2018 Ekim Anneleri

Aynen canim.òlumlu dünya iste.
Tayin icin esimi epey zorlamistim.geldik.simdi iyiki gelmisim diyor.babasi abisi burda.onlarla teselli oluyor.son zamanlarinda da gelip gidiyordu esim.hastaneye gòtürüyorlardi hep birlikte.son gece gidemedi gòremedi sadece.üzülüp duruyor annesi sonucta.

Allah rahmet etsin sizlerede sabır versin canım
Amin canim.siz sagolun.
Basiniz saolsun canim allah sabir versin ailene
Amin. Saol canim.
U Umudumbitmedi_
Başınız sağolsun, Allah sabır versin sevenlerine
Ölüm herkese ibret, hersey geçiyor bitiyor...
Ne zordur anne acısı..
saol canim.amin.aynen esim.kendini yiyip bitiriyor anne diye
U Umudumbitmedi_ başınız sağolsun rabbim merhametiyle muamele etsin, eşinede sabırlar versin.
Amin canim saol.
Başınız sagolsun, Allah eşine sabır versin.. kaç yaşında olursa olsun, insanın dünyadaki en önemli sığınağı anne. Rabbim kalanlara uzun saglıklı ömür versin..
Amin canim.siz sagolun.
Amin canim aynen òyle.
U Umudumbitmedi_
Canım başınız sağolsun. Allah eşine sevdiklerine sabırlar versin.
Amin canim.saol.

Canim basiniz sagolsun, allah sana ve ailene sabir versin. Esine en buyuk destek sensin bu donemde, guclu olmaya calis

Kizlar ben montessori yatak yaptiracagim, hava almasi icin yerden yuksek yaptirmayi dusunuyorum alt tarafa cekmece yaptirsam yine de hava alir dimi? Aslinda ayakli olmasi temizlik acisindan daha kolay olabilir ama cekmeceli olmasi da daha kullanisli olmasini saglayacak. Ne yaptirsam bilemedim. Buarada 120 ye 200luk yaptiracagim icine ikimiz birden girip yatabilelim diye. 6. Ayda odalari ayirmistim gayet de mutluyduk ama arada noldu nasil oldu bilmiyorum simdi ayrilamiyoruz canimla:)

Eklentiler

• 82D741D8-23FF-4427-BF58-79E0C5DA4949.jpeg
    162,8 KB · Görüntüleme: 35
Kullanışlı olur inşllah. Çok güzel modeller var internette, çıldırıyorum görünce

U Umudumbitmedi_ Allah rahmet eylesin. esin icin cok uzucudur. biz de nisanliyken vefat etmisti kaynvalide.esim torununu goremedi diye cok uzulur ara ara aklina gelir.anne sonucta kac yasinda kaybedersen kaybet hep daha yasayacaklarin var gibi gelir.
kolay gelsin bu arada.nasil alistiniz mi yeni evinize cevreye.metehan nasil neler yapiyor :)

aa bunun catilisindan gordum gecenlerde birinin evinde.cocuk 1. sinifa gidiyor.ama onlarin ölcüsu daha kucuktu.sanirim 80e 180 filan.odanizda sıkısıklık yapmiycaksa neden olmasin genis genis yatarsiniz :)

Bence de sonradan uğraşma tekrar tekrar
Ben haşlayıp suyu ve bir parçası ile kaplara ayırıyorum 1 er kerelik
Çıkaracağım zaman akşamdan buzluktan dolaba indiriyorum, ertesi gün kullanıyorum

Model çok güzel ama ben çekmeceleri koyma, enerjiyi serbest bırak derim :) esya her türlü yer buluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…