• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar kokopatikler paramparça oldu. Ne marka ev ayakkabısı alabilirim? Artık ayağından çıkarmıyor.
Lcw küçülttük bir tane. Bir de ebebekten hediye gelmişti şimdi onu kullanıyoruz.
Önerisi olan var mı arkadaşlar Buğra nin çok burnu akiyo, hapşırma da var. Daha önce de böyle çok oldu, burun akıntısı genize oordaan ciğerlerine indi hep, bu defa erken önlem alayım diyorum bronşit var. Ne yapabilirim, ilaçlarına hemen başlayacağım. Bu ddefa ilerlemez inşallah
Art de huile diye belirli eczanelerde satılan burun açıcı yağ kullanıyoruz.tedavinize İlaveten kullanabilirsiniz.

Kızlar kokopatikler paramparça oldu. Ne marka ev ayakkabısı alabilirim? Artık ayağından çıkarmıyor.

Aslında illa bişy giydirmene gerek yok cok mu soğuk yerler?
En rahatı kendi ayağı öyle düşün, taban sıfır olsun en azından evde illa alacaksanda

Önerisi olan var mı arkadaşlar Buğra nin çok burnu akiyo, hapşırma da var. Daha önce de böyle çok oldu, burun akıntısı genize oordaan ciğerlerine indi hep, bu defa erken önlem alayım diyorum bronşit var. Ne yapabilirim, ilaçlarına hemen başlayacağım. Bu ddefa ilerlemez inşallah

Ayaklarına en az 10 dk limonla masaj yapabilirsin
Altı üstü ovalaya ovalaya
Kekik kaynatabilirsin odasına buharı yayılsın ya da yağını sürebilirsin az sırtına ve göğsüne
Soğan ve bal eşit karıştırıp 3 saat bekletip sonra süzüp verebilirsin onu da sabah akşam cay kaşıgı bile olabilir - alerjisi yoksa-
Bitkiselnyağlar ya da bitkisel çok sey var dikir olabilir
Kuran dinletmeni tavsiye ederim,kaç aylıksa ona niyet Fetih suresi okuyabilirsin Buğra'ya şifa niyetine🌻

Bez değiştirme bizde de çok hareketli sürekli kalkıyor ben yatirorum o kalkıyor üstünü giydirirken de aynı şekilde
Ben uzun zamandır külot bez kullanıyorum. Hep ayakta giyip çıkarıyor, çok rahat ettik. Internetten aylık paket alıyorum. Kara cuma haftası yüzünden kargolar çok gecikince 2 hafta bahtlı bez kullandık, kabustu her ıkimiz için de :)

Aslında illa bişy giydirmene gerek yok cok mu soğuk yerler?
En rahatı kendi ayağı öyle düşün, taban sıfır olsun en azından evde illa alacaksanda
Benim ayklarım üşür. Patiksiz gezemem. O üşümüyor aslında farkındayım. Ama ev büyük ve halısız çok yer var. Koridor, hol çok geniş ve taş. Bi de sürekli koşarken ayakları kayıyor. Çorap da giydirmemem lazım. Kokopatiğin ince oluşu güzeldi.

Benim ayklarım üşür. Patiksiz gezemem. O üşümüyor aslında farkındayım. Ama ev büyük ve halısız çok yer var. Koridor, hol çok geniş ve taş. Bi de sürekli koşarken ayakları kayıyor. Çorap da giydirmemem lazım. Kokopatiğin ince oluşu güzeldi.
canim bizde de halisiz yerleri hep bulup gidiyor.iki corap ust uste giydiriyorum.rahat ediyor.bi de cidden dedigin gibi usumuyorlar.biz yun yorganla yatiyoruz.ama o ince polar bi battaniyeyle yatiyor mesela.

Kızlar merhaba, iki gün sürekli ateş yaşadık Dr a gitmedik,son iki gundur ateşi yok acayip iştahsız ama hiçbir şey yemiyor mama dahil normalde 210 cc içerdi 50 cc içip bırakıyor ☹️ köpek dişleri şiş neden kaynaklandığını anlamadım ☹️

Ya evet tam giydirmelikmiş :)
Kokopatik düşünmüyor musun tekrar?

