- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
Çoğu doktor antikorlara bakmıyor. Antitpo ya baksalar ben buradayım diyecek ama ihmaller bizi mahvediyor maalesefMerhaba arkadaşlar uzunnn zamandır giremiyorum nete. Telefonum değişti agustos gibi şifrelerim hep otomatikteydişifremi unuttum falan derken kendimce çok kötü günler geçirdim
Hamilelikte artan ağrılarım geçmeyince 2 farklı doktora gitmiştim sinir sıkışmam var zaten ama crpyüksekliğinden biri ilaç verdi emziriyordum çocuk kusmaya başladı bıraktım diğeri ağrı kesici ile yetindi. Zeynep 8.5 aylikkn emmeyi bıraktı tekrar gittim yatışlı tahliller yapildi bana sjogren sendromu teşhisi koyuldu. Crpdüşmüyor çok ağrılarım var ve bırakın kızıma bakmayı dugmemi iyikleyemeyecek hale gelmistim. Kullandigim ilaclara ek fiziğe aldılar sabahları gittim tam rahatlamaya başladım kilo da verdikçe ağrılar azalıyor derken ayaklarimda karnimdaağrılar olmaya başladı odem toplamaya başladım endokrine gittim 1 haftadır tahlil yapılıyor dün hasimato troiditi oldugumu öğrendim ve yen8 de değil senelerdir var. Eski sonuçlarında da çıkmış ama gözden kaçmış sanırım dökülen saçlarım çocuğumun geç olması hep bundanmis çok ağladım doktora dedim şimdi ilaç kullansam saçlarım düzelir mi diye kök kalmamıştır dedibelki önceden farkedilseydi bu kadar acıyı çekmezdim. Su an 7 ilaç alıyorum günlük umarım düzelir ağrılarım geçer. Bebeklerimiizin doğum ayında buraya yazmayı çok istedim ama çok sıkıntılarım vardı elim birseye gitmiyordu işin gerçeği. Umarım hepiniz iyisinizdir Allah can sağlığı versin herşey yoluna giriyor bu hayatta
Yanı 2009 yılında bakılmış ama tsh t3 t4 normal olunca ilaç verilmeden gonderilmisim demekki. Hatırlamıyorum şimdiki doktorum takip edilmesi gerekiyor dedi ama takip eden de olmadı malesef. Yanı ihmaller zincirinin kurbanı oldum. Saçlarımın yılarca süren çocuk özlemimin hesabını verecekler Allaha. Evet tsh normal olunca sağlıklı hamilelik gecirebiliyormussun ama geç oluyormuş benim 7 yıl sonra olması gibi.Çoğu doktor antikorlara bakmıyor. Antitpo ya baksalar ben buradayım diyecek ama ihmaller bizi mahvediyor maalesef
Bende de tsh normal olduğu için ilaca başlanmalıdır. Aşılama, tüp bebek tedavileri, düşükler... Hamileyken ilaç kullandım sadece tiroid için. Yıllarca süren bekleyiş ve kuzum Kucağımda. Önemli olan o sende ona bak unut her şeyiYanı 2009 yılında bakılmış ama tsh t3 t4 normal olunca ilaç verilmeden gonderilmisim demekki. Hatırlamıyorum şimdiki doktorum takip edilmesi gerekiyor dedi ama takip eden de olmadı malesef. Yanı ihmaller zincirinin kurbanı oldum. Saçlarımın yılarca süren çocuk özlemimin hesabını verecekler Allaha. Evet tsh normal olunca sağlıklı hamilelik gecirebiliyormussun ama geç oluyormuş benim 7 yıl sonra olması gibi.
AMerhaba arkadaşlar uzunnn zamandır giremiyorum nete. Telefonum değişti agustos gibi şifrelerim hep otomatikteydişifremi unuttum falan derken kendimce çok kötü günler geçirdim
Hamilelikte artan ağrılarım geçmeyince 2 farklı doktora gitmiştim sinir sıkışmam var zaten ama crpyüksekliğinden biri ilaç verdi emziriyordum çocuk kusmaya başladı bıraktım diğeri ağrı kesici ile yetindi. Zeynep 8.5 aylikkn emmeyi bıraktı tekrar gittim yatışlı tahliller yapildi bana sjogren sendromu teşhisi koyuldu. Crpdüşmüyor çok ağrılarım var ve bırakın kızıma bakmayı dugmemi iyikleyemeyecek hale gelmistim. Kullandigim ilaclara ek fiziğe aldılar sabahları gittim tam rahatlamaya başladım kilo da verdikçe ağrılar azalıyor derken ayaklarimda karnimdaağrılar olmaya başladı odem toplamaya başladım endokrine gittim 1 haftadır tahlil yapılıyor dün hasimato troiditi oldugumu öğrendim ve yen8 de değil senelerdir var. Eski sonuçlarında da çıkmış ama gözden kaçmış sanırım dökülen saçlarım çocuğumun geç olması hep bundanmis çok ağladım doktora dedim şimdi ilaç kullansam saçlarım düzelir mi diye kök kalmamıştır dedibelki önceden farkedilseydi bu kadar acıyı çekmezdim. Su an 7 ilaç alıyorum günlük umarım düzelir ağrılarım geçer. Bebeklerimiizin doğum ayında buraya yazmayı çok istedim ama çok sıkıntılarım vardı elim birseye gitmiyordu işin gerçeği. Umarım hepiniz iyisinizdir Allah can sağlığı versin herşey yoluna giriyor bu hayatta
Hahaha öğrendiğim iyi olduBostancı Istanbul'da ama :) İzmir'de olan Bostanlı
Her ikisiyle emzirdiğim halde aynı durumdayım. Benim halim nice ola ki
Canım bizim aramızda yatıyor 8 aylıkken itibaren o bize alıştı biz ona alıştık. Rahatız böyleKızlar minnoşlar nerde yatiyor.ben uzun zamandir yerde büyük dösekte yatiriyorum.gece her yeri geziyor.ara sira kontrol ediyorum.üstünu acmis halinin üstünde yatiyor oluyor.ne yapsam nerde yatirsam acaba?
