- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
Aynen canim.òlumlu dünya iste.U Umudumbitmedi_ canım başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin. Ne tuhaf şu hayat siz yıllardır uzaklardasınız memlekete tayin isteyip geliyorsunuz siz geldikten birkaç ay sonra vefat ediyor kv. İyi ki buralardaymışsınız eşin için her türlü zor olacaktır ama tesellisi son zamanlarda yanında oluşu olacaktır. İyisiyle kötüsüyle herkesin annesi babası işte. Ne yaşamış yaşatmış olurlarsa olsunlar dünya hiçbirimize kalmıyor
Amin canim.siz sagolun.Allah rahmet etsin sizlerede sabır versin canım
Amin. Saol canim.Basiniz saolsun canim allah sabir versin ailene
saol canim.amin.aynen esim.kendini yiyip bitiriyor anne diyeU Umudumbitmedi_
Başınız sağolsun, Allah sabır versin sevenlerine
Ölüm herkese ibret, hersey geçiyor bitiyor...
Ne zordur anne acısı..
Amin canim saol.U Umudumbitmedi_ başınız sağolsun rabbim merhametiyle muamele etsin, eşinede sabırlar versin.
Amin canim.siz sagolun.Başınız sagolsun, Allah eşine sabır versin.. kaç yaşında olursa olsun, insanın dünyadaki en önemli sığınağı anne. Rabbim kalanlara uzun saglıklı ömür versin..
Amin canim aynen òyle.Başını sağolsun rabbim geride kalanlara sabır versin ani ölüm ne zor değil mi ama hangimiz senedi var ki şu hayatta
Bal vermeye başladıysan ben az taneli bırakıp kahvaltıda yada aralarda bal içine karıştırıp veriyorum dişleri yok sanırım belki öyle daha rahat yer arada kaşık kaşık veriyorum seviyor bakalım şimdilik sen seveceği bir tasla karıştır ilk başta meyvelerin üzerine serpiyordum onu çıkarıyordu böyle daha çok sevdi bazen babası eline veriyor onuda ağzında döndürüyor sonra çıkarıyor sonra beni çağırıp çıkardığı yerleri gösteriyor
Amin canim.saol.
Canim basiniz sagolsun, allah sana ve ailene sabir versin. Esine en buyuk destek sensin bu donemde, guclu olmaya calisCanim ya sorma.basımıza neler geldi.
Ani bi sekilde kv vefat ettti.
Bağırsağa pıhtı atmis.kan akisi durunca bağırsagı çürümüş.bi gece acil olarak ameliyata soktular.çıkmaz demisler.yogun bakima alindi.hemen de kalbi durmus.sok olduk.20 gundurevdedegilim
Kullanışlı olur inşllah. Çok güzel modeller var internette, çıldırıyorum görünceKizlar ben montessori yatak yaptiracagim, hava almasi icin yerden yuksek yaptirmayi dusunuyorum alt tarafa cekmece yaptirsam yine de hava alir dimi? Aslinda ayakli olmasi temizlik acisindan daha kolay olabilir ama cekmeceli olmasi da daha kullanisli olmasini saglayacak. Ne yaptirsam bilemedim. Buarada 120 ye 200luk yaptiracagim icine ikimiz birden girip yatabilelim diye. 6. Ayda odalari ayirmistim gayet de mutluyduk ama arada noldu nasil oldu bilmiyorum simdi ayrilamiyoruz canimla:)
aa bunun catilisindan gordum gecenlerde birinin evinde.cocuk 1. sinifa gidiyor.ama onlarin ölcüsu daha kucuktu.sanirim 80e 180 filan.odanizda sıkısıklık yapmiycaksa neden olmasin genis genis yatarsiniz :)Kizlar ben montessori yatak yaptiracagim, hava almasi icin yerden yuksek yaptirmayi dusunuyorum alt tarafa cekmece yaptirsam yine de hava alir dimi? Aslinda ayakli olmasi temizlik acisindan daha kolay olabilir ama cekmeceli olmasi da daha kullanisli olmasini saglayacak. Ne yaptirsam bilemedim. Buarada 120 ye 200luk yaptiracagim icine ikimiz birden girip yatabilelim diye. 6. Ayda odalari ayirmistim gayet de mutluyduk ama arada noldu nasil oldu bilmiyorum simdi ayrilamiyoruz canimla:)
Allah rahmet eylesin. Genç mi vefat etmiş?Bugün de benim esas kayınvalidemin ölüm senesi. Allah tüm ölmüşlerimizin taksiratını affetsin.
Merhabaannemlerde yarın memleketten kendi horozlarından kesip getirecekler. Pişirmeden ufak ufak parçalara alıp buzluğa almam mı daha iyi olur yoksa tümden haşlayıp gene ufak ufak parçalayıp mı alayım buzluğa. Sırf defne bera için. Çorbaları için.
Kizlar ben montessori yatak yaptiracagim, hava almasi icin yerden yuksek yaptirmayi dusunuyorum alt tarafa cekmece yaptirsam yine de hava alir dimi? Aslinda ayakli olmasi temizlik acisindan daha kolay olabilir ama cekmeceli olmasi da daha kullanisli olmasini saglayacak. Ne yaptirsam bilemedim. Buarada 120 ye 200luk yaptiracagim icine ikimiz birden girip yatabilelim diye. 6. Ayda odalari ayirmistim gayet de mutluyduk ama arada noldu nasil oldu bilmiyorum simdi ayrilamiyoruz canimla:)
Bugün de benim esas kayınvalidemin ölüm senesi. Allah tüm ölmüşlerimizin taksiratını affetsin.
3 sene oldu canım 55 yaşındaydı. Kp koşa koşa yeniden evlendiği için...Allah rahmet eylesin. Genç mi vefat etmiş?
kac ay bekledi kp. benim kv de 3 sene once vefat etti bizim dugunden 3 hafta once.kp 16 ay sonra evlendi.3 sene oldu canım 55 yaşındaydı. Kp koşa koşa yeniden evlendiği için...
Gençmiş yazık.. Hasta mıydı?3 sene oldu canım 55 yaşındaydı. Kp koşa koşa yeniden evlendiği için...
bi kasik toz sekerin uzerine biraz idrarini dokup karistiriyosun.kopuk kopuk olursa hamilesin.herhangi bi etki yoksa degilsin :)Hamile olan arkadaslar vardı! Nasıl geçtiğini merak ettim..Ben de şüpheleniyorum dr gidemedim henüz..
bi kasik toz sekerin uzerine biraz idrarini dokup karistiriyosun.kopuk kopuk olursa hamilesin.herhangi bi etki yoksa degilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?