• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

evet canim aslinda haklisin.dert yanacak bi durum degil aslinda burda anlatilan cogu seye gore benimki de iste ara ara geliyolar valla utandim simdi yazdigima :) ay ben de bikac kere ketila su doldurup ocagin ustune koymustum.tam altini acacakken aklim basima geldi. yeme konusunda belki sana naz yapiyordur.sen yokken yiyorsa eger.mesela bez degistirme konusunda annem hic zorlanmamis.ama bana turlu turlu hareketler.

Oyle gorunuyor baksana cunku ben olmadigimda yediklerini duyunca sasiriyorum

bizim su aralar en ıyı durumumuz aksam yatma vaktı gelınce hadı atlas pıjamalarımızı gıyelım ee ee yapalım dedıgımde oyuncaklarını bırakıp kosa kosa odasına gıtmesı.Gidiyoda kendı yatagına yatıp uyuyomu hayır ama o gunlerde gelir insallah diye bekliyorum. :)

Onu Eyluste yapiyor hadi iyi geceler vakti bak aydede gelmis diyorum babasina bay bay yapip opuyor hemen kucagima geliyor gidelim diye ama uyuyor mu tabi hayir🤪 gerci dun şöyle bir sey yaptim. 5 bucukta eve gelip emziriyordum ve 6-7 arasi kestiriyordu bende o esnada yemek vs hazirliyordum isime geliyordu yani dun uyutmadim emzirdim konustum guldurdum uyutmadim aksam 9 bucukta yatti boylelikle demek ki artik tek uyku yaptirma vakti geldi

Ben evde yokken yiyormus annem yada babanesiyle beraber bana mi naz yapiyor o zaman anlamadim simdi😢 ya tv benim en hassas noktam zararlarini anlattin mi Yada youtubedan dr larin aciklamalarini falan dinletsen bilemedim simdi
Ne kadar konussamda fayda etmıyo ızletmedıgını ıdda edıyo ama izletıyor bizzat denk geldıgım zamanda hazırlanıcaktım durmadı dıye actım dıyo.Suan kameradan evı dınlıyorum 1 saat oldu cızgı fılm sesı gelıyo hala mesela.Çizgi film kanallarını silmeyi deneyeceğim artık
Atlasın hala anlamlı tek bır kelımesı yok tv den oldugunu dusunuyorum yoksa komutları alıyor ve herseyi anlıyor.

Son düzenleme:
Ne kadar konussamda fayda etmıyo ızletmedıgını ıdda edıyo ama izletıyor bizzat denk geldıgım zamanda hazırlanıcaktım durmadı dıye actım dıyo.Suan kameradan evı dınlıyorum 1 saat oldu cızgı fılm sesı gelıyo hala mesela.Çizgi film kanallarını silmeyi deneyeceğim artık
Atlasın hala anlamlı tek bır kelımesı yok tv den oldugunu dusunuyorum yoksa komutları alıyor ve herseyi anlıyor.
canim 'arkadasimin bebegi tv izlemis şöyle kötü olmus' tarzi hikayeler de etki etmez mi ki acaba :(

canim 'arkadasimin bebegi tv izlemis şöyle kötü olmus' tarzi hikayeler de etki etmez mi ki acaba :KK43:
izlettirdiğni kabul etse belki edicekte izletmıyorum dıyıp cıkıyor.Burdan hem begenmıyo hemde baktırıyor gıbı gozukebılırım ama tamam bakma desem benım bakmamı begenmedı dıye soylıcek herkese yıne ben kotü olucam.Cocuk bu ay 150 gr almıs dıye ahlanıyo anca geri kalanı görmüyor.Bazen düşünüyorum cocugumun hayatına mal olmak mı annemle kotu olmak mı ?yada cokmu abartıyorum izlemesede konusma gerılıgı olurmuydu bu benım ıcın buyuk bır cıkmaz suan.

Canım çizgi film kanallarını silersen müge anlı izletecek. Bence silme.

Canım çizgi film kanallarını silersen müge anlı izletecek. Bence silme.

Ki bunu yapan yakin bi arkadasimin annesi vardi. Dr kontrolu numarasiyla annenide gotursen ve gidecegin dr ile onceden gorussen? Bunu bi arkadasim denedi tv haric tum konularda ve ise yaradi aklinda olsun

Gun ici uykulari nasil?
Tek uyku, 1,5-2 saat arasi degisiyor
Biraz alışmış olabilir uyandığında kalkıyorsanız ve ışık açılıyorsa özellikle.
İstersen bi hafta düzen yap sabah kalkış yemek oyun saatleri nizami bi şekilde, belki bi farklılık olur
Isik acma odadan cikma vs hicbir sey yapmiyorum. Aglamasi falan da olmuyor. Ama uyumuyor da. Bazen yanima yatiriyordum bakisarak uyuyorduk, ama bu aralar yanima yatirinca alt dudagimi tutup cekiyo, gozlerime parmaklarini sokmaya calisiyor elimle yuzumu kapasam sacimi cekiyor. Dun gece 3-4 saat yerine sadece 1,5 saat uyanik kaldi ve bu beni cok mutlu etti. Umarim gecici bir surectir, bir kac hafta daha bekleyecegim. Belki yeni eve alisamamistir diyorum. Cunku buraya tasindiktan sonra basladi. Aslinda evi cok sevdi. Yere kadar cok cam var ve bu cok hosuna gitti.

