• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

U Umudumbitmedi_ basiniz sagolsun. Allah sabir versin
Saol canim amin.
Canim basiniz sagolsun, allah sana ve ailene sabir versin. Esine en buyuk destek sensin bu donemde, guclu olmaya calis
Saol canim.amin.bazen tartismali bazen sakin ama çalkantılı bi dönem yasiyoruz.ins uzun sürmez.
U Umudumbitmedi_ Allah rahmet eylesin. esin icin cok uzucudur. biz de nisanliyken vefat etmisti kaynvalide.esim torununu goremedi diye cok uzulur ara ara aklina gelir.anne sonucta kac yasinda kaybedersen kaybet hep daha yasayacaklarin var gibi gelir.
kolay gelsin bu arada.nasil alistiniz mi yeni evinize cevreye.metehan nasil neler yapiyor :)
Sizinde basiniz sağolsun canim.
Neyse ki sen kaynanalik görmeden gitmis.
Esim annesi ölünce niye hergün gelmedik diye beni suçladi.gelmedin cocugu getirmedin falan filan.
Oysaki tasinali 2 ay olmustu.yerlesme temizlik kislik hazirligi derken bos kalmiyordum.
Zaten çoğu zaman ordaydik.
Bi kere 6gün gitmddim diye kahir etti kv.
Ya yanina gitsen sürekli olmuyor.herseye karisiyordu.dili durmuyordu.
Gitmesem aramasam annemlere kadar sikayet ediyordu.
Son zamanlarda haftada bir gittim.
2 kere de esim cocugu götürmüstü.
Neymis gitmiyormusum.
Epey sucladi beni.bende acina veriyorum dedim.
Bikac kere tartistik.bende destek olmaya calistikca olmuyor.abisi ve babasi var evde.
Evimi biraktim orada kaliyoruz.evin temizligi yemegi misafiri bana bakiyor.
Sadece arada eve gelip camasir atip geri dònüyoruz.onda da babasiyla abisini de getiriyoruz eve.
Esim rapor süresi bitince eve gelmek iatedi.vende dur gitmeyelim1 ay duralim dedim.yalniz kalmasinlar diye.
Simdi ise alisti ya benimki.eve gelmiyor.sadece sali günü eve gelicekmisiz.
Düzen filan kalmadi.dün sordum artik nezaman eve gecicez diye.
Basladi.sen demedin mi artik burda kalalim ne oldu.ya ben sana òlene kadar mi kalalim dedim.1 ay dedim.ben lütufkar davranip kendimden rahatimdan düzenimden fedakarlik yaptikca o nankòrlesiyor.
Üstüne yaptigim iyilikler silinip kòtü oluyorum.
En sonunda canin cehenneme diyip çekip gidecem.
Galiba çok büyük bi hata yaptim.buraya gelmekle.ailesine yakin olsun diyip iyi niyetli davranmakla.
Neyse iyilik yap denize at,balik bilmezse halik bilir. .
Bugün de benim esas kayınvalidemin ölüm senesi. Allah tüm ölmüşlerimizin taksiratını affetsin.
Amin canim.sizin de basiniz sagolsun.
kac ay bekledi kp. benim kv de 3 sene once vefat etti bizim dugunden 3 hafta once.kp 16 ay sonra evlendi.
Yine iyi beklemis.aslinda en iyisi.bi yuva kurmasi sart.kimsenin yanina sigamaz.

Gençmiş yazık.. Hasta mıydı?
Neyse yine cici kv Niliko'ya bakıyor (iyi tarafını bulmaya çalıştım)
Allah razı olsun tabi.
katarakt ameliyatı olacaktı.Meğer şekeri varmış. Onu kafaya taktı. Çok zayıfladı.İki ay sonra göğsüm ağrıyo diye hastaneye gitti. Kalp damarları tıkanmış. Anjiyoyla açılmadı. Bypass oldu. İyi geçmişti ama gün geçtikçe kötüleşti. Pıhtı attı şu bu derken en son hastane mikrobundan 21 günde gitti. Yoğun bakımdan servise çıkamadı hiç.

Allah razı olsun tabi.
katarakt ameliyatı olacaktı.Meğer şekeri varmış. Onu kafaya taktı. Çok zayıfladı.İki ay sonra göğsüm ağrıyo diye hastaneye gitti. Kalp damarları tıkanmış. Anjiyoyla açılmadı. Bypass oldu. İyi geçmişti ama gün geçtikçe kötüleşti. Pıhtı attı şu bu derken en son hastane mikrobundan 21 günde gitti. Yoğun bakımdan servise çıkamadı hiç.
Canim basin sagolsun

:KK48:
6 gün oldu bugün.. cumartesi de gitmek için en müsait zaman, beklicez. Evdeki testlere de pek güvenmiyorum.. :KK16: kızım birkaç gündür benden ayrı bir ilgi istiyor..hissetti mi acaba..

