• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

bugun 8.haftam bitti kalp atışı duyucaktik normalde ama doktorum saglikli ve canlı bi bebek dedi şimdi daha küçükken doppler ısısı gönderip rahatsiz etmeyelim yazık dedi ben de tamam dedim:))
gelişime gore de 7+4 gorunuyor suan bebek. ona da guzel gelişimi dedi. boyu da 1.33cm
bi sonraki muayene de kan sonuçlarım cikinca olucak muhtemelen bakalim.. :)

Kızlar
Bütün gün nasıl rahattım hiç leke meke gelmemişti. Akşam yine kan geldi. Perşembe gidicem dr a.
10 günü geçti bu lekelenme yerleşme kanaması bu kadar uzun mu sürer yaa
Vallaha cnm senı cok ıyı anlıyorum.bnkıde yerlesemedı.boylee soyleyınce guluyor evdekıler bana. Ama ole ... Igne depo ıgne hemen yayılmıyor.yaglı bır ıgne oldugu ıcın emılımı yavasmıs.o yuzden depo ıgne denmekte. Brn 3 gunde bır ıgne oluyorum.bırde gunde 3 defa progestan hap ıcıyorum 200mg 200mg lık.bebıs ıyı.kalp atısı vs buymesı normal.

Canım ayaklarının altına yastık koy, bol su iç, sakin olmaya çalış, doktorunu ara bence. Benim doktorum öyle bir durum olursa ve adet kanaması gibiyse, gündüz ise çık bana gel, gece ise acile git demişti aklında bulunsun. İnşallah geçecek bu günler şu riskli günleri atlatalım geçecek canım
Evet ayaklar havada olması lazım.bnmde yatısım oyyle.sırt ustu. Ayaklar havada eger cok yorulursa soluna don arada sonra yıne aynı pozısyonu al.

Allah'a binlerce Şükürler olsun ki o geceden sonra olmadı,olmaz da Inşallah bir daha.O kadar moral bozucu bir durum ki ..o gecenin sabahında doktora gitmiştim 10 gün rapor vermişti evde istirahat ediyorum elimden geldiğince ve merakla cuma gününü bekliyorum,randevum var :)
İnşallah olmaz hiç. Ama korkmayın benim çok yakın bir arkadaşım da yaşadı bunu. Hamileliğini öğrendiği andan doğuma gidene kadar hep kanaması oldu ama çok şükür çok sağlıklı bir kızı oldu. Hatta o zaman ona annesi kayınvalidesi şöyle diyormuş bebek yerini yapıyo yerini temizliyo. Eskiden beri var bu durum. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. AMİN

Değerin
Yok canım karından gördük
değerin kaçtı o zaman? Ya benim geç döllenme oldu galiba çünkü pcos hastasıyım ben. Adetlerim 30 günü geçiyordu hep. Bi kaç gün farkedebilir ama. Hayırlısıyla saat 4 olsa da gitsem dra. aklımda hep bu. Rabbim sen yardım ett.

İnşallah olmaz hiç. Ama korkmayın benim çok yakın bir arkadaşım da yaşadı bunu. Hamileliğini öğrendiği andan doğuma gidene kadar hep kanaması oldu ama çok şükür çok sağlıklı bir kızı oldu. Hatta o zaman ona annesi kayınvalidesi şöyle diyormuş bebek yerini yapıyo yerini temizliyo. Eskiden beri var bu durum. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. AMİN
Amin canım çok çok Sağol :KK200:sen hangi aşamadasın keseyi görmeyi bekliyorsun galiba görürsün İnşallah

Amin canım çok çok Sağol :KK200:sen hangi aşamadasın keseyi görmeyi bekliyorsun galiba görürsün İnşallah
Aynen canım inşallah. Benim adetler düzensiz cuma öğrendim gebeliği değer 912ydi. Dr. dedi salı gel işte. İnşallah kesemizi ve kalp atışlarımızı duysam daha rahatlayacam. Ayy bu işler ne güzel aynı zamanda ne zor işler :) sen hangi durumdasın canım?

leylunehar leylunehar Aynen öyle canım hem çok güzel hem stresli.En son kalp atışımızı görmüştük çok şükür cuma günü de yani son randevudan 10 gün sonrası Kontrole çağırıyo doktor merakla bekliyorum bakalım.

Vallaha cnm senı cok ıyı anlıyorum.bnkıde yerlesemedı.boylee soyleyınce guluyor evdekıler bana. Ama ole ... Igne depo ıgne hemen yayılmıyor.yaglı bır ıgne oldugu ıcın emılımı yavasmıs.o yuzden depo ıgne denmekte. Brn 3 gunde bır ıgne oluyorum.bırde gunde 3 defa progestan hap ıcıyorum 200mg 200mg lık.bebıs ıyı.kalp atısı vs buymesı normal.

Canım bana dr iğne vermedi. Progestan 200 mg günde 2 kez içiyorum. Bn sadece keseyi gördüm. Perşembe kalp atışı için gidicem. Çok endişeleniyorum kanı görünce

Amin benimki kahverengiydi.Allahım düşmanıma bile vermesin Sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inşallah :KK28:
Seninki ne renk progestan vermedi mi doktorun ?
test yaptı progestan seviyesi normal çıktı . erken gebelik olduğu için düşecek ise her şekilde düşecek dedi. sadece içerde kalmasını uzatacaz dedi geçen seferde öyle olmuştu ilaç kullandığım halde düşmüştü.şimdi bekliyorum dua edip yapcak başka bişi yok

Kahverengi lekelenmem olmuştu bikaç defa o kadar da güzel devam ettiğini söyleyemem.sat 5 Ocak
Canım Allahın izniyle ondan birşey çıkmayacak merak etme. Herkeste olan birşey Allah korusun ters bişey olsaydı kesede ve kalp atışında sıkıntı olurdu. Evet görmek güzel birşey değildir muhakkak ama gönlünüzü ferah tutun Tevekkelallah :)

Merhaba kızlar bende bugün doktora gittim çok şükür kalp atışını duyduk şuan 6+3 olduk Rubella testimde sıkıntı vardı avidite testi yapıldı çok şükür sonuçlar iyi geldi ama tiroidlerim çok yüksek dahiliyeye sevk etti doktorum

Back
X