2018 Ekim Anneleri

Tamamı oturmuyor yani gün gün değil, mesela carsamba balık günü fln diyemem ama haftalık aldığım sebzeleri işte 2-3 güne yayıp bi akşam et yemeği olsa bi akşam evde olmuyoruz fln diye öyle spontane işte :) aldıklarım belirliyor yani
Okuldan gelince büyüğü öğle yemeğide yiyoruz cünkü
Yani sonucta sizin evinizde de sizin cesitleriniz var bide cidden yemek işte doyumluk çok kafa yormayada gerek yok :)

Ee tabi okula giden bir miniğin var. Mecbur planlı olmak gerek. Ben de pazardan ne alırsam o hafta onlar ile çıkamamışsam manava da gitmemişsem baklagiller et tavuk vs şeklinde gidiyor.
Bu aralar çok kafa yoruyorum acayip iştahlıyım 5 öğün verseler yerim kendimi oğlumu eşimi kedimi doyurmak ile geçiyor gibi vakitlerim

Merhaba
Doğuma 1 hafta kala günde kaç adet yenilmeli hurma sizce?

12 bucuk gibi ablayı okuldan almış oluyoruz hep beraber yiyoruz öğle yemeği
Kahvaltı 7 bucuk
Anne sütü yok ya sabah kalkınca 8 de 150 CC mama içiyor saat 10 oldu şimdi kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum yemiyor sadece zeytin ve domatesi seviyordu zaten, yumurta ve peyniri sevmiyor, öğüruyor hemen

Resmen savaşıyoruz diğer öğünlerinde bu kadar zorlanmıyorum kahvaltıyı kesinlikle yapmak istemiyor anlamadım
Canım benim oğlum da kahvaltı öğününü çok sevmiyor özellikle yumurta yemek istemiyor ben de birkaç günde bir menemen yapıyorum yazdan hazırladıklarımdan onu çok severek yiyor farklı bir damak tadı var. Ablasına 4 yaşında olmasına rağmen hala yediremiyorum menemeni. Fırsatın olursa bir de öyle dene

Ne zamandır yazamıyorum hanımlar umarım herkes iyidir. Bu sene hastalıklar vs yıktı geçti bizi kızım hafta içi hastaydı yine bronşit olmuş bu kez oğlumsa gece 3.30-4 e kadar yarım saatte bir saatte uyanıyor 3.30-4gibi de uyanıp uykuya dalamıyor iki saat uyur uyanık geçiriyoruz bizim yatağımızda artık uykusuzluğa tahammülüm kalmadı çocuk gündüz uyurken gece neden uyuyamıyor çözemedim gece ilk ağladığında da kalkamıyorum artık vücudum geç tepki veriyor sizlerde durumlar nasıl

Hiç bişey yemedi dilinin ucuyla tadiyor çıkarıyor ağzından tabak olduğu gibi kaldı deneyeyim canım sağolasın belki sever

Hiç bişey yemedi dilinin ucuyla tadiyor çıkarıyor ağzından tabak olduğu gibi kaldı deneyeyim canım sağolasın belki sever
Çok sinir bozucu oluyor sen hazırlayıp o tadına bile bakmadığında anlayabiliyorum. Oğlum avokado da çok seviyor denemiş miydin? Biz birkaç günde bir alıp veriyoruz

Çeşit isteyen anlaşıldı

Anne sütü yok ya sabah kalkınca 8 de 150 CC mama içiyor saat 10 oldu şimdi kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum yemiyor sadece zeytin ve domatesi seviyordu zaten, yumurta ve peyniri sevmiyor, öğüruyor hemen

Mesela 7bucukta ne kadar yerse, bazen yemiyor sadece emip uyuyor ara uykuyu
Sadece kahvaltılık gibi düşünme
Ben bazen bademli avokadu, hurmalı yogurt, çorba, sebzeler vs çeşitlendiriyorum
Ara ver sevmediklerine :)
Belki sadece o öğünü sevmiyordur

Bizde geçen hafta evlere şenlikti
2-3 gündür yavas yavas düzeltiyor
Mesela 21nde dogdu ya o tarihin içinde oldugu hafta hep böyle oluyor, bazen daha kısa sürüyor bazen daha uzun ve gergin

Bizde geçen hafta evlere şenlikti
2-3 gündür yavas yavas düzeltiyor
Mesela 21nde dogdu ya o tarihin içinde oldugu hafta hep böyle oluyor, bazen daha kısa sürüyor bazen daha uzun ve gergin
Kaç haftadır böyle durumumuz bilmiyorum taakatim kalmadı inan sabah oluyor güne öyle devam ediyoruz da enerji kalmıyor yatana kadar

Kaç haftadır böyle durumumuz bilmiyorum taakatim kalmadı inan sabah oluyor güne öyle devam ediyoruz da enerji kalmıyor yatana kadar
gece sık uyanma uyumama eminim cok kotudur.hastalik dis harici oda sicakligi nasil ki.bizim genelde sicak oldugunda geceleri uyaniyordu cunku.21-22 derecede guzel uyuyor.

İnanır mısın bilmem ama akşam sekine duası aç okuyamazsanda, tekrarlı (19 kez), gün içinde de olabilir, yarım saat fln sürüyor
Uyku saatine doğru lavanta yağı damlatabilirsin buhurdanlık gibi bişeyin varsa yoksa mesela bende küçük bi kuş asılı kapılarında ona damlatıyorum 1 damla.
Destek bunlarda.
Yoksa diş acısı vs vuruyor tabii zaten şu dişlerle bezi halledelim sonrada büyüyorlar

Resmen savaşıyoruz diğer öğünlerinde bu kadar zorlanmıyorum kahvaltıyı kesinlikle yapmak istemiyor anlamadım
Benimki de zeytin hariç kahvaltılık yemiyor. Ben de eskiden yaptığım gibi yulafı biraz pişirip ezdiğim muza katıyorum cevizle birlikte. Onu bayağı yiyor. İçine bazen pekmez bazen keçi boynuzu özü de katıyorum.

Ben uzun zamandir bulamac vermiyorum yemesede vermiyorum ac kalsin valla cok sinirleniyorum yere atilinca yemekler

Video sahibi Serkan Karaismailoğlu, ilgilenenlere.
Sadece bu tür değil videolar, seversiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…