Benim hiç olmamasına rağmen bu ay cok farklı oldu regl
23ü flnda Ekim"in, Kasım'ın 10unda başlar gibi oldu durdu, sonra bu ay 2sinde oldum :)
Mevsim değişikliği keskin, etkili olabilir
Tabii bende ihtimal yoktu, düşünüyorsan o başka :))))

U Umudumbitmedi_ basiniz sagolsun canim, ne kadarda olsa anne iste yeri doldurulamaz. Esin bu donem ofkeli olabilir, erkekler genelde yansitamadigindan cogu seyi icinde yasiyor ve bunuda disariya farkli yansitiyorlar en azindan benim esim boyle. Gececektir, onun acisi onun yası sen sabirli ve destek olmaya devam et sonsuza kadar boyle gidecek hali yok..Allah yardimcin olsun.

Uyku tulumu sorununa care buldum sanirim ama bu sekilde de terliyor mu ya da yeterince sicak tutuyor mu anlayamiyorum cunku bi baktigimda ensesi sac dipleri terlemis oluyor bi bakiyorum yuzu elleri falan soguk.. carters uyku tulumu ince polar aldim oda isis gece 22,5-23 civarj

Atlas artık memede uyumuyor bööle ıcı gıdıyor cocugun ama o gözler kapanmıyor.gece yatarken emzırıp ustune mama verıyodum bı kac gun babası mamayı daha yenı emzirmeye baslamısken getırdı sımdıde biberou beklıyo emmıyo gelene kadar kapıya bakıyo del del yapıyo biberondakı sutun bıttıgıne emın olduktan sonra ancak emmeye gecıyor ama yınede uyumuyo 10 da yatırdım guya 11, bucukta pes edıp babası omzunda salladı anca oyle uyudu.söyle bı kac gun tatıle cıkıp sınırlerımı aldırıp uyku egıtımı nedır nasıl yapılır Allah ne verdıyse gırmem gereklı sanırım.

Atlas artık memede uyumuyor bööle ıcı gıdıyor cocugun ama o gözler kapanmıyor.gece yatarken emzırıp ustune mama verıyodum bı kac gun babası mamayı daha yenı emzirmeye baslamısken getırdı sımdıde biberou beklıyo emmıyo gelene kadar kapıya bakıyo del del yapıyo biberondakı sutun bıttıgıne emın olduktan sonra ancak emmeye gecıyor ama yınede uyumuyo 10 da yatırdım guya 11, bucukta pes edıp babası omzunda salladı anca oyle uyudu.söyle bı kac gun tatıle cıkıp sınırlerımı aldırıp uyku egıtımı nedır nasıl yapılır Allah ne verdıyse gırmem gereklı sanırım.
bizim de gunduz 2 uyku yaptiysa aksam 11den once yatmiyo.tek uyku yaptiysa 9bucuk 10 gibi odasina geciyorum.alt degistirme emzirme kucakta sallama derken uzun suruyor baya.ama bizde baba hicbiseye elini surmez.isten gelince 10 dk oynar o kadar.bu cocuk beni istemiyo seni istiyo bende meme yok ki nasil uyutayim filan der.

bizim de gunduz 2 uyku yaptiysa aksam 11den once yatmiyo.tek uyku yaptiysa 9bucuk 10 gibi odasina geciyorum.alt degistirme emzirme kucakta sallama derken uzun suruyor baya.ama bizde baba hicbiseye elini surmez.isten gelince 10 dk oynar o kadar.bu cocuk beni istemiyo seni istiyo bende meme yok ki nasil uyutayim filan der.
zorakı 2 uyku yapıyor hala zorlamasam uyumaz 2 uykuyu kiuyumadıgıda oluyor hıc oturmuyor yerınde cunku yaprak gıbı sallanıyor sonra.dün gece 4 kez uyandı atlas aglayarak ılk 2 sınde kafamı kaldıramadım cok yorgundum 3. de kameraya bos bos baktıgımı hatırlıyorum uyur belkı dıye yıne babası uyuttu saolsun 4. de artık besıgın ıcıne gırıp memeyı tıktım agzına oyle uyumusuz ıkımızde.

zorakı 2 uyku yapıyor hala zorlamasam uyumaz 2 uykuyu kiuyumadıgıda oluyor hıc oturmuyor yerınde cunku yaprak gıbı sallanıyor sonra.dün gece 4 kez uyandı atlas aglayarak ılk 2 sınde kafamı kaldıramadım cok yorgundum 3. de kameraya bos bos baktıgımı hatırlıyorum uyur belkı dıye yıne babası uyuttu saolsun 4. de artık besıgın ıcıne gırıp memeyı tıktım agzına oyle uyumusuz ıkımızde.
sabah kalkip ise gidiyosun yorucu oluyodur tabi.belki ben de ise dönünce babasi yardim etmeye baslar. cok mu iyimserim acaba :) dun kuafore gittim sacimi kestirmeye.babasi cocugu sokma oyle ortamlara diyip guluyor sen kuafore mi gittin oglum diyor.ben de diyorum pazar gunu sen biraz ilgilen de gideyim o zaman tek basima.ses yok :) allah dagina gore kar veriyo derler ya oyle cidden.rahat bi bebek oglum.zor olsaydi 7/24 ilgilenmekten yorulurdum destek olmayinca.

