• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bencede sakin ol canim herşey bizim için bu hayatta. Sağlığımız yerinde olsunda. Bugun olmasa yarin olur. Ama bence sen hamilesin. Bubarada kardeşim ufak bi trafik kazası geçirdi. Saatlerdir ayaktayım. Kızımı kucağımda da taşıdım zaman zaman. 11 kg bide montlarla 13 kg gelmiştir. Birşey olur mu?
Geçmişler olsun canım hiçbirşey olmaz canını sıkma içini ferah tut ömrü olana hiçbişry olmaz Allah korusun

Bencede sakin ol canim herşey bizim için bu hayatta. Sağlığımız yerinde olsunda. Bugun olmasa yarin olur. Ama bence sen hamilesin. Bubarada kardeşim ufak bi trafik kazası geçirdi. Saatlerdir ayaktayım. Kızımı kucağımda da taşıdım zaman zaman. 11 kg bide montlarla 13 kg gelmiştir. Birşey olur mu?

Vucut alisik oldugu icin birsey olmazmis aslinda,dikkat etmekte fayda vardir tabii de mecburiyette malum..

Kozlarrrr

Eklentiler

• 94E4A36B-5536-49F7-8485-843EAEA8E4BC.jpeg
    94E4A36B-5536-49F7-8485-843EAEA8E4BC.jpeg
    85,7 KB · Görüntüleme: 62
Tebrik ederimgözün aydın canım. Benimde bugün çok fena başım ve belim ağrıyor. Regl dönemi mutlaka migreni m tutar ama bel ağrısı ilk defa yaşıyorum ikiye ayrılıyor sanki.
Kozlar allah nasıp ederse ıcomde bır hıs bar ekım annesı olcammsankı demıstım sıze ıns saglıkla gelır bebısler :anne::anneadayı:

Tebrik ederimgözün aydın canım. Benimde bugün çok fena başım ve belim ağrıyor. Regl dönemi mutlaka migreni m tutar ama bel ağrısı ilk defa yaşıyorum ikiye ayrılıyor sanki.
Belkı bebıs gelır cnm test yap

Back