Arkadaslar benim disimda hala ayaginda sallayarak uyutan var mi? Yada nasil uyutuyorsun. Yavas yavas biraktirmak istiyorum, ama artik cok bilinclendi, nasil olcak bilmiyorum. Ben sallamazsam kendi yastiga koyup kafasini salliyo, salla beni diyor resmen.
Benimkiler ayakta sallanmayı reddetti. Oğlum 2 aylıkken isyan etti kaldırdı kafayı, kızım en baştan istemedi.
Simay genelde memede uyuyor ama uykusu var ve emmeye yanaşmazsa emziği verip kucağımda sallıyorum, kısa sürede uyuyor. Veya yanına uzanıp saçını okşayarak uyutuyorum. Nadiren de olsa kendisi yastığa yatıp uyuyor biz muhabbet ederken. Ama çok yorgun ve karnı tok olmalı.. yine nadiren abisiyle oyun oynarken abisi yanına uzanıp ninniyle uyutuyor..
Teşekkürler canım. Ohhh maşallah ne güzelmiş sizde eğlenceli. Ne marka bez kullanıyorsun külot bezde? Klozet suyu soğuk olur ama. Küvette sıcak suyla da durmaz bizimki yıkarken.
Goon çok güzel ama pahalı, şu an Sleepy kullanıyorum. Rahat, kokusuz, sızdırma v.s. yok.
Klozetin yanında havlupan var, borular yan yana olunca su ısınıyor, ılık su akıyor çoğu zaman :) banyo sıcak olduğu için klozet kapağı da çok soğuk olmuyor.
hah simdi tam olarak anladim canim sagolasin bilgi icin.yakinimizda oturan gorumcem var.40li yaslarda iki cocuk buyutmus iyi bi kadin.sabah giderken ona birakip aksam alma seklinde yapicaz.ama esim iznim tamame bitmeden kesinlikle istemiyor ablasi bile olsa.cok kucuk daha diyor.heralde 2021 ocagi bekliycem mecbur.cunku yoruldum konusmaktan ikna olmuyor.
Peki arada görümcene gidip yavaştan çocuğu alıştırsan? Sonra o bir kaç saatliğine baksa, sen alışverişe falan gitsen? Emin ol bir kaç saat bile olsa çok fark edecek, bir kahve içip arkadaşlarla sohbet edersin, için açılır. Hatta Barışı özler, koşarak eve dönersin :))
Ben de sinirleniyordum ama artık hiç bir şey hissetmemeye başladım. Sinirlensem de bir şey değişmiyor. Dün gece 2 saat kesintisiz uyumadım. Gün içinde her şeye ağlayasım geliyor tabi. Sinirler yıprandı iyice. Seneye kv kp asla istemiyorum. Güvenilir kreş var. Bizim okulun hocalarının bütün çocukları gitmiş. 23 aylık alırlar mı bilmiyorum. Alsalar da bu gider mi orda ağlamadan durur mu bilmiyorum. Memur olduğum için bir seneye kadar ücretsiz izin alma hakkım var. Onu mu alsam bilmiyorum. Alsam tek başıma bakabilir miyim onu da bilmiyorum. 12 bilinmeyenli denklem.
Kreşe danışırsın, alırlarsa Niliko çabuk adapte olacaktır. Akıllı sosyal bir bebe kendisi ❤ almazlarsa kendin de gayet bakarsın bence. Büyüyor ve bilinçleniyorlar. Hep böyle kalmayacak. Sohbet edecek, arkadaş olacaksınız :) ojeler sürüp, saçınızı örecek, barbilere kıyafet tasarlayacaksınız

anne kız konsepti candır
