İyi akşamlar .. Amin Rabbim herkese sağlık sıhhat versin .. Biz iyiyiz çok şükür sadece sabaha kadar memede olan bir kuzu sabahtan akşama kadar da her yeri döken bir kuzu ve perti çıkmış bir anne ev darma duman olunca ruhum daralıyor toplu oluncada kızımın ruhu daralıyor galiba dökmedik dolap çekmece oyuncak bırakmıyorsadece şu dağınıklık beni benden alıyor her yere kilit vurcam en son :)))
Ya sorma benim kız da öyle. Dolap karıştırmalara başladı iyiden iyiye. Mutfakta iş tutarken açıyor alttaki dolabı. Ne var ne yok çıkarıyor oyun kuruyor kendine. Ben de cam olanları yukarı kaldırdım rahat rahat güvenli.güvenli oynasın diye. Bazen dalgınlığıma geliyoe buzdolabının kapağını açtığımda kafasına vurduruyorum. pire gibi çünkü hiç durmuyor. Allahtan hafiften. Hemen eliyle kafasjnı gösteriyor. "Pat pat " diyor.İyi akşamlar .. Amin Rabbim herkese sağlık sıhhat versin .. Biz iyiyiz çok şükür sadece sabaha kadar memede olan bir kuzu sabahtan akşama kadar da her yeri döken bir kuzu ve perti çıkmış bir anne ev darma duman olunca ruhum daralıyor toplu oluncada kızımın ruhu daralıyor galiba dökmedik dolap çekmece oyuncak bırakmıyorsadece şu dağınıklık beni benden alıyor her yere kilit vurcam en son :)))
Oynasa iyi döküp ilerliyorYa sorma benim kız da öyle. Dolap karıştırmalara başladı iyiden iyiye. Mutfakta iş tutarken açıyor alttaki dolabı. Ne var ne yok çıkarıyor oyun kuruyor kendine. Ben de cam olanları yukarı kaldırdım rahat rahat güvenli.güvenli oynasın diye. Bazen dalgınlığıma geliyoe buzdolabının kapağını açtığımda kafasına vurduruyorum. pire gibi çünkü hiç durmuyor. Allahtan hafiften. Hemen eliyle kafasjnı gösteriyor. "Pat pat " diyor.
Amin canım Allah daha büyüklerini vermesin inş geçecek elbet bugünler de. Sadece fiziken çok yorgunum uykusuzluk,işteki yoğunluk ve evde sürekli bir şeylere yetişme çabaları tüketti benic
Allah kolaylık versin şifa versin inşallah
Ay yok kız o foto ta 9 aylıkken çektiğim fotoHermione Granger in evi tertemiz gözüküyor :) defnecik çok uslu oynuyor heralde benim salon salonluktan cikti artik
Bir level üstü aboov ne zorOynasa iyi döküp ilerliyorelbise dolabını açmaya başladı onlarıda döküyor hepsini gülüyor bağırıyor geçiyor başka dolaba :)) yorgunluk tan uyuyamıyorum şuan :))
Bir de çalışıyorsun. Allah kolaylık versin. Rabbim dermansız dert vermesin. Geçer elbet her şey gibi ama işte yaşarken çok zor. İşte bu yüzden analık çok yüce bir şeyAmin canım Allah daha büyüklerini vermesin inş geçecek elbet bugünler de. Sadece fiziken çok yorgunum uykusuzluk,işteki yoğunluk ve evde sürekli bir şeylere yetişme çabaları tüketti benitoparlanmam lazım dinlenip
:)) senin sadece salonsa iyi benim bir tek kışın kullanmadığımız yazın geçtiğimiz büyük salon var orası temizHermione Granger in evi tertemiz gözüküyor :) defnecik çok uslu oynuyor heralde benim salon salonluktan cikti artik
Geçmiş olsun arkadaşımAynen canım tekrar açıp baktım gün içinde acaba yazan oldu da ben mi kaçırdım diye ama yok yazmamış kimse. Hastalıklar yoktur inş.bizim evde benim dışımda herkes hasta çok zor geçiyor günler geceler Allahım daha büyük dert vermesin ama çok zorlanıyorum
Benim evde 2 canavar var, her yer her yerde... Topla topla bitmiyor... üstüne hastalık da eklenince ev panayır yeri gibi..Hermione Granger in evi tertemiz gözüküyor :) defnecik çok uslu oynuyor heralde benim salon salonluktan cikti artik
O imza meraklısından 1 tane de biz büyüttük. Yaş 5,5 hâlâ duvarlara yazıyor.. kızım henüz başlamadı ama onun da çılgınca her çekmece ve dolabı boşaltma merakı daha 8 aylıkken başladı.. ne zaman biter Allah bilir:)) senin sadece salonsa iyi benim bir tek kışın kullanmadığımız yazın geçtiğimiz büyük salon var orası temizbir de babası normal tahta kalemi almıştı sağ olsun koltuk halı kapı duvar her yere imzasını attı
Canım biz de aynı durumdayız işte bir ben kaldım şimdilik evde hasta olmayan inş olmam evdeki her şeyle ilgileniyorum. Birçok arkadaş onaylamayacaktır ama ben artık hastalığın ilerlemesini beklemiyorum hastalık naşladığı gibi soluğu dr da alıyorum çünkü anında ciğerlere iniyor ve haftalarca sürünüyoruz. Kızım grip ve göz enfeksiyonu olmuş oğlum da bir gün sonra götürdüm grip ve kulak enfeksiyonu var ilaçları aldık gece iki gecedir zorlu geçse de bugün gündüz rahatlatmış olmalı ki 3 saati aşkın uyumuş oğlum öksürmekten 15-20 dk zor uyuyordu. Ne yapayım artık bundan sonra böyle bir süre daha diyorum kendimce. Allah büyük dertlerle sınamasınGeçmiş olsun arkadaşımsen de bizim gibi toplu hastalıklarla imtihandasın bu kış gerçekten çok zor.. bitmeyen grip yapmışlar ömrümüzü yedi bu kış.. kızım burun akıntısıyla atlatıyor diye seviniyordum ki son dalgaya o da kapıldı abisi 1246532.hastalığı geçirirken Simaya da bulaştı. P.tesi günü sağlık ocağında hafif diye ilaç vermediler. 5 gün geçti aradan, çocuk sabahı zor etti dün gece ciğeri parçalanır gibi öksürüyor. Sabah ilk iş doktora gittik. 5 ayrı ilaçla çıktık ordan. Daha ilk dozları verdim ama fark etti çok şükür, neşesi yerine geldi, bizimle sofrada iki üç lokma yedi günlerden beri ilk defa...