U Umudumbitmedi_ erkekleri nasil alistirirsan hep daha fazlasini bekliyorlar cidden.sen de baya beverikli olunca iste...calisirken bana yardim ederdi esim.simdi evdeyim diye hergun farkli yemek corba olacak ev temiz olacak cocukla ya da evle ilgili hicbi sorumluluk ona yuklenmeyecek.niye cunku o calisip yoruluyor ben butun gun evdeyim.hic kasmiyorum valla oldugu kadar.ise basladigimda hele aksam yemegi yapmayi dusunmuyorum.oglum zaten tok gelecek.hic yoramam kendimi.

Sanki bizi anlattın tek fark bizimle yatıyor olması

Eşin biberonu verip sonra öyle uyutmayı denese? Memeyi bırakırkende kolaylık olur
Bazen cok çözüm aramamak lazım, gözlemle, ne yapmak istiyorsa bakın 2-3 gün.
Uyku töreninin başlayıp son bulma arası cidden yorucu, hele bide aklında bişy varsa yapmayı düşündüğün, işin vs, iyice insana bi sıkışmışlık hissi veriyor🤭
Sabah uyanış etkiliyor bizde sadece akşam yatışını

Ne güzel babası uyutmasana alışmış Atlas bizde eşim çok istiyor uyutmaya ama kızım emmeden uyumuyor geceler ben çok yorgun olduğunda babası alıyor kucağına onda bile sanki bi yerine bişy yapmışlar gibi ağlıyor içli içli ben dayanamayıp alıyorum tekrar eşimde kızıyor alma nasılsa ağlar susar alışır 1hafta deneyelim diyor ama kıyamıyoruk ağlamasına ki baba aşığı bide kızım akşam p gelince biter benle işi ama uyku konusunda malesef ve bu ara çok huysuz herşeye ağlıyor istediği olmadığı zaman vurmayada başladı sonra gelip gönlümüzü alıyor öpüp sarılıyor

Eşin biberonu verip sonra öyle uyutmayı denese? Memeyi bırakırkende kolaylık olur
Uyku töreninin başlayıp son bulma arası cidden yorucu, hele bide aklında bişy varsa yapmayı düşündüğün, işin vs, iyice insana bi sıkışmışlık hissi veriyor🤭
Son cümlen aynı beni anlatmış Buda muhtemelen kuzuma yansıyor uyumamak içim direniyor 😀😀

Sabah uyanış etkiliyor bizde sadece akşam yatışını
Öğlenlerı evde oldugu zaman biberonla sut verıp omzunda sallayarak uyutabılıyor zaten memeyı bırakıp sallamaya dondu bu yuzden
Ne güzel babası uyutmasana alışmış Atlas bizde eşim çok istiyor uyutmaya ama kızım emmeden uyumuyor geceler ben çok yorgun olduğunda babası alıyor kucağına onda bile sanki bi yerine bişy yapmışlar gibi ağlıyor içli içli ben dayanamayıp alıyorum tekrar eşimde kızıyor alma nasılsa ağlar susar alışır 1hafta deneyelim diyor ama kıyamıyoruk ağlamasına ki baba aşığı bide kızım akşam p gelince biter benle işi ama uyku konusunda malesef ve bu ara çok huysuz herşeye ağlıyor istediği olmadığı zaman vurmayada başladı sonra gelip gönlümüzü alıyor öpüp sarılıyor
gecen aksam uykusunda emzırdım uyumadı babası salladı uyumadı bazen gercekten uykusu olmuyor o zaman zorlamıyorum ama uykusu oldugu halde uyumadı ıkımızde sınırlendık artık yatagına bırakıp odadan cıktık dolanır dolanır uyur belkı dıye yada en azından zafer kazandım hıssı vermeyelım dedık am ama yataga bı yerını vurdu heralde basladı aglamaya annem kıyametı koparttı.kendı kendıne uyumayı ogretmem lazım artık ama annemı nasıl asıcam onu bılmıyorum ekstra sabır ıstıyor.kendısı atlası 1 kere bile uyutmadıgı ıcın söylemesi kolay gelıyo

Back