• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Canım yapamayacam.Sayfayı devreden arkadas sormadan ismimi yazmis sadece degismis oyle.Almak isteyen varsa diye bicok kez yazdim ama insallah olur takip edecek biri.Sen dusunur musun?
Canım valla ben kendi hayatımı zor takip ediyorum :) Çalışmasam devralırdım ama malesef..

yok ben yeni yaptım testi. pcos olduğu için adet tarihlerim belli olmuyor ama en geç 35.. günde oluyordum. 35 inde geçince yaptım kanda da sabah verdim daha. Akşam da dra gidicem kese görünür mü acaba. Teşekkür ederim cnm sağol bu arada
Canım ben seni hatırladım diğer forumdan hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin

Kızlar sayfayı devralmak isteyen varsa değişelimmmm???❤

Ben de Anadolu yakasında doktor arıyorum fakat ssvd yaptırabilecek bir doktor arıyorum.. Genellikle özel muayenehanesi olanlara denk geldim ve sadece doğuma 7bin tl istiyorlar..
Sende böyle bir durum yoksa Küçükyalı E-5 üzerinde Delta Hospital var tavsiye ederim. Oradaki doktorlardan Tahir Tosyalı yı çok methediyorlar. Ben kızımı orada doğurdum ama başka bir doktorla.

Anadolu yakasında feneryolunda Dr. Saliha Eroğlu var. Kardeşim onun takibindeydi ve harika bir doğum geçirdi. Ssvd nin ilk destekçilerinden, bu hafta keseyi gördükten sonra onun takibine başlayacağım. Tabi ben henüz ücret sormadım.

Merhabalar arkadaşlar kilolu hamile kalan var mı acaba aranızda benim gibi,ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor kilolu olarak hamilelik

Ben :) Çok dikkat ediyorum, iyi geçeceğine inanıyorum. İlkinde çok rahat davranmıştım yaklaşık 30 kg almıştım. Bu sefer 10 u geçmemeyi planlıyorum. Mümkünse hiç kilo almayayım, bendeki rezerv ikimize de yeter :)))

yok ben yeni yaptım testi. pcos olduğu için adet tarihlerim belli olmuyor ama en geç 35.. günde oluyordum. 35 inde geçince yaptım kanda da sabah verdim daha. Akşam da dra gidicem kese görünür mü acaba. Teşekkür ederim cnm sağol bu arada
Tebrik ederimmmm :)) hayırlı haberler alırsın sen gönlünü temiz tut ...;))

Günaydın herkese,

Gece üşüttüm biraz sanırım yatmadan duşta almıştım. Belimde ve kasıklarımda ağrı var ara ara yokluyor. Bele sıcak su torbası koymanın zararı var mıdır? Öğrendiğimden beri sürekli bel ağrım var bazen az bazen çok ama kasık ağrımda eklendi şimdi.

Biz fazla mı dinliyoruz kendimizi acaba? Hamile olduğumu bilmesem bu kadarcık ağrıya aman der geçerdim şimdi işe bile gitmedim evden çalışıcam.

Gün gün gebelik diye bir program indirdim ama güzel bişey bulamadığım için bunu kullanıyorum şu an.

Şöyle bana su içmeyi, yürüyüş yapmayı falan hatırlatacak bişey olsa fena olmazdı ama bulamadım.
Ay sicak su torbasini sakin karniniza koymayin. Ayaklarinizin altina koyabilirsiniz ama karniniza koymayin benim ilk hamileligimde karnim agriyordu arastirdim karina sicak uygulamak damarlari genisletip allah korusun kanamaya hatta dusuge bile sebep olabilirmis. Dikkat edin

Anadolu yakasında feneryolunda Dr. Saliha Eroğlu var. Kardeşim onun takibindeydi ve harika bir doğum geçirdi. Ssvd nin ilk destekçilerinden, bu hafta keseyi gördükten sonra onun takibine başlayacağım. Tabi ben henüz ücret sormadım.
Ücret öğrenirseniz bana da yazar mısınız?

Benim ilk haftalardaydı çok şükür kurtuldum o yeme olayından. Zaten 6 haftalıkken bulantı başladı hala devam ediyor.. Öyle doya doya birşey yiyemiyorum..
Benim bulantim yok. Herkeste bulantı olacak diye bişey yok dimi akşamları bulanıyor bazen

Benim bulantim yok. Herkeste bulantı olacak diye bişey yok dimi akşamları bulanıyor bazen
Yok yok herkes de olmak zorunda değil. Keşke benim de olmasa bulantım. Bu gebeligimde erken başladı öncekinde 9 haftalıkken başlayıp 12 haftalıkken bitmişti..

Back