• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Günaydın anneler ben yarın için randevu aldım üniversite de bir hocadan çünkü kan pıhtılaşmam var bir öncekinde iğne kullanmıştım gergin bakalım bunda ne diyecek birde emziriyorum uykusuz üç gece geçirdim daha kabullenemedim herhalde şoku atlatırım inşaallah yarın

Günaydın anneler ben yarın için randevu aldım üniversite de bir hocadan çünkü kan pıhtılaşmam var bir öncekinde iğne kullanmıştım gergin bakalım bunda ne diyecek birde emziriyorum uykusuz üç gece geçirdim daha kabullenemedim herhalde şoku atlatırım inşaallah yarın
Hala emziriyo musun?

Benim ilk bebegim kiz ilkinde inanin 8. Haftada basladi tiksinme bulanti o da hafifti yani sosyal hayatimi etkilemiyordu pek fazla sadce bazi seyleri yemiyordum arada midem eksiyordu onun disinda kahvaltimi yapardim cok guzel kahvemi icerdim her aksam sutumu icerdim. Acaba ikinciler de daha mi yogun oluyo belirtiler benim gibi olan var mii??? Yani yine kusmuyorum ama resmen hayattan sogudum ne yesem sonrasinda midem bulaniyo yemesem gene bulaniyo dogru duzgun kahvalti yapamiyorum birakin sut icmeyi hayatta vazgecemem dedigim kahve den tiksindim zaten midemi de rahatsiz ediyor surekli oturdugum yerden midemi yatistirmaya calisiyorum hasta gibiyim zaten dilimde tat yok sacma sapan seyleri ust uste yiyorum asiri yorgunluk ta var bu gidisle fil gibi olcam sanirim bi de o var cok kotuu yaa :KK43:((((

Benim de ilk bebegim kiz. Onda 6. Hafta baslamisti bulantilarim ben de kusmuyordum ama herseyden tiksinmistim zaten 44 kiloydum 11. Haftaya kadar 3 kilo vermistim. Sonra kesildi. Simdi 5. Hafta basladi bulantilarim son 4-5 gundur yine rahatim tamamen kesilmedi ama cok hafifledi arada hafif yokluyor sadece. Benim bu hamileligim daha rahat geldi bana. Bu arada cay ve kahve ben de icemiyorum:KK43: isin kotusu sut de hic icemiyorum bir de tatli seyleri agzima suremiyorum. Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi bir de su zor zamanlari kolayca atlatmayi nasip etsin. :dua:

Benim hamile kaldığımdan itibaren vardı sadece son zamanlarda ara ara oluyor.Ne kadarlık hamilesin
Çok yeni saha doğrusu beta değerimde tutarsızlık var akıbetim yarın belli olucak 115 ti salı günü beta değerim yarın tekrar bakılacak...
Düne kadar zonklama batma ağrı vardı gerilince bile ana şuan yok kayboldu ..

Çok yeni saha doğrusu beta değerimde tutarsızlık var akıbetim yarın belli olucak 115 ti salı günü beta değerim yarın tekrar bakılacak...
Düne kadar zonklama batma ağrı vardı gerilince bile ana şuan yok kayboldu ..
Ara ara olabilir seninde.. bende ilk öğrendiğimde 113 tü değerim=)

Canım 27mm'e kadar görünmeyebilirmis.
Bide kontrol seklide onemli karindan ya da vajinal olması vs.Ben kizimda 6 haftadan once gormemistim onu da doppler'e gondermisti oyle gorebilmistik:KK66:

Işin eglencesi iste :) gelsinde insallah o haftalarda sevinelim bebislere ❤

Kasikla yumurtlama ile alakasi yok diye biliyorum.Ne taraftan kesede olustugu ile alakali bir teoriymis:KK66:

Tesekkurler❤Sizi sormaliii minişinle? :)

Hosgeldiiinnn❤
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah

Rutin seyleri yapiyorum ama koltugu cekmiyorum,holde uzun bi halim onu silkelerdim silkelemiyorum,bazayı kaldirmiyorum vs :)))
Bu tur seylere tutunduktan sonra gebeligin her zamaninda dikkat etmekte fayda var:KK66:

Canim sende bicok kisiye gore cok iyi durumdasin boyle dusun❤
Evindesin sagliginiz yerinde doktorun ilgili,en guzeli bebeginlesin...Keske 9 ay kanamam olsa da kipirdamadan yatsam diye atan nice gonul var...
Hic 'olsa'lar ile burkulmasin yuregin❤
Kendine en guzel iyiligi yine sen yapabilirsin ancak❤

Canim ben 4+5te gitmistim 7 mm'di kese.Yolk sac'ta yoktu.Dedigim gb bu zamanda keseyi normal gormek onemli:KK66:

Hemogram
Akş,Tit
Tsh,Ft3,Ft4
HbsAG,anti HIV,anti HCV
AST,ALT
Benden bunları istedi :KK66:
Yarın sabah asm'de yaptiracagim.

Hiç bilmiyorum canim.
Insallah sorunsuzca hallolur işe yarar doktorunun önerisi❤
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah ❤
Teşekkür ederim.. . Ben yarın doktora gidicem iki gun once değerim 3702 cikti görünürlü acaba kese falan

Dün bel ağrım kasık ağrım bacak ağrım vardı bu sabah eser yok korktum noluyor die..
Gün içinde kendini gösterir.korkma dicem de pek etkili olmuyor kendimden biliyorum tedirginlik = hamilelik=) yarın yükselmiş sonucu görünce rahatlarsin biraz da olsa.

Back