Kızlar merhaba, iki gün sürekli ateş yaşadık Dr a gitmedik,son iki gundur ateşi yok acayip iştahsız ama hiçbir şey yemiyor mama dahil normalde 210 cc içerdi 50 cc içip bırakıyor ☹ köpek dişleri şiş neden kaynaklandığını anlamadım ☹

Hastalıkta açlık cocuğun kendine şifasıdır aslında, vucut yiyecekleri tolare edebilmekle uğraşmaktansa direnmeye harcar gücünü
Yemek iyilik değildir her zaman bunu hiç unutmamak gerek

Çok geçmiş olsun. Sürekli burnunu burun aspratörle çek temizle. Serum fiz. Sık bol bol ama hep temizle. İnşallah ciğere inmeden geçer. Bir de yattığı odaya soğan kes de koy. İnşallaj düzelir en kısa zamanda 🤲
çok teşekkür ederim fizyolojik kullanıyorum onun yanında Dr un verdiği diğer ilaçları da. Soğan i yapmam lazım.
Lcw küçülttük bir tane. Bir de ebebekten hediye gelmişti şimdi onu kullanıyoruz.

Art de huile diye belirli eczanelerde satılan burun açıcı yağ kullanıyoruz.tedavinize İlaveten kullanabilirsiniz.
teşekkür ederim çok
Ayaklarına en az 10 dk limonla masaj yapabilirsin
Altı üstü ovalaya ovalaya
Kekik kaynatabilirsin odasına buharı yayılsın ya da yağını sürebilirsin az sırtına ve göğsüne
Soğan ve bal eşit karıştırıp 3 saat bekletip sonra süzüp verebilirsin onu da sabah akşam cay kaşıgı bile olabilir - alerjisi yoksa-
Bitkiselnyağlar ya da bitkisel çok sey var dikir olabilir
Kuran dinletmeni tavsiye ederim,kaç aylıksa ona niyet Fetih suresi okuyabilirsin Buğra'ya şifa niyetine🌻
çok çok sağolasın gece terledi çok, sürekli bez koyup değiştirdim. Sıcak tuttum. Ihlamur icirdim. İlaçlarını kullandım. Sık sık ve tüm gece emzirdim çok şükür bugün daha iyi
Ben uzun zamandır külot bez kullanıyorum. Hep ayakta giyip çıkarıyor, çok rahat ettik. Internetten aylık paket alıyorum. Kara cuma haftası yüzünden kargolar çok gecikince 2 hafta bahtlı bez kullandık, kabustu her ıkimiz için de :)
kakada yatırıp silerken dde çok zor oluyo, üstünü giydirirken de. Onlarda ne yapıyorsun?

Ben üst değiştirirken ve bez değiştirirken kendi videolarını veya kuzenlerinin videolarını açıyorum. Onları izlerken duruyor ben de hemen değiştiriveriyorum. Yoksa imkanı yok durmuyor hiç. Önceden eline bir şey veriyordum ya da şarkı söylüyordum oyalanıyordu. Şimdi öyle bir imkan bırakmıyor. Uçak modunda yanında tutuyorum. 🥰

Ya evet tam giydirmelikmiş :)
Kokopatik düşünmüyor musun tekrar?
Çok çabuk paramparça oldu. Bi büyük numarasını almıştım. Onu giydiririm de. Bildiğin döküldü. Çocuk mu hor kullandı nedir. Flodan polaris altı ince aldım bi tane. Dün biraz giydi biraz çıkardı..

Çok çabuk paramparça oldu. Bi büyük numarasını almıştım. Onu giydiririm de. Bildiğin döküldü. Çocuk mu hor kullandı nedir. Flodan polaris altı ince aldım bi tane. Dün biraz giydi biraz çıkardı..

Hakkını vermiş niliko🤭
Güle güle kullansın 😘

kakada yatırıp silerken dde çok zor oluyo, üstünü giydirirken de. Onlarda ne yapıyorsun?
Geçmiş olsun Buğra'ya inşallah çabuk atlatır ❤
Biz kakayı tuvalette yıkıyoruz yaz başından beri. Bezi yanlardan yırtıp alıyorum dikkatlice, sonra klozette oturtup yıkıyorum. Suyu seviyor kızım. Bir de örnek var önünde. Abisi klozete oturduğu için o da oturmayı sevdi. Çişini de yapıyor klozete oturunca 😊
Giydirmeyi oyunla hallediyoruz. Parmaklara, ellere, ayaklara şarkılar methiyeler eşliğinde 😂 haydi hoooppaa diye diye geçiriyoruz her uzuvu.. Sevdi, fazla itiraz etmeden giyiniyor. Ayakta giyiniyoruz çoğu zaman. Bezi bile kendisi ayağını kaldırıp hoooppaa diye giyiyor 😂 sonra bravolar tebrikler alkış kıyamet 😂🥳🤗👏 eğlenceli hale getiriyoruz 😊

