odası yatak odası onun kendi odası heryeri açıp dağıtıyor. Dolapların içine giriyo. Büyük salon kapalı tabi. Yazın balkonlara da önlem almak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…