• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Transferden sonra 9. gün değerim 63.46
3. gün embriyosu
Nasıl iyi mi sizce

İşte önemli olan 2 gün sonraki değer
Daha önce kimyasal olduğu için sevinmek için erken gibi sanki

3. gün embriyosu
Nasıl iyi mi sizce

Aynen.Sen yine de iyi düşün❤

Kızlar adetim 1 gün geçti korkudan kan tahliline gidemiyorum cuma günü giderim dedim ams içim içimi yiyor :KK43:

3. gün embriyosu
Nasıl iyi mi sizce

Ben tüp bebekten anlamıyorum ama bhcg değeri olarak 63 iyi bence ben kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde bhcg 26 idi :)

Sen hamilesin canım bence bekleme git. Cuma da gitsen bugün de gitsen aklındaki ihtimal aynı kalacak
Aynen canım varsa keseyi de görürüm diye bekliyorum ama bir yandan da içim içimi yiyor belirsiLik çok kötü gidince kötü şeyler duyarım diye de offf neden böyle oldum pisikolojim altüs oldu

Aynen canım varsa keseyi de görürüm diye bekliyorum ama bir yandan da içim içimi yiyor belirsiLik çok kötü gidince kötü şeyler duyarım diye de offf neden böyle oldum pisikolojim altüs oldu
Kötü düşünme canım kötü düşünürsen kötü şeyler olur.. Ben de kalp atışını da duyayım birdaha stres yapmayayım diye 8. haftayı bekliyorum gitmek için. Hepimiz için hayırlısı inşallah..

Kötü düşünme canım kötü düşünürsen kötü şeyler olur.. Ben de kalp atışını da duyayım birdaha stres yapmayayım diye 8. haftayı bekliyorum gitmek için. Hepimiz için hayırlısı inşallah..
Aynen sabırla beklemek lazım sağol inş güzel şeyler bizi bekliyor amin

Aynen sabırla beklemek lazım sağol inş güzel şeyler bizi bekliyor amin
Bencede sakin ol canim herşey bizim için bu hayatta. Sağlığımız yerinde olsunda. Bugun olmasa yarin olur. Ama bence sen hamilesin. Bubarada kardeşim ufak bi trafik kazası geçirdi. Saatlerdir ayaktayım. Kızımı kucağımda da taşıdım zaman zaman. 11 kg bide montlarla 13 kg gelmiştir. Birşey olur mu?

Canım bende çok silik görüyorum. Hadi inşaallah. Bı kaç gun sonra tekrar dene istersen . Bibde sabah idrari mıydı
Aksam 6 dq yapmıstım cnm bırgun gectı ustunden bıtane daha yapsamm cıkarmı acaba

Back