Ki bunu yapan yakin bi arkadasimin annesi vardi. Dr kontrolu numarasiyla annenide gotursen ve gidecegin dr ile onceden gorussen? Bunu bi arkadasim denedi tv haric tum konularda ve ise yaradi aklinda olsun
Doktor annemin arkadaşı canim ama ona da itiraf edicegini pek sanmıyorum

Tek uyku, 1,5-2 saat arasi degisiyor

Isik acma odadan cikma vs hicbir sey yapmiyorum. Aglamasi falan da olmuyor. Ama uyumuyor da. Bazen yanima yatiriyordum bakisarak uyuyorduk, ama bu aralar yanima yatirinca alt dudagimi tutup cekiyo, gozlerime parmaklarini sokmaya calisiyor elimle yuzumu kapasam sacimi cekiyor. Dun gece 3-4 saat yerine sadece 1,5 saat uyanik kaldi ve bu beni cok mutlu etti. Umarim gecici bir surectir, bir kac hafta daha bekleyecegim. Belki yeni eve alisamamistir diyorum. Cunku buraya tasindiktan sonra basladi. Aslinda evi cok sevdi. Yere kadar cok cam var ve bu cok hosuna gitti.

Belki bu koşturma sürecinde seni biraz daha özlemiştir. Yeniliklerle farkeder bence
Gittikçe kısalır inşallah☺️

Kizlar cocuklara disari cikarken alt olarak ne giydiriyorsunuz? Bakiyorum simdi kadife taytlar falan var veya normal jean gorunumlu pant falan bunlarla usumezler mi artik🙄

Kizlar cocuklara disari cikarken alt olarak ne giydiriyorsunuz? Bakiyorum simdi kadife taytlar falan var veya normal jean gorunumlu pant falan bunlarla usumezler mi artik🙄
Kızlara güzel olur kadife taytlar.Ben polar alt giydiriyorum acık alanda kalma süresi biraz uzunsa onun dısında evden kapalı mekana giriyosak normal kıyafetı oluyo ozellıkle kalın bısey gıydırmıyorum.

Kızlara güzel olur kadife taytlar.Ben polar alt giydiriyorum acık alanda kalma süresi biraz uzunsa onun dısında evden kapalı mekana giriyosak normal kıyafetı oluyo ozellıkle kalın bısey gıydırmıyorum.

Ben cok usuyen bi tipim, saniyorum ki Eylulde usuyor🤦‍♀️ Cocugu kat kat giydirmekte ustume yoktur yani. Evde bende normal pijama alti giydiriyorum ama disari cikarken sasiriyorum ya usurse ya terlerse hic ayarim yok o konuda

Ben cok usuyen bi tipim, saniyorum ki Eylulde usuyor🤦‍♀️ Cocugu kat kat giydirmekte ustume yoktur yani. Evde bende normal pijama alti giydiriyorum ama disari cikarken sasiriyorum ya usurse ya terlerse hic ayarim yok o konuda
sırtını gogsunu üşütmemeye dıkkat edıyorum kolundan bacagından usumez dıye dusunuyorum bende bılmıyorum valla :)

İçine külotlu çorap giydirip üstüne pantolon giydiriyorum. Kendim de öyle yapıyorum.
Kendim kadar giydiriyorum yani. Hatta ona çok geliyor. Sıcaklarsa çıkarmak istiyor.

İçine külotlu çorap giydirip üstüne pantolon giydiriyorum. Kendim de öyle yapıyorum.
Kendim kadar giydiriyorum yani. Hatta ona çok geliyor. Sıcaklarsa çıkarmak istiyor.

İzmirde kulotlu corap ustune pantolon sanirim azcikin fazla gelir bide bizimki eserekli hayatta duramaz corap ve pantla sanirim🤦‍♀️ Polar bide kadife bakayim lcw guzel cocuk urunlerinde begeniyorum

Azı dişi geliyor kızlar gece uykuları felaket sürekli ağlıyor içine çeke çeke uyumak istiyor ama meme de sakinleşiyor sadece gün içinde keyfi yerinde plojovic plojovic senin bir tarifin vardı karanfilli kaydetmemişim nasıldı bide onu deneyeyim belki biraz rahatlar yavrum

Back