2018 Ekim Anneleri

Hadi ya bir araştırmak lazım

Bu montessori yataga özgü değildir aslında
Bazalı yataklar için bile geçerlidir
Hava ve enerji geçişinin olması için.
Yani sen bu modeli seviyorsan az yuksek düşün tabii :)
'montessori' burda bi kavram sadece

Bu montessori yataga özgü değildir aslında
Bazalı yataklar için bile geçerlidir
Hava ve enerji geçişinin olması için.
Yani sen bu modeli seviyorsan az yuksek düşün tabii :)
'montessori' burda bi kavram sadece
Hava geçişi için 10cm bile yeterliymiş yeterki hava alsın. Bazaların ayağı var kurtarıyor. Ama bazanın içi abartılı doluysa bilemem

Nezle için öneriniz var mı? Bebişe geçmesin. Serum fizyolojik, vitamin ıhlamur dışında

Afiyet olsun hem pratik hem lezzetli.bazen firin kurutuyor.folyoya sararsan sulu sulu olur.oğlusun da yutmasi kolaylasir.yanina sebze de atin.patates karnabahar soğan patlican yada domates.bunlari bütün koyarsin közlenir.sonra da soyup doğrarsin.sarimsakla karistirip yaninda yersiniz.cok lezzetli olur.ha bide baligin olmazsa olmazi rokayi unutmamak gerekir.bide üstüne limon
Afiyet olsun.

SaskinAnne cok gecmis olsun canim.yasadiklarin can sıkıcı gercekten.ihmal bütün suçlarin temeli aslinda.Allaha havale hepsi.benim de 3 yil.olmadi.meger tiroitten olmuyormus.sonra ben farkeetim.ilaca basladim ve oldu.tiroit bütün vücudun orkestra sefi gibi duymustum.yumurta üretimini bozuyor döllenmeyi engelliyor.saça ne yaptıgi zaten ortada.
Allah sifa versin tez zamanda.ins saçlarin yine çıkar.doktor cok umutsuz konusmus.Allah isterse hersey olur.

Çok geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcın olsun

A
geçmiş olsun kuzun yanında sımdı onemlı olan o tedavını aksatma ıyı olursun ınsallah
Çok geçmiş olsun sülük koydurmanı tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim. Inşaallah daha çok durup daha moralli olmaya çalışacağım. Tek istediğim ağrılarımın geçmesi kızımı doyasıya taşıyamadım kucagimda herşey onun için hayatımda Allah hepimizi can sağlığı versin gerisi olup gdiiyorişte

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı oldu

Dun gece denizin uyandigini duydum ilk onun yanina gitmek yerine tuvalete gittim iki dk beklesin dedim. Cunku denizin minimum uyanikligi yarim saat suruyor, dayanamam diye dusundum. Ben tuvaletten cikana esim kalkti denizi aldi besiginden. Onun denizi almasiyla nasil kiyamet koptu evde anlatamam. Icimden Heralde Uyku sersemi cocugu dusurdu elinden dedim kendimi tuvaletten zor attim. Tabi birsey oldugu yok. Neden anne degil de baba geldi aglamasiymis. Kucagima almamla kesildi aglama aniden.
Buaralar uyku konusunda ben de cok dertliyim ya. Ozellikle gece uykusuna gecerken, deli gibi uykusu var ama direniyor. Gecen gun uyutmak iki saat surdu. Memede, memeyi emmiyor vakumluyor sanki, bir eliyle obur memeyi vidikliyor diger elinde de emzik. Arada agzina emzigi aliyor oh rahatladim bitti emme heralde diyorum 10-15 sn sonra yine memeye yapisiyor. Boyle iki saat emilir ya. Hic cenen yorulmuyor cocuk.
Birkac gun tek uykuyu dene gunduz daha rahat uyur dicem ama senin ogle arana denk gelir mi bilemedim.
Baligi haftada bir iki yerdik ama deniz sevmiyor yemiyor diye biz de alip yapmaz olduk. Cok pratik bir yemek gercekten. Umarim ilerde sever beyefendi.[/QUOTE]

Ben uzun zamandır girmeyince kaçırmış olabilirim. Zeynep hiç birşey yemiyor. 12.ayda 7 kiloydu. Emmeyi bıraktı hipp 3 numara içiyor az önce ac uyudu. Sabah omlet yapıyorum bisküvi yiyor ama tam değil 2 tatlı kaşığı yok yediği eline ekmek verince oynamazsa yiyor
Bu öğlen domatesli sebzeli makarna yedi şok oldum normalde asla asla asla yemiyor ne yapacağımızı sasirdik

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin.