Bi ara montessori yatak almayi düsündüm.yatak odam büyük.bi kenarda durur dedim.sizce almali miyim?kullanisli olur mu?yada baska fikri olan var mi?
Ben bir tam yumurta yediremeye çalışıyorum. Bir de yarım avakado ve muzu çatalla ezip yediriyorum. Seviyor öyle.Kizlar sabah kahvaltida neler veriyorsunuz?
Ah nasıl güzellerHahaha öğrendiğim iyi oldu
Canım bizim aramızda yatıyor 8 aylıkken itibaren o bize alıştı biz ona alıştık. Rahatız böyleben de montessori yatak istiyorum kendi odasını yapınca. Ama kenarları sert olmayacak. Kendi çıkıp kendi girebilecek modelden istiyorum. Resmini atayım da fikir olsun sana.
Ben bir tam yumurta yediremeye çalışıyorum. Bir de yarım avakado ve muzu çatalla ezip yediriyorum. Seviyor öyle.
geçmiş olsun kuzun yanında sımdı onemlı olan o tedavını aksatma ıyı olursun ınsallahMerhaba arkadaşlar uzunnn zamandır giremiyorum nete. Telefonum değişti agustos gibi şifrelerim hep otomatikteydişifremi unuttum falan derken kendimce çok kötü günler geçirdim
Hadi ya bir araştırmak lazımMontesori yatakları alttan hava almadığı için önermeyenler varmış
Her uzmanın ayrı bir görüşü olduğunu da unutmamak lazım. Size en uygun seçeneği yaparsınız umarım:)Hadi ya bir araştırmak lazım
Ay bizimki aramizda hic yatmaz.keske yatsa.yer dösegi sermekten gece kalkip üzerini örtmekten bezdik.sürekli geziyor.Hahaha öğrendiğim iyi oldu
Canım bizim aramızda yatıyor 8 aylıkken itibaren o bize alıştı biz ona alıştık. Rahatız böyleben de montessori yatak istiyorum kendi odasını yapınca. Ama kenarları sert olmayacak. Kendi çıkıp kendi girebilecek modelden istiyorum. Resmini atayım da fikir olsun sana.
Ben bir tam yumurta yediremeye çalışıyorum. Bir de yarım avakado ve muzu çatalla ezip yediriyorum. Seviyor öyle.
Alanları ne kadar cok olursa o kadar gezıyolar :)bizimkıde anca bı yere takılınca durup uyuyo orda yoksa sonsuza kadar dönebilir.Ay bizimki aramizda hic yatmaz.keske yatsa.yer dösegi sermekten gece kalkip üzerini örtmekten bezdik.sürekli geziyor.
Resimlerdeki yataklar cok tatli ama kenarlarda bi bariyer lazim bize.zaten amac da o.yataktan cikip her yere gidiyor.bi ara bi baktim (yatak odamiz cok büyük) gidip kapinin agzindaki parkede yatiyor.parke olan kisimda hali yok.bide yatagi da büyük aslinda.cıft kisilik yer dösegi seriyorum.yerde de 6 m2 hali var.yine de gidip parkede halinin ucunda yatiyor.artii bu duruma bi care bulmam lazim.
Çok geçmiş olsun sülük koydurmanı tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar uzunnn zamandır giremiyorum nete. Telefonum değişti agustos gibi şifrelerim hep otomatikteydişifremi unuttum falan derken kendimce çok kötü günler geçirdim
Her sabah yumurta oluyor ya haşlama ya tavada ama her sabah yemiyor zeytin yemiyor domates yemiyor salatayla oynuyor atıyor ekmek delisi sürekli ekmek yemek istiyor .. Krep pankek yumurtalı patates deniyorum bir şeyler ama işte hanımefendi sağı solu belli olmuyor :)Kizlar sabah kahvaltida neler veriyorsunuz?
Benimde eşim gitti anneme bıraktı bizide burfa pek fırsat bulamadımBenim keyfim yok ya. Çok yoruluyorum. Sabahları bir saatçik uykum vardı. Kp memlekete gitti. Artık o da yok.
menteselı kapı ilk etapta kullanılır olur dıye dusundum daha o kadar kendılerını bılerek yatmıyolar cunku en azından benımkı yatmıyo rahatlıkla gırıp cıkabılecegını dusundugun zaman da kapıyı cıkarmak kalır bıtek
Evdeki günlük işler de yardımcının yapacağı şeyler değil sanki. Ne bileyim ortalığı toplamak dert. Yoksa silmek süpürmek kolay. Geçende arkadaşım nevresimi yardımcıya değiştirttiğini söyledi. Bana çok garip geldi. Ben mi çok kapalıyım bilmiyorum ki.
Içimden geçenleri anlatabilsem keşke!... dünden buyana çok kötüyüm cook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?