eskiden testler yokken boyle yaparlarmis ama hic o acidan dusunmemistim dogru kac gun gecikme olduÇarpılmaym nimete kötü davrandım diye Tşk ederim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eskiden testler yokken boyle yaparlarmis ama hic o acidan dusunmemistim dogru kac gun gecikme olduÇarpılmaym nimete kötü davrandım diye Tşk ederim..
eskiden testler yokken boyle yaparlarmis ama hic o acidan dusunmemistim dogru kac gun gecikme oldu
Saol canim amin.U Umudumbitmedi_ basiniz sagolsun. Allah sabir versin
Saol canim.amin.bazen tartismali bazen sakin ama çalkantılı bi dönem yasiyoruz.ins uzun sürmez.Canim basiniz sagolsun, allah sana ve ailene sabir versin. Esine en buyuk destek sensin bu donemde, guclu olmaya calis
Sizinde basiniz sağolsun canim.U Umudumbitmedi_ Allah rahmet eylesin. esin icin cok uzucudur. biz de nisanliyken vefat etmisti kaynvalide.esim torununu goremedi diye cok uzulur ara ara aklina gelir.anne sonucta kac yasinda kaybedersen kaybet hep daha yasayacaklarin var gibi gelir.
kolay gelsin bu arada.nasil alistiniz mi yeni evinize cevreye.metehan nasil neler yapiyor :)
Amin canim.sizin de basiniz sagolsun.Bugün de benim esas kayınvalidemin ölüm senesi. Allah tüm ölmüşlerimizin taksiratını affetsin.
Yine iyi beklemis.aslinda en iyisi.bi yuva kurmasi sart.kimsenin yanina sigamaz.kac ay bekledi kp. benim kv de 3 sene once vefat etti bizim dugunden 3 hafta once.kp 16 ay sonra evlendi.
6 ay sonra evlendi canım ama kadın öldüğü gibi bakmaya başlamıştı.kac ay bekledi kp. benim kv de 3 sene once vefat etti bizim dugunden 3 hafta once.kp 16 ay sonra evlendi.
Allah razı olsun tabi.Gençmiş yazık.. Hasta mıydı?
Neyse yine cici kv Niliko'ya bakıyor (iyi tarafını bulmaya çalıştım)
Ayyy kizlarrr akliniz varsa hemen hamile kalmayin 7.ay bitecek teklemeye basladim cok zor geciyor suphelenen arkadaslar hemen test yapin merak ettim
Canim basin sagolsunAllah razı olsun tabi.
katarakt ameliyatı olacaktı.Meğer şekeri varmış. Onu kafaya taktı. Çok zayıfladı.İki ay sonra göğsüm ağrıyo diye hastaneye gitti. Kalp damarları tıkanmış. Anjiyoyla açılmadı. Bypass oldu. İyi geçmişti ama gün geçtikçe kötüleşti. Pıhtı attı şu bu derken en son hastane mikrobundan 21 günde gitti. Yoğun bakımdan servise çıkamadı hiç.
6 gün oldu bugün.. cumartesi de gitmek için en müsait zaman, beklicez. Evdeki testlere de pek güvenmiyorum.. kızım birkaç gündür benden ayrı bir ilgi istiyor..hissetti mi acaba..
bizim de gunduz 2 uyku yaptiysa aksam 11den once yatmiyo.tek uyku yaptiysa 9bucuk 10 gibi odasina geciyorum.alt degistirme emzirme kucakta sallama derken uzun suruyor baya.ama bizde baba hicbiseye elini surmez.isten gelince 10 dk oynar o kadar.bu cocuk beni istemiyo seni istiyo bende meme yok ki nasil uyutayim filan der.Atlas artık memede uyumuyor bööle ıcı gıdıyor cocugun ama o gözler kapanmıyor.gece yatarken emzırıp ustune mama verıyodum bı kac gun babası mamayı daha yenı emzirmeye baslamısken getırdı sımdıde biberou beklıyo emmıyo gelene kadar kapıya bakıyo del del yapıyo biberondakı sutun bıttıgıne emın olduktan sonra ancak emmeye gecıyor ama yınede uyumuyo 10 da yatırdım guya 11, bucukta pes edıp babası omzunda salladı anca oyle uyudu.söyle bı kac gun tatıle cıkıp sınırlerımı aldırıp uyku egıtımı nedır nasıl yapılır Allah ne verdıyse gırmem gereklı sanırım.
