• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

canim benimdr 1 2gece oyle olduu resmen sabah kadar uyuyamadim cok normal bunlar sen daha once kan vermemismiydin bugun neden veriyorzun
Canım ben daha önce kan verdim. Sonra c.tesi kırmızı lekelenmem oldu doktor kan bakalım dedi. İşte çıktı sonuç 2 gün sonra tekrar ver katlayacak mı bakalım dedi o sebeple verdim. Benim korkum evdeki testlerin hep silik çıkması

Canım ben daha önce kan verdim. Sonra c.tesi kırmızı lekelenmem oldu doktor kan bakalım dedi. İşte çıktı sonuç 2 gün sonra tekrar ver katlayacak mı bakalım dedi o sebeple verdim. Benim korkum evdeki testlerin hep silik çıkması
cikmadimi daha kan testin cnm insaallah artmistir

Selam kızlar. Ben de bugun hastanedeydim. Bebişimle ilk buluşmamızdı :) kese bebis kalp atışı gördük şükür. Sat a gore 6+5 ti. Usg de 6+3 cikti. Rutin kan ve idrarlari verdim. Pazartesi dr umu arayip tekrar gidicem bakalim. Darisi bekleyenlere.

Selam kızlar. Ben de bugun hastanedeydim. Bebişimle ilk buluşmamızdı :) kese bebis kalp atışı gördük şükür. Sat a gore 6+5 ti. Usg de 6+3 cikti. Rutin kan ve idrarlari verdim. Pazartesi dr umu arayip tekrar gidicem bakalim. Darisi bekleyenlere.
Gözün aydın olsun :) ya ben de şunu anlamıyorum : en son gittiğimde sat a göre 6+5 olan kesem usg de 6+2 çıkmıştı ne demek acaba bu güzel büyüyor demek mi normalde sat tan 2 hafta geriden takip eder sanıyordum

Gözün aydın olsun :) ya ben de şunu anlamıyorum : en son gittiğimde sat a göre 6+5 olan kesem usg de 6+2 çıkmıştı ne demek acaba bu güzel büyüyor demek mi normalde sat tan 2 hafta geriden takip eder sanıyordum
Aslinda sanirim bu dr un ölçümüyle alakali bi durum ya da makinelerle

Haklisiniz suan 8+2 deyim umarim mart sonuna kadar yani 3 ayim dolunca bu sikayetlerim gecer cunku calisiyorum ve cok zorluyor bu durum beni. 2 hafta once yapilan kan tahlillerimde tsh hormonu cok azda olsa dusuk cikmisti haftaya kontrole gidip tekrar kan verecegim aranizda bunu yasayan oldu mu acaba?
Sizinle cok yakiniz ben de 8+5 ben de calisiyorum. Allah yardimcimiz olsun ne diyelim.

Merhaba bayanlar.bnde 8+1deyım bugun ıtıbarı ıle calısıyorum normalde ama kanamam oldugu ıçın ıkı haftadır raporluyum evde ıstırahatteyım. Igne oluyorum 3 gunde bır ve ılac progestan defaorum gunde 3 defa.saglıklı sıhatlı yavrularımızı kucagımıza almayı allah nasıp etsın

Kızlar nasılsınız bebısler nasıl ben cok duygusalım eşim polıslıgı kazandı erzurum a egıtıme godıcek 6 ay yok ;(

Merhaba kızlar. Yeni arkadaşlar hoş geldiniz. Uzun zamandır giremiyorum. İnanın mesajları okuyacak halim yok. Çok kötüyüm. Ne zaman bitecek bilmiyorum. Allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın. :( Kan kusmaktan gına geldi. Hafta en az iki kez oluyo tahrişten dolayı. Üç gündür daha kötü oldum. Öncesinde gündüz akşama kadar kusup nöbetler bitince yemek yemeye çalışıyordum. Ama üç gündür yemek yiyemiyorum. Böyle giderse yine serum yicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşaallah.

Back
X