• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Galiba Allahın izni ile ekim annesi oluyorum
IMG-20180123-WA0012.jpeg

G
Çok sessiz burası.. Küçük bir kaza atlattım bugün merdiveni farketmeyip boşluğa düştüm inşallah sıkıntı yaratmaz..
geçmiş olsun canım... Çok sert ve karın üstü düşmediysen sorun yoktur inşallah.. daha çok minik olduğu için oldukça korunaklı bı yerde annesi... Ama anormal bı ağrı yada leke görürsen hemen doktora git aksatma... Rabbim korusun bebisini...

Amin inşallah canim ya
Sabah kan vercegim artık
İnsallah sağlıklı bir gebeliktir ve sağlıklı bir şekilde ilerler kucağıma alırım
13 yıldan sonra gelen minik mucizem olacak allahın izni ile
Tebrik ederim sağlıklı bir gebelik olur inşallah. Çok uzun zaman beklemişsin

G
geçmiş olsun canım... Çok sert ve karın üstü düşmediysen sorun yoktur inşallah.. daha çok minik olduğu için oldukça korunaklı bı yerde annesi... Ama anormal bı ağrı yada leke görürsen hemen doktora git aksatma... Rabbim korusun bebisini...
Yok canım karin üstü düşmedim vücudum geriye doğru baya esnedi ve belim çok ağrıdı

Yok canım karin üstü düşmedim vücudum geriye doğru baya esnedi ve belim çok ağrıdı
Bu akşam dinlen canım ayağının altına yastık koyup uzan tedbir amaçlı yorma kendini.. için çok rahat değilse doktora git yarın istersen...

Bu akşam dinlen canım ayağının altına yastık koyup uzan tedbir amaçlı yorma kendini.. için çok rahat değilse doktora git yarın istersen...
Yok canım hafif bel ağrısından başka birşey kalmadı. Zaten olan olmuştur gitsem de birşey değişmez. En iyisi uzanıp dinlenmek.

Yok canım hafif bel ağrısından başka birşey kalmadı. Zaten olan olmuştur gitsem de birşey değişmez. En iyisi uzanıp dinlenmek.
İçini ferah tut inşallah kötü birşey yoktur...ben ilk hamileligimde 20. haftada dusmustum hem de iki bacağım ayrılmıştı resmen Allah a şükür biseyi yoktu oğlumun yani rabbim koruyor sen ona emanet et ama bu gün olabildiğince dinlen...

Dün geceden beri akinti var bende yogun kıvamlı sarımsı acaba reglmi olucam son 6 gün. Bu arada hamile olanları tebrik ediyorum darısı isteyen hepimizin basina
Canım ben de de satı akıntı oldu inş hamilesin gerçi benimkide belli değil

Bu belirsizlik çok yorucu sürekli kendinde belirti aramak gerçi benim pek umudum yok ama insan yine de acaba mi diyor.

Kizlar bat a kaç gününüz var acaba? Herkesin aynı olmaz belki ama ben cuma günü bekliyordum adeti. Bugün yaptım erken gebelik testini. Ama net çıktı.

Back