Anadolu yakasindaki su gezdigimiz bağdat caddesimi yoksa asil adi bagdat caddesi olan namideger minubus caddesimi :)Geçen hafta Bağdat caddesi nde 4kiddoscafe diye yer açılmış oraya gittik çok eğlendik Bugrayla. Çok kaliteli oyuncaklar vardı. İki saat için fiyat ödeniyor. Çok beğendik biz tavsiye ederim. 2Dcadde diye yanında da cafesi var. Acilali 4ay olmuş. Birkac tane daha yer buldum oralara da bakacagim
Fiyat ne kadar di baktim bende simdi guzel gozukuyor kahvalti flnda varmis denenebilirGeçen hafta Bağdat caddesi nde 4kiddoscafe diye yer açılmış oraya gittik çok eğlendik Bugrayla. Çok kaliteli oyuncaklar vardı. İki saat için fiyat ödeniyor. Çok beğendik biz tavsiye ederim. 2Dcadde diye yanında da cafesi var. Acilali 4ay olmuş. Birkac tane daha yer buldum oralara da bakacagim
Caddebostan daki Bağdat caddesiAnadolu yakasindaki su gezdigimiz bağdat caddesimi yoksa asil adi bagdat caddesi olan namideger minubus caddesimi :)
2saati 30tl idi. Belli günler aktivite de varFiyat ne kadar di baktim bende simdi guzel gozukuyor kahvalti flnda varmis denenebilir
Güzel biyermiş fıyatıda uygun ama ıkı yasından önce velisiz oyun alanına almıyorlarmıs sanırım sız kahvenızı ıcerken cocugunuzu ızleyın yazıyor ama o şimdilik yalan sanırım. :) hastalıklardan korkuma oyun gruplarına da götüremedım hiç 12 dk uzaklıktaymıs bana2saati 30tl idi. Belli günler aktivite de var
Benim eşim de hastalanır diye böyle şeylere karşı. Parka falan götürüyor sadece. Ben de her oyuncağı yaladığı için çok istemiyorum.Güzel biyermiş fıyatıda uygun ama ıkı yasından önce velisiz oyun alanına almıyorlarmıs sanırım sız kahvenızı ıcerken cocugunuzu ızleyın yazıyor ama o şimdilik yalan sanırım. :) hastalıklardan korkuma oyun gruplarına da götüremedım hiç 12 dk uzaklıktaymıs bana
Hasta olan herkese ve yavrulara Rabbim şifa versin. Çok geçmiş olsun.
Bizim de ev almış başını gidiyor bu saatte uyuyo, saat 1e kadar mutfağı topluyorum. Organik tavuk aldiysam onu haşlayıp didikleyip dondurucuya koyuyorum ya da kemikli eti. Tatlı yapıyorum.
Mutfakta park yatak ve oyuncaklar var darma duman. Yemek yerken aklı eserse firlatiyo herşeyi. Sonra kızma işareti yapıp bize bakiyo evet olmaz diyoruz yaptığının farkında ama yine yapiyo.
Koridorlarda arabası atı yürüme arkadaşı hepsi yer değiştirmiş. Kapıları da acıyo banyolara ne yapsam fikir verir misiniz? Malum deterjan ve tuvalet var.
Oturma odası yatak odası onun kendi odası heryeri açıp dağıtıyor. Dolapların içine giriyo. Büyük salon kapalı tabi. Yazın balkonlara da önlem almak gerekiyor.
Biz de oynadık babasıyla beraber hiç yalnız bırakmak istemedik o mutlu olunca dünyalar benim oluyo kahve hiç gelmiyo aklaGüzel biyermiş fıyatıda uygun ama ıkı yasından önce velisiz oyun alanına almıyorlarmıs sanırım sız kahvenızı ıcerken cocugunuzu ızleyın yazıyor ama o şimdilik yalan sanırım. :) hastalıklardan korkuma oyun gruplarına da götüremedım hiç 12 dk uzaklıktaymıs bana
Kaliteli temiz bir yer canım ben de çok dikkat ediyorum öyle şeylere. İçeri bile galosla giriliyorBenim eşim de hastalanır diye böyle şeylere karşı. Parka falan götürüyor sadece. Ben de her oyuncağı yaladığı için çok istemiyorum.
Sağolasın canım. Çok dikkat etmek lazım.Klozet kapağına kilit koyabilirsin.
Dolap vb yerlerede.
Pek yapacak bişy yok başka :) ya da direkt kapıyı kilitleyeceksin.
Artık böyleler gayet normal canım. Büyüdükçe daha farklı seyler dikkatlerini çekecek evde. Öğrene öğrene eliyorlar diğerine geciyorlar.
Yok canım ben benimki mikroplarını saçıyor diye çekiniyorum. Yalaması ne zaman bitecek acaba?Kaliteli temiz bir yer canım ben de çok dikkat ediyorum öyle şeylere. İçeri bile galosla giriliyor
0-2 yaş oral dönem canım. Sonra oyunları, amaçlarıda farklılaşıyor ama yine biraz devam ediyor.Yok canım ben benimki mikroplarını saçıyor diye çekiniyorum. Yalaması ne zaman bitecek acaba?
İnşallah 2 yaşında biter. 2 aylıktan beri insanların diş mi çıkarıyor sorusuna uyuz oluyorum.0-2 yaş oral dönem canım. Sonra oyunları, amaçlarıda farklılaşıyor ama yine biraz devam ediyor.
Benim en sevmediğim yerler top havuzları
O zamanda baska bişy bulurlarİnşallah 2 yaşında biter. 2 aylıktan beri insanların diş mi çıkarıyor sorusuna uyuz oluyorum.
Evet mmikrop yuvaları. Hele AVM dekiler.0-2 yaş oral dönem canım. Sonra oyunları, amaçlarıda farklılaşıyor ama yine biraz devam ediyor.
Benim en sevmediğim yerler top havuzları
Bence hala bomba gibiler :) ama bizim tatlı bombalarımız onlarkizlar anne olmadan once bu yastaki bebekler bomba gibi gozukurdu gozume.nerde ne yapacagi belli olmayan her an cildirip aglayabilecek saldirabilecek anlasilmaz canavarlar gibi gelirdihalbuki simdi kendi cocuguma baktigimda hersey ne kadar net.aciktigini susadigini uykusu geldigini oyun istedigini anliyoruz.supriz yok belirsizlik yok.1 yasindan sonra hersey cok tatli oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?