zorakı 2 uyku yapıyor hala zorlamasam uyumaz 2 uykuyu kiuyumadıgıda oluyor hıc oturmuyor yerınde cunku yaprak gıbı sallanıyor sonra.dün gece 4 kez uyandı atlas aglayarak ılk 2 sınde kafamı kaldıramadım cok yorgundum 3. de kameraya bos bos baktıgımı hatırlıyorum uyur belkı dıye yıne babası uyuttu saolsun 4. de artık besıgın ıcıne gırıp memeyı tıktım agzına oyle uyumusuz ıkımızde.bizim de gunduz 2 uyku yaptiysa aksam 11den once yatmiyo.tek uyku yaptiysa 9bucuk 10 gibi odasina geciyorum.alt degistirme emzirme kucakta sallama derken uzun suruyor baya.ama bizde baba hicbiseye elini surmez.isten gelince 10 dk oynar o kadar.bu cocuk beni istemiyo seni istiyo bende meme yok ki nasil uyutayim filan der.
sabah kalkip ise gidiyosun yorucu oluyodur tabi.belki ben de ise dönünce babasi yardim etmeye baslar. cok mu iyimserim acaba :) dun kuafore gittim sacimi kestirmeye.babasi cocugu sokma oyle ortamlara diyip guluyor sen kuafore mi gittin oglum diyor.ben de diyorum pazar gunu sen biraz ilgilen de gideyim o zaman tek basima.ses yok :) allah dagina gore kar veriyo derler ya oyle cidden.rahat bi bebek oglum.zor olsaydi 7/24 ilgilenmekten yorulurdum destek olmayinca.zorakı 2 uyku yapıyor hala zorlamasam uyumaz 2 uykuyu kiuyumadıgıda oluyor hıc oturmuyor yerınde cunku yaprak gıbı sallanıyor sonra.dün gece 4 kez uyandı atlas aglayarak ılk 2 sınde kafamı kaldıramadım cok yorgundum 3. de kameraya bos bos baktıgımı hatırlıyorum uyur belkı dıye yıne babası uyuttu saolsun 4. de artık besıgın ıcıne gırıp memeyı tıktım agzına oyle uyumusuz ıkımızde.
Sanki bizi anlattın tek fark bizimle yatıyor olmasıbizim de gunduz 2 uyku yaptiysa aksam 11den once yatmiyo.tek uyku yaptiysa 9bucuk 10 gibi odasina geciyorum.alt degistirme emzirme kucakta sallama derken uzun suruyor baya.ama bizde baba hicbiseye elini surmez.isten gelince 10 dk oynar o kadar.bu cocuk beni istemiyo seni istiyo bende meme yok ki nasil uyutayim filan der.
Atlas artık memede uyumuyor bööle ıcı gıdıyor cocugun ama o gözler kapanmıyor.gece yatarken emzırıp ustune mama verıyodum bı kac gun babası mamayı daha yenı emzirmeye baslamısken getırdı sımdıde biberou beklıyo emmıyo gelene kadar kapıya bakıyo del del yapıyo biberondakı sutun bıttıgıne emın olduktan sonra ancak emmeye gecıyor ama yınede uyumuyo 10 da yatırdım guya 11, bucukta pes edıp babası omzunda salladı anca oyle uyudu.söyle bı kac gun tatıle cıkıp sınırlerımı aldırıp uyku egıtımı nedır nasıl yapılır Allah ne verdıyse gırmem gereklı sanırım.
