Ooo sizin ki baya karisik.ben üsenirim o oda senin bu o da benim.insan ne yapacagini şaşiyor dimi.
Bizde de gece cok sık uyaniyor.ya bide uyutuyorum tam yatagima geciyorum.gıcırtısına uyanıp bi basiyor çiğlığı.yırtıyor kendini.artik ben yoruluyorum.esime sen kalk biraz da sen salla diyorum.o da sen yap.tartisa tartisa kalkiyoruz.metehan uykudayken bide yeni uyaninca cok huysuz oluyor.nerde gülücük sacarak uyanan bebekler:)
Bende yaparim canim.elimde kumas makine var.biraz da elyaf alirim.ama durmaz iste.bi bakmisim acikliktan kacmis:)
Ne yıyo dıye sormuyosun dımı :) ben bazen pankek yapıyorum bazen de omlet yanına zeytın salatalık domates ekmek fln pekı yıyo mu dersen 1 gun yıyo sa 5 gun yemıyoKizlar sabah kahvaltida neler veriyorsunuz?
Allah yardimcin olsun canim.tahmin edebiliyorum ne kadar cok yorulduğunu.Ohh mis birazda benim yerime yatzira ben isten geldim camasir topla katla yenilerini koy dönsün bulasigi bosalt tabi bu sirada eylus uyuyo tam elimi yuzumu yikayayim isten geldim makyaji cikarmaya vakit kalmadan emcuk cunku bi baktim uyanmis suan ayagimda salliyorum nerdeee dinlenmek ki bu daha yarim gun calismam cuma gunu tam gune geciyorum o zaman napcam bakalim
Allah ne verdiyse:)Kizlar sabah kahvaltida neler veriyorsunuz?
Aliştir bacım aliştır.totosunu devirip yatmasin su erkekler.Keske gece uyanmalarinda babada dursa. Illa ben olcam. Basiyor cigligi. Gece bir baskasina alistirmadim ben hic belki de oyuzden
Ay cok guzelmis.ama yapmaz ki benim tembel esim.valla ben cok caliskanim.metehan biraksa yaparsim.bide boyarim.Eki Görüntüle 2549699 bu sekılde yapılabılır menteselı bır kapı ama tırmanıp sarkar mı acaba dıye de dusundum sımdı :)Eki Görüntüle 2549699
Ust kismi olmasada olur aslinda cok bi isciligi yok gibi duruyor annemlerin yazliga bende böyle bisey yaptiracaktim ama hayaller hayatlar oldu adama resmi gösterdim ama bambaska bisey yapmisAllah yardimcin olsun canim.tahmin edebiliyorum ne kadar cok yorulduğunu.
Ben 2 bölüm dizi izledikten sonra uyudum.aksama yakin esim geldi.metehan da yolda uyumus zaten.gelince yatirdi.valla ben bundan sonra is yapacam temizlik yapacam diye günümü öldürmicem.metos yatinca bende yatiyorum bi sabah bide öğleden sonra.yemek olmazsa da herif gitsin asagidan yemek yaptirsin.evimizin alti firin.bi sürü sey satiyorlar.çesit cok imkan cok.
Ben bu zamana kadar cok cektim.ne pisirecem.ne is yapacam.diye düsün dur.metosa da tek bakinca zaten bi oturamiyirdum dinlenemiyordum.
Canıma yazik etmisim.sende isten gelince hemen ise düşme.camasir ütü de gece olunca yaparsin.zaten isten gelince cok yoruluyorsun.azcik da esin yapsin.
Allah ne verdiyse:)
Zeytin koy peyniri yumurta yoğurt.bide bu aralar ceviz dut ve pekmezi robottan gecirdim.kasik kasik veriyorum.
Aliştir bacım aliştır.totosunu devirip yatmasin su erkekler.
Bu aralar feministligim tuttu.yatan bi erkek duyunca deli oluyorum.zopayi getirip dürtesim geliyor:)
Ay cok guzelmis.ama yapmaz ki benim tembel esim.valla ben cok caliskanim.metehan biraksa yaparsim.bide boyarim.
Kizlar sabah kahvaltida neler veriyorsunuz?
Evet canım eşim seviyor böyle şeylerle uğraşmayı. Geçen yaz çift kat ranza yaptı dolaplı, merdivenli.
L koltuğun tüm arka yaptıklarını yere yığıp korkuluk yapıyorum canım, yine de devrilir diye korkuyorum.
Montessori illa te tip gelmesin aklına. Aralıkları az olabilir, çıta genişliği değişir. Geniş çıta az boşluk yapılabilir. Ayrıca kapı yapılabilir, böylece kaçmaz :) biraz araştır neler var neler.. acayip gözüm kalıyor.
