Cnm bir ara bizim de çok taştı. Gece üşüyormuş meğerse. Daha dikkat ettim üşümemesi için taşmalar kesildi.Bezimiz sabahları artık tasiyo, küçük mu geliyordur bir büyüğünü mu alsam yoksa emdiği için midir? Gece de değiştirsem mi bezini?
Gecen pankek te yaptim aynı muameleyi yapti diger ogunlerde sikinti yok bir sekilde yiyor. Bu sabah artik dayanamayıp cizgi film bile açtım ona ragmen yemedi gerçekten yemek istemiyor çocuk ne yapipta istemesini saglarim onu bilmiyorumBizimkiler de omleti onceki gibi yemiyor. Sıkılyolar galiba. Tarhana corbasi veriyorum kahvaltida. Icine de kayisi kivami yumurtayi karistiriyorum. Oyle yemis oluyolar.
Gecen pankek te yaptim aynı muameleyi yapti diger ogunlerde sikinti yok bir sekilde yiyor. Bu sabah artik dayanamayıp cizgi film bile açtım ona ragmen yemedi gerçekten yemek istemiyor çocuk ne yapipta istemesini saglarim onu bilmiyorum
özellıkle yumurtayla derdı çeşit çeşit denıyorum bır tek omletın 4 te 1 ını yıyo gerısını yedıremıyorum peynır desen zaten yemıyor.doktoru kahvaltısı ıcın yumurtasını peynırını yedıgıne emın ol gerısı onemlı değil demişti ama özellıkle onları yememesı beslenmesı eksık kalıyor hıssı uyandırıyorZaman zaman değişebilir bu durumlar.
Yedikleride mesela bi dönem sever, bi dönem yemediği seyleri yer. Denge sanırım.Vucut eksik olana yöneliyor.
Kahvaltı Simay'ın da sevdiği bi öğün değil belki öyledir Atlas'ın da artık :)
Bezimiz sabahları artık tasiyo, küçük mu geliyordur bir büyüğünü mu alsam yoksa emdiği için midir? Gece de değiştirsem mi bezini?
Sabah ac oldugu halde bir cocuk neden kahvalti yapmaz 2 hafta incesine kadar ne guzel koyuyodum önüne omletini domatesini zeytini catalla yiyordu 2 haftadir gram sokmuyor agzina disleride çıktı agrisida yok biliyorum. Birden bire birakti kahvalti yapmayi çocuk kafayi yiyecem yakinda
Burdayim canim.merhaba.Şu aralar hepımızın ortak derdı yemek ve ıstedıklerı olmadıklarında yaptıkları huysuzluklar
U Umudumbitmedi_ nerelerde acaba ?
Cok gecmis olsun canim allah daha kotusunu yasatmasin. Simdi nasil mete iyilesmistir umarımBurdayim canim.merhaba.
Bizim yemek sıkıntımız yok çok şükür.ama sağlik sorunlarimiz oldu.3 gün hastanede yattik.infuluenza ya yakalandi.atesini düsüremedik.41.7 ye cikti.
Tam eve geldik.ertesi gün burada deprem.oldu.
Cocugu da alip kp lere gittik.korkudan eve girmedik.
Piskolojim alt üst oldu.
Çok saol canim.iyi cok sükür.amin.Cok gecmis olsun canim allah daha kotusunu yasatmasin. Simdi nasil mete iyilesmistir umarım
Çok saol canım.amin.Allah kimseye gostermesin.
1 aydir hastalikla ugrastik bizde geçmeyen oksuruk yeni iyileşti onun disinda yeme problemleriyle bogusup duruyoruz :) Allah baska dert vermesinÇok saol canim.iyi cok sükür.amin.
Siz ne yapoyorsunuz.atlas nasıl?
Amin canim.öksürük icin elma çayi iyiymis.bir daha ki sefee denersin canim.ama ins olmaz.1 aydir hastalikla ugrastik bizde geçmeyen oksuruk yeni iyileşti onun disinda yeme problemleriyle bogusup duruyoruz :) Allah baska dert vermesin
özellıkle yumurtayla derdı çeşit çeşit denıyorum bır tek omletın 4 te 1 ını yıyo gerısını yedıremıyorum peynır desen zaten yemıyor.doktoru kahvaltısı ıcın yumurtasını peynırını yedıgıne emın ol gerısı onemlı değil demişti ama özellıkle onları yememesı beslenmesı eksık kalıyor hıssı uyandırıyor
Burdayim canim.merhaba.
Bizim yemek sıkıntımız yok çok şükür.ama sağlik sorunlarimiz oldu.3 gün hastanede yattik.infuluenza ya yakalandi.atesini düsüremedik.41.7 ye cikti.
Tam eve geldik.ertesi gün burada deprem.oldu.
Cocugu da alip kp lere gittik.korkudan eve girmedik.
Piskolojim alt üst oldu.
Ben almadım henüz ama 2.3 yaş aktivite seti gördüm 180 tl olması lazım fiyatı içinde 10 kitap 130 etkinlik 4000 görsel varmış çocukakademi sayfasında kararsızım şuanIcinden neler cikiyor bende o setleri cok merak ediyorum
Tatli hiç birşey yemiyor canim valla merakımdan cikolata bile verdim yemedianabelgunes tahin bal ya da tahin pekmez denedin mi hiç Mihrimah çok seviyor çoğu sabah sadece bu şekilde geçiyor başka bir şey yemiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?