Canım emin ol ben bir insanla anlaşacak en son kişiyim. Evlenmek bile benim tabiatıma tersken şimdi maaile yaşıyoruz. Zor bebek demek istemiyorum ama benim niliko için tek başıma yeterince enerjim olmuyor. Belki fıtratımda annelik yoktur bilmiyorum. Kalabalıkken çocuğu daha iyi eğlendiriyoruz.Nilsibel tek basina bakmak zor yazmissin ya mesela bana da sizin durum cok ilginc gelmisti kp kayinvalide filan hatta esini halasi kalmisti bi aralar :) lohusalikta bile evdeki kalabaliktan rahatsiz olmustum.hala da kimsenin yardimindan hoslanmam.ancak yatak döşek hasta olmam lazim birinin benle ayni evde olmasini kabul etmem icin sanirim yapi iste bence cok guzel tek bakmak.onceleri esime kiziyordum yardim etmiyor diye.ama sonra bi baktim yardim etmis hali oyle beter ki.en iyisi kendim halletmek dedim :) cidden kisiye ese aileye bebege gore ne kadar degisken bi durum.annem babam genelde evde pek durmazlar surekli seyahat halindedirler ya da yazlikta olurlar.arada bi gordugumde bile annem yemek yapsa mutfagi toplasa kahroluyorum is yapiyor diye. otur bizle torununla vakit gecir diyorum.ama belki cok zor bi bebegim olsa farkli dusunebilirdim bilemiyorum.