Insanin hevesi kiriliyor ya istedigi olmayinca.bende esime yaptiramam bence.cünkü cok tembel.varsa yoksa kitap okur.Ust kismi olmasada olur aslinda cok bi isciligi yok gibi duruyor annemlerin yazliga bende böyle bisey yaptiracaktim ama hayaller hayatlar oldu adama resmi gösterdim ama bambaska bisey yapmis
En çok zeytin yiyor. Yumurta peynir ne kadar ağzına sokabilirsem. Salatalığı eline veriyorum. Pekmez de bir kaşık ancak. Bir dilim ekmeği de didikliyor. Ben varken çok yemiyor zaten.Kizlar sabah kahvaltida neler veriyorsunuz?
Bizimkiler tahin pekmezi cok seviyor. Tahini fazla olursa tadi daha iyi bence. Yumurta, peynir, zeytin veriyorum. Bazen yiyolar bazen eh iste.. bu sabah yumurtayi yemediler. Sarisini tarhanaya katarak verdim. Tarhana da garanti yeniyor bizde:)Kizlar sabah kahvaltida neler veriyorsunuz?
İki tane yumurta sarısı ve ıhlamur. 3-5 gündür quark yiyor alerjimizden dolayı anca tadabildi oğlum. Yarın da zeytin tattıracağım. Tatları çok geç öğrenmeye başladı umarım ilerde seçen bir çocuk olmaz.Kizlar sabah kahvaltida neler veriyorsunuz?
Evet böyle kapılı, daha yüksek çitli yapılabilir. Çatı olmasa da olur dediğin gibi. Seçenek çok. Malzeme alabileceği bir yer bulursa beyler, yapımı kolay zaten. Birkaç vidalık işi var U Umudumbitmedi_Eki Görüntüle 2549699 bu sekılde yapılabılır menteselı bır kapı ama tırmanıp sarkar mı acaba dıye de dusundum sımdı :)Eki Görüntüle 2549699
Allah yardimcin olsun canim.tahmin edebiliyorum ne kadar cok yorulduğunu.
Ben 2 bölüm dizi izledikten sonra uyudum.aksama yakin esim geldi.metehan da yolda uyumus zaten.gelince yatirdi.valla ben bundan sonra is yapacam temizlik yapacam diye günümü öldürmicem.metos yatinca bende yatiyorum bi sabah bide öğleden sonra.yemek olmazsa da herif gitsin asagidan yemek yaptirsin.evimizin alti firin.bi sürü sey satiyorlar.çesit cok imkan cok.
Ben bu zamana kadar cok cektim.ne pisirecem.ne is yapacam.diye düsün dur.metosa da tek bakinca zaten bi oturamiyirdum dinlenemiyordum.
Canıma yazik etmisim.sende isten gelince hemen ise düşme.camasir ütü de gece olunca yaparsin.zaten isten gelince cok yoruluyorsun.azcik da esin yapsin.
Allah ne verdiyse:)
Zeytin koy peyniri yumurta yoğurt.bide bu aralar ceviz dut ve pekmezi robottan gecirdim.kasik kasik veriyorum.
Aliştir bacım aliştır.totosunu devirip yatmasin su erkekler.
Bu aralar feministligim tuttu.yatan bi erkek duyunca deli oluyorum.zopayi getirip dürtesim geliyor:)
Ay cok guzelmis.ama yapmaz ki benim tembel esim.valla ben cok caliskanim.metehan biraksa yaparsim.bide boyarim.
Kızlar minnoşlar nerde yatiyor.ben uzun zamandir yerde büyük dösekte yatiriyorum.gece her yeri geziyor.ara sira kontrol ediyorum.üstünu acmis halinin üstünde yatiyor oluyor.ne yapsam nerde yatirsam acaba?
Bi ara montessori yatak almayi düsündüm.yatak odam büyük.bi kenarda durur dedim.sizce almali miyim?kullanisli olur mu?yada baska fikri olan var mi?
