- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Merhaba 3 5 7 adet olabilir diye biliyorum benim ilk gebeliğimdi açılmam çok hızlı oldu kordon dolanması ve kalp atışı yavaşlamasından acil sezaryene alındım .. Doğumhaneye girince 5 lt lik su bidonunh kesip meryemana otunu içine koydurdum ve meryem suresi okudular o da vesile olmuş olabilir bu da aklınızda olsun .. Sağlıklı kolay doğum diliyorum ..Merhaba
Doğuma 1 hafta kala günde kaç adet yenilmeli hurma sizce?
Merhaba .. Ben viccodan aldım memnunum ortopedi doktoruna gitmiştim ortopedikmiş o bu diye bir şey yok normal markalı iyi bir ayakkabı alın hafif yumuşak yeter dediKizlar merhaba işten güçten girmiyordum uzun zamandır bot konusunda çaresiz kaldım size sorayım dedim nasıl ayakkabı alacaksınız kış için hangi marka bana da nolur yardım edin
Sağolun teşekkürler. Meryem otunu biz de uygulucaz evet. Tek sayılar yeniyor biliyorum da son hafta sayıyı arttırayım diye düşündüm. Sağolun tekrardanMerhaba 3 5 7 adet olabilir diye biliyorum benim ilk gebeliğimdi açılmam çok hızlı oldu kordon dolanması ve kalp atışı yavaşlamasından acil sezaryene alındım .. Doğumhaneye girince 5 lt lik su bidonunh kesip meryemana otunu içine koydurdum ve meryem suresi okudular o da vesile olmuş olabilir bu da aklınızda olsun .. Sağlıklı kolay doğum diliyorum ..
Kizlar merhaba işten güçten girmiyordum uzun zamandır bot konusunda çaresiz kaldım size sorayım dedim nasıl ayakkabı alacaksınız kış için hangi marka bana da nolur yardım edin
Canim ya sorma.basımıza neler geldi.
Başın sağ olsun canım. Allah eşine sabır versin.Canim ya sorma.basımıza neler geldi.
Ani bi sekilde kv vefat ettti.
Bağırsağa pıhtı atmis.kan akisi durunca bağırsagı çürümüş.bi gece acil olarak ameliyata soktular.çıkmaz demisler.yogun bakima alindi.hemen de kalbi durmus.sok olduk.20 gundurevdedegilim
Oow başınız sağ olsun. Çok ani olmuş gerçektenCanim ya sorma.basımıza neler geldi.
Bağırsağa pıhtı atmis.kan akisi durunca bağırsagı çürümüş.bi gece acil olarak ameliyata soktular.çıkmaz demisler.yogun bakima alindi.hemen de kalbi durmus.sok olduk.20 gundurevdedegilim
Benim kızım 41.haftada doğdu. Doktorun müdahelesine rağmen sandım gelmemişti. Doğumdan önceki gece 1 nar ayıklayıp yedim. Saat 2 gibi sancım başladı, sıklaşmasını bekleyip 7'de çıktım evden. 4 cm açılmayla hastaneye yatış yaptım. 1 saatte 8 cm oldu. Dogumhaneye girdim 20 dk sonra kızım doğdu.Sağolun teşekkürler. Meryem otunu biz de uygulucaz evet. Tek sayılar yeniyor biliyorum da son hafta sayıyı arttırayım diye düşündüm. Sağolun tekrardan
Saol canim.siz sağolun.amin.Başın sağ olsun canım. Allah eşine sabır versin.
Saol canim.amin.Oow başınız sağ olsun. Çok ani olmuş gerçekten
Çok sağolun şuan hastane odasındayım kontrol amaçlı takip. Yarın ola hayrola. Çatıya çıktım açılma yokmuş hiç. Hayırlı şekilde olsun tesbih çekeceğimBenim kızım 41.haftada doğdu. Doktorun müdahelesine rağmen sandım gelmemişti. Doğumdan önceki gece 1 nar ayıklayıp yedim. Saat 2 gibi sancım başladı, sıklaşmasını bekleyip 7'de çıktım evden. 4 cm açılmayla hastaneye yatış yaptım. 1 saatte 8 cm oldu. Dogumhaneye girdim 20 dk sonra kızım doğdu.
Özetle nar yiyin, El Fettah ve El Vacid esmalarını zikredin. Bir avazda sağlıkla doğurun inşallah
Aslında bunlar hep yanlış beslenmenin sonuçları. Şeker, karaciğer yağlanması derken son raddede böbrekler, bağırsaklar iptal oluyor. KPde de pıhtı vardı. Son zamanlarda sindirim durmuştu. Allah sonumuzu hayır etsin, ölümün de hayırlısını nasip etsin.. Çektirmesin..Saol canim.siz sağolun.amin.
Saol canim.amin.
Evet ya şok olduk.biseyi yoktu.bianda gitti kadın.
Aynen canim ya.son 1aydir kabizdi.Aslında bunlar hep yanlış beslenmenin sonuçları. Şeker, karaciğer yağlanması derken son raddede böbrekler, bağırsaklar iptal oluyor. KPde de pıhtı vardı. Son zamanlarda sindirim durmuştu. Allah sonumuzu hayır etsin, ölümün de hayırlısını nasip etsin.. Çektirmesin..
Aynen oylecanim.insan duyunca bile etkileniyor.U Umudumbitmedi_ bizim de az çok bir seneden fazladır tanıdığımız bir insandı. İnsan okuyunca bi garip oluyor gerçekten.
ben @elaelif123’i çok merak ediyorum ya.
İşte tamamen aynı belirtiler. Kabız, karın ağrısı, yürüyemez hale gelme.. sadece bizimki ağrıdan şikayet edince son ayları hastanelere yata çıka geçti.. ama doktorlar başta anlamıyor. Başka tarafa yöneltiyor belirtiler, kalbe bakıyorlar önce. Teşhis koyana kadar iş işten geçmiş oluyorAynen canim ya.son 1aydir kabizdi.
Yazdan beri hep sol karin boslugu agriyor diyordu.doktorlar bugüne kadar bagırsaklarla ilgili bisey dememisti.
Bianda oldu hersey.
Son zamanlarda hic kalkip yürümemisti.
Hali yoktu.bisey yemiyordu.10 kilo vermisti 1 ayda.istahi gitti.
Allah rahmet etsin sizlerede sabır versin canımCanim ya sorma.basımıza neler geldi.
Basiniz saolsun canim allah sabir versin aileneCanim ya sorma.basımıza neler geldi.
Simay'da ikisinide seviyor. Susam ezmesi ve ceviz koyuyorum trabzon hurmasına :) bende cok severimmKızıma bugün ananas denedim bayıldı bittikçe istedi trabzon hurmasıda denedim ama bir kaşık aldı ikincide yemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?