- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Balla kuzun bıhaftadır dusunduklerım oldu hepımızınnsaglıklı bebıslrımız olsnKız MaşaAllah sen bence banada bol bol dua et ikizlerim olsun diye. Çıkmış hersey baksana. Nolur bana da dua et. ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balla kuzun bıhaftadır dusunduklerım oldu hepımızınnsaglıklı bebıslrımız olsnKız MaşaAllah sen bence banada bol bol dua et ikizlerim olsun diye. Çıkmış hersey baksana. Nolur bana da dua et. ((
Tskler canım hayırlısıyla kalp atışında duyalim o zamn rahatlicamHayırlı olsun seninde canım aramıza hoşgeldin:)
Tesekkur ederiimm :)Aa çok sevindim ne zaman kan veriyorsun :))
Sen 2014 Mayıs annelerinde aktif mıydın
Merhaba kızlar bende aranıza katıldım :)
Kızlar hamileyim kese de gözüktü
Canım hayırlı olsun kaç haftalıkmış?
Ben de kan verdim bugün yine
20.01 de 84 idi
25.01 de 902 olmuş
Kız ben bu takvimi beceremedim ne beceriksizim ya
canımsın inşallah hepimize rahat rahat hamilelikler nasip eylesin rabbim aminMasal806 tebrik ediyorum gözün aydın canım. Ben senin hamile olduğunu hissetmistim. Sağlıklı sıhhatli doğdun bütün bebisler
Amin canım Allahım sana tez zamanda nasip etsin inşallahKızlar bende rüyamda cok tatlı bir bebek gördüm kız gibi güzeldi ama cinsiyeti belli değildi :) Hayrolsun inşallah:)
yaaa çok sevindim darısı bize, kaçıncı günde gittin canımKızlar hamileyim kese de gözüktü
Tesekkur ederiimm :)
Yarin sabah ve Salı sabahı vereceğim canim.
O sonuca gore Persembe ya da cumarteside verecem.Artışın duzenli oldugunu gormemiz gerekiyor.
Sen nasilsin?Durumlar nasil?
Evett :) hala da gorusuyoruz canim.
Hosgeldiinnn :))))
Bekliyordum senden boyle bi haber :) herseyide boyle gider galiba masallah :)
Icin rahatlamistir,iyi yapmissin ❤
Gozunaydiinn
Bak arkadaslarin takviminin altinda eklemek icin tiklayon diyor kisa yoldan tikla :) mesela 1 ekimse tahmini dogum 01-10-2018 yaz ve kaydet canim
Benim kürtaj sonrasi denge bozuldu ancak düzelttim canım. Cuma iğne vuruldu beklemedeyim şimdi :)
Inşallah istediğin gibi sonuçlanır. Kaçıncı günün transferden sonra?Arkadaşlar daha öncede yazmiştim tüp bebek transferi oldugumu.. dün cok eeken olmasina ragmen dayanamayip idrar tahlili yaptim coook silik ama cift cizgi gördük cok sukur.. yarin kan verecegim dua edin ne olur bebek haretim sona ersin insallah butun isteyenlere versin rabbimmm.:)
Transfer günü sayilmiyorsa 10.gün bugün. Ben dün yaptim idrar testini 3.gün embriyosuyduInşallah istediğin gibi sonuçlanır. Kaçıncı günün transferden sonra?
canim hamile misin?Tesekkur ederiimm :)
Yarin sabah ve Salı sabahı vereceğim canim.
O sonuca gore Persembe ya da cumarteside verecem.Artışın duzenli oldugunu gormemiz gerekiyor.
Sen nasilsin?Durumlar nasil?
Evett :) hala da gorusuyoruz canim.
Hosgeldiinnn :))))
Bekliyordum senden boyle bi haber :) herseyide boyle gider galiba masallah :)
Icin rahatlamistir,iyi yapmissin ❤
Gozunaydiinn
Bak arkadaslarin takviminin altinda eklemek icin tiklayon diyor kisa yoldan tikla :) mesela 1 ekimse tahmini dogum 01-10-2018 yaz ve kaydet canim
Merhaba gecen hafta pazartesi transfer oldum bende idrarda cift cizgi gordum ama daha kan tahlili yapilmadi yarin yapilacak insallah :)Transferden sonra 9. gün değerim 63.46
3. gün embriyosu
Nasıl iyi mi sizce
İşte önemli olan 2 gün sonraki değer
Daha önce kimyasal olduğu için sevinmek için erken gibi sanki
ayyyyy canim insallah guzel bir gebelik olacak bu kez. cok sevindimKızım Mayıs'ta 4 olacak Allah'ın izniyle :)
2.gebelik devam etmedi canım.
Benimde sat 28 Aralık buarada.Bat'ta 28 Aralik döngüm uzun.Dun normal gebelik testinde silik çıktı.Bakalim ne olacak :)
Gecmis olsun kardesinede.
İnşallah❤önce sabretmeyi öğretiyor minişler :)
canim hamile misin?
tabuki cnm takip sart. benim gecen dongudeki pozitif yalanci cikti. 35 olmak uzereyim hem de 7 aydir olmadi diye dr yumurta takibi dedi. biri sagda biri solda ikisi de 20mm lik iki yumurta catlattim beklemedeyim. olursa 17ekim mayis da beraberdik insallah simdi de birlikte oluruzCanim test yaptım silik çıktı ama kan verip artışı görmemiz lazım takdir edersin ki :) yarin sabah kan verecem takip icin o yüzden bende tedirginim.Bakalım hayırlısı
Sen nasilsin?