menteselı kapı ilk etapta kullanılır olur dıye dusundum daha o kadar kendılerını bılerek yatmıyolar cunku en azından benımkı yatmıyo rahatlıkla gırıp cıkabılecegını dusundugun zaman da kapıyı cıkarmak kalır bıtekYazılanları okudukça yazdım U Umudumbitmedi_ meğeranabelgunes paylaşmış foto :)
Demek istediğim 'montessori' adı altında bu yataklara değerinden fazla para vermeyin. Bu boylarda yatak iste, üstüne şeklini tabii iste ama amacı doğrultusunda montessori değiller. Montessoride amaç cocuk istediği zaman yataktan inebilsin anneye ulaşsın istediği zamanda yatağına cıkmasıdır. (bütününde amaç çocuğa ve yapabileceklerine yöneliktir)
Sen parçaları birleştir az yükselt zaten yaparsın. Ya da temiz palet al cocuga uygun boya. Ya da işte şöyleside işimi görür dediğin ne varsa :)
Evdeki günlük işler de yardımcının yapacağı şeyler değil sanki. Ne bileyim ortalığı toplamak dert. Yoksa silmek süpürmek kolay. Geçende arkadaşım nevresimi yardımcıya değiştirttiğini söyledi. Bana çok garip geldi. Ben mi çok kapalıyım bilmiyorum ki.Ne guzel yaziyorsun valla sanki karsilikli sohbet gibi :) isten gelince isler bana ben islere baktikca icim rahat etmiyor cunku biriktikce birikiyor zaten yardimci aliyorum ama gunluk isler hic bitmiyor kiEsim sagolsun cok yardimcidir ama D dooris123 ayni sorun bizde de var sanirsin cocuga bisey yapiyoruz hickira hickira agliyor bide gece sadece bende durcak baska kimsede mumkun degil o da ancak emcek oyle dun gece yine yarim saatte bir kalktik ruya gordu dun gece icli icli cok agladi acaba gun icinde yasadiklarimi etkiliyor dicem ama gun ici gayet keyifli
Gitmeye söylemeye usenir canim.gecen yatak odasi dolabimiza raf yaptiraim dedim.3 tane dolaba.1 tane de mutfaktaki bi yere.maksat düzenli olsun.yer cogalsinEvet böyle kapılı, daha yüksek çitli yapılabilir. Çatı olmasa da olur dediğin gibi. Seçenek çok. Malzeme alabileceği bir yer bulursa beyler, yapımı kolay zaten. Birkaç vidalık işi var U Umudumbitmedi_eşin üşeniyorsa sana malzemeyi getirsin. Ölçülü kestirince geriye birleştirmek kalıyor
Saol canim.Ne guzel yaziyorsun valla sanki karsilikli sohbet gibi :) isten gelince isler bana ben islere baktikca icim rahat etmiyor cunku biriktikce birikiyor zaten yardimci aliyorum ama gunluk isler hic bitmiyor kiEsim sagolsun cok yardimcidir ama D dooris123 ayni sorun bizde de var sanirsin cocuga bisey yapiyoruz hickira hickira agliyor bide gece sadece bende durcak baska kimsede mumkun degil o da ancak emcek oyle dun gece yine yarim saatte bir kalktik ruya gordu dun gece icli icli cok agladi acaba gun icinde yasadiklarimi etkiliyor dicem ama gun ici gayet keyifli
Bi mobilyaci var aslinda.ona sadece kenar yaptirayim.yer dösegimiz var.120 ye 180 boyutunda.öğlen bi ara resim.cekerim.korumaligi da nasil yaptirsam acaba?bi fikrin var mi?Kendi yatagında yatıyor canım Simay.
Kenarlarını kapatsan?
Montessorinin amacı kendi inebilsin cıkabilsin diyedir buarada. Yeni nesil her yanı kapalı olanlar sadece şekil itibariyle öyle ev fln dizayn edilmişler aklında olsun :)
Yer yatagı gibi yapabilir bi yanına korumalık alabilirsin gece kullanmak için
Paletler pis oluyor ya.ben mobilyacida yaptirabilirim.parca alir biz vidalariz.bide mutfaga yapicam zaten.Yazılanları okudukça yazdım U Umudumbitmedi_ meğeranabelgunes paylaşmış foto :)
Demek istediğim 'montessori' adı altında bu yataklara değerinden fazla para vermeyin. Bu boylarda yatak iste, üstüne şeklini tabii iste ama amacı doğrultusunda montessori değiller. Montessoride amaç cocuk istediği zaman yataktan inebilsin anneye ulaşsın istediği zamanda yatağına cıkmasıdır. (bütününde amaç çocuğa ve yapabileceklerine yöneliktir)
Sen parçaları birleştir az yükselt zaten yaparsın. Ya da temiz palet al cocuga uygun boya. Ya da işte şöyleside işimi görür dediğin ne varsa :)
Evdeki günlük işler de yardımcının yapacağı şeyler değil sanki. Ne bileyim ortalığı toplamak dert. Yoksa silmek süpürmek kolay. Geçende arkadaşım nevresimi yardımcıya değiştirttiğini söyledi. Bana çok garip geldi. Ben mi çok kapalıyım bilmiyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?