[/QUOTE]
Tek uykuya hazir degiliz bence olayin baslangici gunduzden oglen 12 1230 arasi uyuyan cocuk 1.30 da uyudu ben ac ve yipranmis bi sekilde ise dondum aksam uyumaz diye 2.30 zorla uyandirmis annem hep uyanma saati o cunku aksam 6 da uyutmaya calistim uyumadi gucum yoktu biraktim gece de bol uyanmali ve 5.30 da kalkmali oldu boylece

SaskinAnne cok gecmis olsun, her seyde bir hayir var unutma. Emin ol bu yasadiklarinda bile senin gormedigin bilmedigin hayirli bir sey vardir. Cok sukur saglikli bir evladin olmus kucagina almissin simdi onu buyutme vakti artik ahlanma vahlanma bitti bence etrafinda ah vah diyen insanlarida uzaklastir. Sac, hic bir sikinti olmadanda fire veren bir olay bence. Ortaokuldan beri kafamdaki 2 telden biri beyaz bak tek tuk demiyorum bariz beyaz sacim cok arastirildi ama yok irsi dendi gecti ve ben kendi bildim bileli boyuyorum 4 haftada 1 hemde. Sende ektirme islemini arastirabilirsin Allah korusun tamamiyle kaybedebilirsin birde o hastaligi dusun beterin beteri var arkadasim artik hayatlarinin her aninda bize muhtac olan yavrularimiz var

azı dişleri gelen varmı bizimkı dısten mı acaba bu kadar huysuz acaba ya göstermıyoda dün gun ıcınde uykusunuda guzel aldı gece yıne uyanmalı gectı

azı dişleri gelen varmı bizimkı dısten mı acaba bu kadar huysuz acaba ya göstermıyoda dün gun ıcınde uykusunuda guzel aldı gece yıne uyanmalı gectı
Azılar aylardır şiş ve salyası çok arttı ama görünürde bir şey yok. Zor çıkıyor diyor herkes. Huysuzluk bizde de çok. Uykular çok sorma zaten

Azöncr kilo almak isteyenler topigine girdim.acayip morelim bozuldu.
Millet kilo almak icin bebek mamalari cici bebe yiyor.en ufak bi salmamda kilolar geri gidiyor diyor.yahu ben salsam kilo alirim.zaten şişkonun tekiyim.
Bazi vücutlar kilo tutmuyor bazilari yapisiyor birakmiyor.nedir bu çektiğim ya.
Valla kilo almasam sorun etmicem.
Metehanin pesinde kosarken aşagida arkam koyun kuyruğu gibi sallaniyor:)
Ne yapsam ağzıma dikis mi attirsam.ölsem mezarda kurt kuş bayram edecek.

Hahahahha sesli guldum bu nasil bi isyan boyle senin boyun var ama belli bence kendine haksizlik etme. Ben eylusu emzirirken inanilmaz icim kiyiliyor ya soguk biseyler icmek istiyorum yada tatli yemek istiyorum bilmiyorum belkide psikolojiktir ama iligim kemigim cekiliyor gibi oluyor. Karbonhidrat almamamiz lazim ekmek hamur isi bide gun icindeki ivir zivirlar olmasa insanin cani yoruluncada biseyler tirtiklamak istiyor

Ağlanacak halime gülüyorum.benim sonum kötü bacim.sonunda beni evden çikartmak icin kapiyi sökecekler.duvarları kiracaklar.
Ben herseyi yiyorum.yemek aburcubur kola cips cikolata.Allah ne verdiyse.en sonunda da belami verdi.
Sende yeme.tut kendini.seninki cok bi kilo degil.benimki göz korkutucu.hevesim kırılıyor.

haha ben de o forumu okumustum.yemek yemek aklina gelmeyenler.zorla yemek yiyenler.diyetisyene sunu sunu yemesem olur mu diyenler.nasil gulup dalga gecesim geldi.ama o da onlarin sorunu iste.ben de kendimi bildim bileli hep istahli bir insanim.yemek yedikten 1 saat sonra bazen unutup tekrar yedigimi bilirim E exelanss zar zor 64e inmistim.simdi geri 66 67 oldum 3 saat bisey yemesem icim kiyiliyor yani oyle boyle degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…