Geç yumurtlamışsın demek ki. Umarım hamile kalmışsındırmalesef canım 0,1 yazıyor ama hala regl yok ortada![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç yumurtlamışsın demek ki. Umarım hamile kalmışsındırmalesef canım 0,1 yazıyor ama hala regl yok ortada![]()
İdrarda çift çizgiyi görünce sağlık ocağına gitmiştim emin olmak için. Adetim henüz gecikmemişti. 64 çıkınca folbiol başladım. Beklemedeyim, henüz erken. 6 haftalık falan olunca gitmeyi düşünüyorum.Aynıyız cnm doktora gittin mi?
Hala emziriyo musun?Günaydın anneler ben yarın için randevu aldım üniversite de bir hocadan çünkü kan pıhtılaşmam var bir öncekinde iğne kullanmıştım gergin bakalım bunda ne diyecek birde emziriyorum uykusuz üç gece geçirdim daha kabullenemedim herhalde şoku atlatırım inşaallah yarın
Benim hamile kaldığımdan itibaren vardı sadece son zamanlarda ara ara oluyor.Ne kadarlık hamilesinGünaydın kızlar bir soru sormak istiyorum kasıkta ağrınız batmanız varmı benim hiç Yok şuanda dün vardı bugün herşey normal sanki ..
Benim ilk bebegim kiz ilkinde inanin 8. Haftada basladi tiksinme bulanti o da hafifti yani sosyal hayatimi etkilemiyordu pek fazla sadce bazi seyleri yemiyordum arada midem eksiyordu onun disinda kahvaltimi yapardim cok guzel kahvemi icerdim her aksam sutumu icerdim. Acaba ikinciler de daha mi yogun oluyo belirtiler benim gibi olan var mii??? Yani yine kusmuyorum ama resmen hayattan sogudum ne yesem sonrasinda midem bulaniyo yemesem gene bulaniyo dogru duzgun kahvalti yapamiyorum birakin sut icmeyi hayatta vazgecemem dedigim kahve den tiksindim zaten midemi de rahatsiz ediyor surekli oturdugum yerden midemi yatistirmaya calisiyorum hasta gibiyim zaten dilimde tat yok sacma sapan seyleri ust uste yiyorum asiri yorgunluk ta var bu gidisle fil gibi olcam sanirim bi de o var cok kotuu yaa((((
Çok yeni saha doğrusu beta değerimde tutarsızlık var akıbetim yarın belli olucak 115 ti salı günü beta değerim yarın tekrar bakılacak...Benim hamile kaldığımdan itibaren vardı sadece son zamanlarda ara ara oluyor.Ne kadarlık hamilesin
Gözün aydın=) kalbi de duyacaksin Allahın izniyle=)Günaydın kızlar
Bugün kendi dr umada gittim. Kese oluşmuş. Dünde başka bi dr a gitmiştim kese boyutuda büyümüş. Haftaya kalp atışı için gidicem .
Ara ara olabilir seninde.. bende ilk öğrendiğimde 113 tü değerim=)Çok yeni saha doğrusu beta değerimde tutarsızlık var akıbetim yarın belli olucak 115 ti salı günü beta değerim yarın tekrar bakılacak...
Düne kadar zonklama batma ağrı vardı gerilince bile ana şuan yok kayboldu ..
Gözün aydın=) kalbi de duyacaksin Allahın izniyle=)
Benim ilk öğrendiğimde 53 tü daha sonra 101 oldu daha sonra 60 a düştü daha sonra 86 oldu ve şuanda 115 salı günü en son ne olcak bende bilmiyorum arkadaşım ..Ara ara olabilir seninde.. bende ilk öğrendiğimde 113 tü değerim=)
Dün bel ağrım kasık ağrım bacak ağrım vardı bu sabah eser yok korktum noluyor die..Ara ara olabilir seninde.. bende ilk öğrendiğimde 113 tü değerim=)
hala ihtimal var mı acaa bu kan testine rağmen ?Geç yumurtlamışsın demek ki. Umarım hamile kalmışsındır
Biter inşallah,kendini çok yorma her fırsatta ayağının altını yükselterek dinlenİnş canım Kanama ve lekelenmede biterse Allahın izniyle.
Teşekkür ederim.. . Ben yarın doktora gidicem iki gun once değerim 3702 cikti görünürlü acaba kese falanCanım 27mm'e kadar görünmeyebilirmis.
Bide kontrol seklide onemli karindan ya da vajinal olması vs.Ben kizimda 6 haftadan once gormemistim onu da doppler'e gondermisti oyle gorebilmistik
Işin eglencesi iste :) gelsinde insallah o haftalarda sevinelim bebislere ❤
Kasikla yumurtlama ile alakasi yok diye biliyorum.Ne taraftan kesede olustugu ile alakali bir teoriymis
Tesekkurler❤Sizi sormaliii minişinle? :)
Hosgeldiiinnn❤
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah
Rutin seyleri yapiyorum ama koltugu cekmiyorum,holde uzun bi halim onu silkelerdim silkelemiyorum,bazayı kaldirmiyorum vs :)))
Bu tur seylere tutunduktan sonra gebeligin her zamaninda dikkat etmekte fayda var
Canim sende bicok kisiye gore cok iyi durumdasin boyle dusun❤
Evindesin sagliginiz yerinde doktorun ilgili,en guzeli bebeginlesin...Keske 9 ay kanamam olsa da kipirdamadan yatsam diye atan nice gonul var...
Hic 'olsa'lar ile burkulmasin yuregin❤
Kendine en guzel iyiligi yine sen yapabilirsin ancak❤
Canim ben 4+5te gitmistim 7 mm'di kese.Yolk sac'ta yoktu.Dedigim gb bu zamanda keseyi normal gormek onemli
Hemogram
Akş,Tit
Tsh,Ft3,Ft4
HbsAG,anti HIV,anti HCV
AST,ALT
Benden bunları istedi
Yarın sabah asm'de yaptiracagim.
Hiç bilmiyorum canim.
Insallah sorunsuzca hallolur işe yarar doktorunun önerisi❤
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah ❤
Gün içinde kendini gösterir.korkma dicem de pek etkili olmuyor kendimden biliyorum tedirginlik = hamilelik=) yarın yükselmiş sonucu görünce rahatlarsin biraz da olsa.Dün bel ağrım kasık ağrım bacak ağrım vardı bu sabah eser yok korktum noluyor die..