Benim evde 2 canavar var, her yer her yerde... Topla topla bitmiyor... üstüne hastalık da eklenince ev panayır yeri gibi..
O imza meraklısından 1 tane de biz büyüttük. Yaş 5,5 hâlâ duvarlara yazıyor.. kızım henüz başlamadı ama onun da çılgınca her çekmece ve dolabı boşaltma merakı daha 8 aylıkken başladı.. ne zaman biter Allah bilir
Tekrar geçmiş olsun canımCanım biz de aynı durumdayız işte bir ben kaldım şimdilik evde hasta olmayan inş olmam evdeki her şeyle ilgileniyorum. Birçok arkadaş onaylamayacaktır ama ben artık hastalığın ilerlemesini beklemiyorum hastalık naşladığı gibi soluğu dr da alıyorum çünkü anında ciğerlere iniyor ve haftalarca sürünüyoruz. Kızım grip ve göz enfeksiyonu olmuş oğlum da bir gün sonra götürdüm grip ve kulak enfeksiyonu var ilaçları aldık gece iki gecedir zorlu geçse de bugün gündüz rahatlatmış olmalı ki 3 saati aşkın uyumuş oğlum öksürmekten 15-20 dk zor uyuyordu. Ne yapayım artık bundan sonra böyle bir süre daha diyorum kendimce. Allah büyük dertlerle sınamasın
Size de çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Eşin gelmiş gözün aydın diyelim:)Tekrar geçmiş olsun canımbizde önce eşim hastalandı. Ardından oğlum ve ben, en son kızım. Herkese koşmaktan kendimi doğru düzgün toparlayamadım. 8 gündür geçmeyen boğaz ağrısı bitirdi beni. Havalar da soğuk.. uyku, dinlenme de olmayınca iyileşemedim.
Oğlum boğaz ve göz enfeksiyonunu geçen ay geçirdi. İkisi birden bastırınca iyileşmesi 10 gün sürdü. 2 hafta geçti sonra yeniden öksürmeye başladı. Bu sefer kalıcı azı dişi patladı.. derken simayı da kaptırdık.. öksürmekten boğazı parçalandı yavrumun.. bir de uzun zamandır ilaç içmemişti, şimdi birden bu kadar ilacı içince afalladı çocuk. Uyku yapar dedikleri ilacı içeli 2 saat olmuştu demin uyulduğunda.. Hâlâ uykusunsa söyleniyor, arada ağlıyor..
Tahta kalemi degilde carioca baby nin kalemlerinden aldim ben oyuncak indirimden silince cikiyor hemen:)) senin sadece salonsa iyi benim bir tek kışın kullanmadığımız yazın geçtiğimiz büyük salon var orası temizbir de babası normal tahta kalemi almıştı sağ olsun koltuk halı kapı duvar her yere imzasını attı
Gecmis olsun canim buraya kar yagdi biraz belki hastaliklar kirilir istanbul salgin doluGeçmiş olsun arkadaşımsen de bizim gibi toplu hastalıklarla imtihandasın bu kış gerçekten çok zor.. bitmeyen grip yapmışlar ömrümüzü yedi bu kış.. kızım burun akıntısıyla atlatıyor diye seviniyordum ki son dalgaya o da kapıldı abisi 1246532.hastalığı geçirirken Simaya da bulaştı. P.tesi günü sağlık ocağında hafif diye ilaç vermediler. 5 gün geçti aradan, çocuk sabahı zor etti dün gece ciğeri parçalanır gibi öksürüyor. Sabah ilk iş doktora gittik. 5 ayrı ilaçla çıktık ordan. Daha ilk dozları verdim ama fark etti çok şükür, neşesi yerine geldi, bizimle sofrada iki üç lokma yedi günlerden beri ilk defa...
Benim evde 2 canavar var, her yer her yerde... Topla topla bitmiyor... üstüne hastalık da eklenince ev panayır yeri gibi..
O imza meraklısından 1 tane de biz büyüttük. Yaş 5,5 hâlâ duvarlara yazıyor.. kızım henüz başlamadı ama onun da çılgınca her çekmece ve dolabı boşaltma merakı daha 8 aylıkken başladı.. ne zaman biter Allah bilir
Evet o markayı not almıştım ama hep unutuyorum ya bugün çıkarsam alayım inşallahTahta kalemi degilde carioca baby nin kalemlerinden aldim ben oyuncak indirimden silince cikiyor hemen
Bize kar yağmıyor ne yazık kiGecmis olsun canim buraya kar yagdi biraz belki hastaliklar kirilir istanbul salgin dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?