kızlar ya 5 numara bez kullanıyoduk bacak kısımlarından sıkıyor dıye 6 numaraya gectım prıma premıum care kullanıyorum ama 6 numara bez gunduz hıc sorun yokken gece çişi dısarı cıkarıyor 3 gündür ıslak alıyorum cocugu 5 e gerı donsem bacak kısımları biraz daha az sıkıcak bi bez markası bılıyomusunuz başka bez alsam
Sleepy külot bez denedin mi? hiç birinde sızdırma sorunu yaşamadık. 5 numara deneme paketi alıp bakarsın, sıkarsa 6 numaraya geçersinkızlar ya 5 numara bez kullanıyoduk bacak kısımlarından sıkıyor dıye 6 numaraya gectım prıma premıum care kullanıyorum ama 6 numara bez gunduz hıc sorun yokken gece çişi dısarı cıkarıyor 3 gündür ıslak alıyorum cocugu 5 e gerı donsem bacak kısımları biraz daha az sıkıcak bi bez markası bılıyomusunuz başka bez alsam
Külot bez sevemedım ben ya gıydırmek cok zor geldı :)Sleepy külot bez denedin mi? hiç birinde sızdırma sorunu yaşamadık. 5 numara deneme paketi alıp bakarsın, sıkarsa 6 numaraya geçersin
propolisle ilgili cok ıc acıcı seyler yok o yuzden kullanmayı düşünmüyorum balık yagı ıcın bıle 2 yastan önce verme dedi doktorumPropolis kullanıyor musunuz bebeklerinize
Ben de bantlı kullanamıyorum. Kızımı 1 saniye sırt üstü yatırmak mümkün olmuyor. Ayakta giyip çıkarıyoruz aylardır. Alışınca bantlı görmek istemeyeceksinKülot bez sevemedım ben ya gıydırmek cok zor geldı :)
kakayı nasıl temızlıyosun bizimkı oyle kakalı kakalı kacmaya calıstı denedım kulot bezdeBen de bantlı kullanamıyorum. Kızımı 1 saniye sırt üstü yatırmak mümkün olmuyor. Ayakta giyip çıkarıyoruz aylardır. Alışınca bantlı görmek istemeyeceksinhem külot bez vücudu güzel kavrıyor, belini göbeğini sıcak tutuyor
Yandan yırtınca normal bez oluyor ya zaten. Biz de kaçıyorlar diyo külot bezi geçiriveriyoruz.kakayı nasıl temızlıyosun bizimkı oyle kakalı kakalı kacmaya calıstı denedım kulot bezde
Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama hormonları aşırı besliyor ve erken ergenlik durumu olabiliyormuşPropolis kullanıyor musunuz bebeklerinize
Ben tuvalette yandan yırtıp bezi dikkatlice alıyorum. Kızım yatmıyor, mecburen ayakta çıkarıyorum. Sonra klozette yıkıyorum. Ama bantlı beze alışık olanlar için daha kolayıkakayı nasıl temızlıyosun bizimkı oyle kakalı kakalı kacmaya calıstı denedım kulot bezde
plojovic Sizede biraz geç kalmış bir geçmiş olsun dileklerimi söylemek istiyorum her zaman yazamıyorum sadece okuyabiliyorum
çünkü bizim oğlan telefon hastası gördüğü an çolgınlar gibi bağırıyor ağlıyor nasıl baş edilir zamanla azalırmı bilmiyorum en tatlı zamanlarını kayıt altına almak fotoğraf çekmek istiyorum ama çok zor deliriyor telefonu elime görünce,mesela dün parka gittik etrafına bakınmaktan anlamadı birkaç poz çektim sonra bir anda kendini yere attı mümkünmü ilgilenmemek gözünün yanı yere sürtmüş evde koltuğa kafa atıyor ilgilenmiyorum ama bazen çok tehlikeli yerlerde denk geliyor ilgilenmemekn sabretmek çok zor.
Uyku zihnin kayıt zamanıdır.Bilinçaltına atar.
Bu korkuyu ona yükleyebilir, belki de bilmediğin bi korkuya sebep olabilirsin onun zihninde
Onu yine sen korumuyorsun böyle düşün
Bazen cidden herseye hakim olma çabamızın ipini kaçırıyoruz
Evet anne olarak hem elde değil hemde korunma adına bi dürtü ama bu kadsr stresli hissetmen ve cocukların bu hisleri doğrudan aldığı zamanlarda olması, belki de daha zarar verici
Kendinide daha büyük çıkmaza sokmadan biraz olumlamaya çalışmak iyi gelebilir
Aynen canım tekrar açıp baktım gün içinde acaba yazan oldu da ben mi kaçırdım diye ama yok yazmamış kimse. Hastalıklar yoktur inş.bizim evde benim dışımda herkes hasta çok zor geçiyor günler geceler Allahım daha büyük dert vermesin ama çok zorlanıyorumİyi akşamlar arkadaşlar. Nasılsınız? Çok sessizleşti burası. Herkes iyidir umarım. Allahım hasta bebişlere şifa versin inşallah
İyi akşamlar .. Amin Rabbim herkese sağlık sıhhat versin .. Biz iyiyiz çok şükür sadece sabaha kadar memede olan bir kuzu sabahtan akşama kadar da her yeri döken bir kuzu ve perti çıkmış bir anne ev darma duman olunca ruhum daralıyor toplu oluncada kızımın ruhu daralıyor galiba dökmedik dolap çekmece oyuncak bırakmıyorİyi akşamlar arkadaşlar. Nasılsınız? Çok sessizleşti burası. Herkes iyidir umarım. Allahım hasta bebişlere şifa versin inşallah
Aynen canım tekrar açıp baktım gün içinde acaba yazan oldu da ben mi kaçırdım diye ama yok yazmamış kimse. Hastalıklar yoktur inş.bizim evde benim dışımda herkes hasta çok zor geçiyor günler geceler Allahım daha büyük dert vermesin ama çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?