Ne güzel babası uyutmasana alışmış Atlas bizde eşim çok istiyor uyutmaya ama kızım emmeden uyumuyor geceler ben çok yorgun olduğunda babası alıyor kucağına onda bile sanki bi yerine bişy yapmışlar gibi ağlıyor içli içli ben dayanamayıp alıyorum tekrar eşimde kızıyor alma nasılsa ağlar susar alışır 1hafta deneyelim diyor ama kıyamıyoruk ağlamasına ki baba aşığı bide kızım akşam p gelince biter benle işi ama uyku konusunda malesef ve bu ara çok huysuz herşeye ağlıyor istediği olmadığı zaman vurmayada başladı sonra gelip gönlümüzü alıyor öpüp sarılıyorzorakı 2 uyku yapıyor hala zorlamasam uyumaz 2 uykuyu kiuyumadıgıda oluyor hıc oturmuyor yerınde cunku yaprak gıbı sallanıyor sonra.dün gece 4 kez uyandı atlas aglayarak ılk 2 sınde kafamı kaldıramadım cok yorgundum 3. de kameraya bos bos baktıgımı hatırlıyorum uyur belkı dıye yıne babası uyuttu saolsun 4. de artık besıgın ıcıne gırıp memeyı tıktım agzına oyle uyumusuz ıkımızde.
Son cümlen aynı beni anlatmış Buda muhtemelen kuzuma yansıyor uyumamak içim direniyorEşin biberonu verip sonra öyle uyutmayı denese? Memeyi bırakırkende kolaylık olur
Bazen cok çözüm aramamak lazım, gözlemle, ne yapmak istiyorsa bakın 2-3 gün.
Uyku töreninin başlayıp son bulma arası cidden yorucu, hele bide aklında bişy varsa yapmayı düşündüğün, işin vs, iyice insana bi sıkışmışlık hissi veriyor
Öğlenlerı evde oldugu zaman biberonla sut verıp omzunda sallayarak uyutabılıyor zaten memeyı bırakıp sallamaya dondu bu yuzdenEşin biberonu verip sonra öyle uyutmayı denese? Memeyi bırakırkende kolaylık olur
Bazen cok çözüm aramamak lazım, gözlemle, ne yapmak istiyorsa bakın 2-3 gün.
Uyku töreninin başlayıp son bulma arası cidden yorucu, hele bide aklında bişy varsa yapmayı düşündüğün, işin vs, iyice insana bi sıkışmışlık hissi veriyor
Sabah uyanış etkiliyor bizde sadece akşam yatışını
gecen aksam uykusunda emzırdım uyumadı babası salladı uyumadı bazen gercekten uykusu olmuyor o zaman zorlamıyorum ama uykusu oldugu halde uyumadı ıkımızde sınırlendık artık yatagına bırakıp odadan cıktık dolanır dolanır uyur belkı dıye yada en azından zafer kazandım hıssı vermeyelım dedık am ama yataga bı yerını vurdu heralde basladı aglamaya annem kıyametı koparttı.kendı kendıne uyumayı ogretmem lazım artık ama annemı nasıl asıcam onu bılmıyorum ekstra sabır ıstıyor.kendısı atlası 1 kere bile uyutmadıgı ıcın söylemesi kolay gelıyoNe güzel babası uyutmasana alışmış Atlas bizde eşim çok istiyor uyutmaya ama kızım emmeden uyumuyor geceler ben çok yorgun olduğunda babası alıyor kucağına onda bile sanki bi yerine bişy yapmışlar gibi ağlıyor içli içli ben dayanamayıp alıyorum tekrar eşimde kızıyor alma nasılsa ağlar susar alışır 1hafta deneyelim diyor ama kıyamıyoruk ağlamasına ki baba aşığı bide kızım akşam p gelince biter benle işi ama uyku konusunda malesef ve bu ara çok huysuz herşeye ağlıyor istediği olmadığı zaman vurmayada başladı sonra gelip gönlümüzü alıyor öpüp sarılıyor