Bende de var o akıntı ama hamilelikte normalmiş, rahim enfeksiyonlara karşı savunma olarak bu salgıyı salgılıyormuş eğer rengi yeşilimsi ve kokulu olursa Dr başvurulması gerekiyor diye biliyorum :)Ya bişey soracam benden her gün az ya da çok sarı akıntı geliyor sizde de öyle mi ?en başından beri böyle
Günaydın :) cuma günü beta hcg 916 çıkmıştı dr salı gel keseyi görelim dedi. Salı gidince kese görünür mü? Üstten bakacak. Sizler ne zaman gördünüz keseyi?
Benimkini 3000 olunca görürüz Demişti öyle de oldu 4.5 haftalıkmış o günGünaydın :) cuma günü beta hcg 916 çıkmıştı dr salı gel keseyi görelim dedi. Salı gidince kese görünür mü? Üstten bakacak. Sizler ne zaman gördünüz keseyi?
Peki ilk keseyi bebegi ne zaman gordunBen varım canım bir hafta kadar geride bebişim
Ben gunluk pedsiz disari cikmiyorum evet akinti var.Ya bişey soracam benden her gün az ya da çok sarı akıntı geliyor sizde de öyle mi ?en başından beri böyle
Yarın tekrar kan verip hcg artıyor mu ona bakacağız. O kan verme-sonuç alma olayı beni strese sokuyor zaten. İnşallah olmaz bir sıkıntıÇok şükür
Aaa tahmini doğum tarihimi bile ayni bunda :) 2016 da aslinda ben de şubat annesi olacaktim ama oğlum erken geldi. 33+6 da doğum yaptim. Şubat anneleri forumuna da yaziyor muydunuz? İsim yabancı gelmediMerhabalar benimde subat 2016 dogumlu kizim var bunda da ayniyiz bakalim cinsiyetler bunda da tam tersi olsun sizin kiz benim oglan :))
Canim kanaman nasi oldu ? Benm cok artti hastanede yattim nenegin durumunu bilmiyoruz kese sekli kanamanin baskisiyla bozulmaya baslamisti en sonHemen hemen gözükür
Bnm dr 5000 in üzerinde keseyi görürüz demişti dediği gibide oldu üstten çok rahat gördü.
Canım cinsiyete daha çok var nasıl öğrenelim ki eli yüzü gözü bile doğru dürüst oluşmadı dahagünaydın kızlar aranızda bebeğinin cinsiyetini öğrenenler varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?