Geçmiş olsun Buğra'ya inşallah çabuk atlatır ❤
Biz kakayı tuvalette yıkıyoruz yaz başından beri. Bezi yanlardan yırtıp alıyorum dikkatlice, sonra klozette oturtup yıkıyorum. Suyu seviyor kızım. Bir de örnek var önünde. Abisi klozete oturduğu için o da oturmayı sevdi. Çişini de yapıyor klozete oturunca 😊
Giydirmeyi oyunla hallediyoruz. Parmaklara, ellere, ayaklara şarkılar methiyeler eşliğinde 😂 haydi hoooppaa diye diye geçiriyoruz her uzuvu.. Sevdi, fazla itiraz etmeden giyiniyor. Ayakta giyiniyoruz çoğu zaman. Bezi bile kendisi ayağını kaldırıp hoooppaa diye giyiyor 😂 sonra bravolar tebrikler alkış kıyamet 😂🥳🤗👏 eğlenceli hale getiriyoruz 😊
bizim de oyle oluyor cogu zaman.ama bu siralar biraz tahammulum azaldi ya benim.mesela aksam oldugunda emzirip pispisladim diyelim uyumazsa yatagina koyup iyi geceler oglum diyip cikiyorum.tabi ciglkk kiyamet.esime diyorum benden bu kadar isterse sabaha kadar aglasin bikac gune umudu keser uyur diyorum.o olmaz diyor ugrasiyor uyutmaya.uyumazsa aramiza yatiriyoruz ve sinir oluyorum hic rahat edemiyorum ortamizda yatinca.zaten bi uzak kalma sansim uyurkendi.o da elimden alininca iyice bogulmus hissediyorum.ne yapicam bilmiyorum :(

Ben üst değiştirirken ve bez değiştirirken kendi videolarını veya kuzenlerinin videolarını açıyorum. Onları izlerken duruyor ben de hemen değiştiriveriyorum. Yoksa imkanı yok durmuyor hiç. Önceden eline bir şey veriyordum ya da şarkı söylüyordum oyalanıyordu. Şimdi öyle bir imkan bırakmıyor. Uçak modunda yanında tutuyorum. 🥰
Ben henüz bir şey izletmiyorum. Zor oluyo alt değiştirme ama bir şekilde oyaliyorum

Benim kızım da 3-4 gün ateşliydi, geçti şükür ama simdi de öksürük halsizlik basladı kafasını koydugu yerde uyukluyo.ama hemen de uyanıyo,burnu da tıkalı.. gece uykumuz zaten yok artık. Dra gitsek tıklım tıklım, aciller bile. Evde desizin hangi öneriniz hangi rahatsızlıga iyi geliyor okuyup anlamaya calışıyorum. Drsuz nereye kadar onu da bilmiyorum:110:

bizim de oyle oluyor cogu zaman.ama bu siralar biraz tahammulum azaldi ya benim.mesela aksam oldugunda emzirip pispisladim diyelim uyumazsa yatagina koyup iyi geceler oglum diyip cikiyorum.tabi ciglkk kiyamet.esime diyorum benden bu kadar isterse sabaha kadar aglasin bikac gune umudu keser uyur diyorum.o olmaz diyor ugrasiyor uyutmaya.uyumazsa aramiza yatiriyoruz ve sinir oluyorum hic rahat edemiyorum ortamizda yatinca.zaten bi uzak kalma sansim uyurkendi.o da elimden alininca iyice bogulmus hissediyorum.ne yapicam bilmiyorum :(
Bana biraz uzaklaşmaya ihtiyacın varmış gibi geliyor canım çalışma durumları o yüzden iyi olabiliyor tabi senin durumun biraz farklı ama çocukla birkaç saat ayrı kalmak uzaktayken özlemek, kendimiz için bir şeyler yapabilmek iyi hissettiriyor. Sen evde çocukla hep başbaşa olunca bunalmış olabilirsin. Bazen benim de tahammülüm kalmıyor hiçbir şeye çocuğun en basit istekleri bile bunaltıyor zihnimi boşaltamazsam bir süre böyle gidiyor ta ki kendimi rahatlamış çocuğu da çocuk ve hem bana bağımlı hem de bağımsızlaşma çabasında bir birey olduğunu görene kadar o zaman daha kolay oluyor. Ben de çocukların hastalıklarından bunalıyorum çok işte ikisi de hasta yine ve ikisi de hastayken daha hassas ve huysuz oluyorlar davranış ve alışkanlıkları değişiyor yoruluyorum adapte olmaya çalışırken:( buna şükür diyorum bu sıralar daha iyiyim şimdilik tüm olanları olağan karşılıyorum mutlu oluyorum:)

Back