2018 Ekim Anneleri

Sleepy ve canbebeden memnunum ben
Sleepy eni biraz dar gelsede kalinligi guzel
Can bebe eni genis ama bez cok ince geldi
Annem evybaby denk gelmis almis bakalim o nasil olacak fikir olsun :)

Sleepy külot bez denedin mi? hiç birinde sızdırma sorunu yaşamadık. 5 numara deneme paketi alıp bakarsın, sıkarsa 6 numaraya geçersin

Külot bez sevemedım ben ya gıydırmek cok zor geldı :)
Ben de bantlı kullanamıyorum. Kızımı 1 saniye sırt üstü yatırmak mümkün olmuyor. Ayakta giyip çıkarıyoruz aylardır. Alışınca bantlı görmek istemeyeceksin hem külot bez vücudu güzel kavrıyor, belini göbeğini sıcak tutuyor

kakayı nasıl temızlıyosun bizimkı oyle kakalı kakalı kacmaya calıstı denedım kulot bezde

kakayı nasıl temızlıyosun bizimkı oyle kakalı kakalı kacmaya calıstı denedım kulot bezde
Ben tuvalette yandan yırtıp bezi dikkatlice alıyorum. Kızım yatmıyor, mecburen ayakta çıkarıyorum. Sonra klozette yıkıyorum. Ama bantlı beze alışık olanlar için daha kolayı Nilsibel in dediği gibi yatay halde yandan yırtıp bez gibi açmak. Gerisi aynı

Görmemek, ilgilenmemek kesinlikle değil söylemek istediğim.Sadece verilen tepki gözden gecirilebilir.
Tesekkür ederim iyi dileklerin için

dilekyildizim Ne desem bilemedim...
Allah yavruna şifa sana da sabır versin. İnşallah iyi haberler duyun en kısa zamanda

Onun yanında olumsuz olmamaya çalışsam da bazen kaçıyor işte. Bitmedi ki şu kötü günler Sürekli sürekli dua ediyorum annelik delilikmis bı kere daha anladım bunu.

2 günde 1 sallanıyoruz resmen. O da yetmez gibi uçak kazası oldu şimdi İzmir İstanbul arası. Bu hafta gitme ihtimalim vardı iş için. Erken haber gelseydi o uçakta kızımla bende olabilirdik Hala haber bekliyorum yakın zamanda yine uçmak zorunda kalacağız.

Allah'ım tüm yavruları korusun kendimi geçtim ona bişey olmasın bir an önce atlatalim şu günleri.

İyi akşamlar arkadaşlar. Nasılsınız? Çok sessizleşti burası. Herkes iyidir umarım. Allahım hasta bebişlere şifa versin inşallah
Aynen canım tekrar açıp baktım gün içinde acaba yazan oldu da ben mi kaçırdım diye ama yok yazmamış kimse. Hastalıklar yoktur inş.bizim evde benim dışımda herkes hasta çok zor geçiyor günler geceler Allahım daha büyük dert vermesin ama çok zorlanıyorum

İyi akşamlar arkadaşlar. Nasılsınız? Çok sessizleşti burası. Herkes iyidir umarım. Allahım hasta bebişlere şifa versin inşallah
İyi akşamlar .. Amin Rabbim herkese sağlık sıhhat versin .. Biz iyiyiz çok şükür sadece sabaha kadar memede olan bir kuzu sabahtan akşama kadar da her yeri döken bir kuzu ve perti çıkmış bir anne ev darma duman olunca ruhum daralıyor toplu oluncada kızımın ruhu daralıyor galiba dökmedik dolap çekmece oyuncak bırakmıyor sadece şu dağınıklık beni benden alıyor her yere kilit vurcam en son :)))

c

Allah kolaylık versin şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…