Oglum memesiz hiç uyumuyordu dalmiyordu da. Kararlılıkla sabrettim dün gece önceki geceye gore daha iyi uyudu, gitgide daha da alışacak inşallah. Gündüz istediği kadar emziriyorum. Gece yatarken en son, ve sabah 6-7 gibi tekrar emziriyorum 10 gibi de kahvaltı. Gece 12-1-2 den önce uyumuyordu Dr un dediklerini yaptım iki gündür 10-10.30 gibi uyuyor çok şükür. Dr hayır deyin gerekirse kızın dedi yoksa 2yas sendromu nda hiç basedemezsiniz dedi. Odayi da birden gece emzirmeyi bırakmayı düşünüyorsan onu da ayırabilirsin. 6 da emziriyorsan 8 gibi aciikmaz canım tüm gün memede süt depolanmistir hepsini emse tok tutar. Ben 5.30 gibi meyve veriyorum. 7.30 akşam yemeği uyuturken de emziriyorum. Önce yemek soonra meme. İstersen bir de böyle dene.
Ben isten geldigim gibi anne memeee diye bagirdigindan hayatta beklemez yemek yicek sonra emcek Ben aglamasina dayanamiyorum gece cunku sanirsin canindan can kopuyor oyle agliyor meme vermezsem
Dun gece yine 1.5 saatte bir kalktik birde oyle cok su iciyor ki gece 2-3 biberon su bitiriyor sicakta degil oda yani ayarinda tutmaya calisiyoruz