Canim bu normal test galiba erken gebelik testiyle çıkar eğer varsa. Normal test için erken sayılabilir.Eki Görüntüle 2099496 Bu cumartesi yaptığım test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bu normal test galiba erken gebelik testiyle çıkar eğer varsa. Normal test için erken sayılabilir.Eki Görüntüle 2099496 Bu cumartesi yaptığım test
Benim bat bugün canım bekliyorumKizlar bat a kaç gününüz var acaba? Herkesin aynı olmaz belki ama ben cuma günü bekliyordum adeti. Bugün yaptım erken gebelik testini. Ama net çıktı.
Batın kaç canım silik dahi olsa var mı ya da erken gebelik olan var hassas onlardan yapEki Görüntüle 2099496 Bu cumartesi yaptığım test
cemile___ Gözünaydınnnnn ❤
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :)
İnşallah inşallah inşallah
Uyuyamiyorum düşünmekten
Nasıl olacak acaba diye
Uyumam lazım yarın iş var
Kız neyi bekliyosun , test yapmış mıydın?? gecikince mi yapacaksın?Benim bat bugün canım bekliyorum
Haha kız çok test yaptım çıktı hep ikinci çizgi neyi bekliyom ilahi kafayı yedim ben sen bana bakma doktor adetten önce kimyasal olabilir dedi ona sıkıldım bekliyomKız neyi bekliyosun , test yapmış mıydın?? gecikince mi yapacaksın?
Varsa da birşey haberim olmayacakHaha kız çok test yaptım çıktı hep ikinci çizgi neyi bekliyom ilahi kafayı yedim ben sen bana bakma doktor adetten önce kimyasal olabilir dedi ona sıkıldım bekliyom
Hayırlı olsun bence sen hamilesinHayırlı olsun canım çok sevindim darısı başımıza
İnşallah canım hepimiz inşallah Allah bebişlerimize kavuştursun aminHayırlı olsun bence sen hamilesin
Hmm tamam şimdi hatırladım. İnşaallah değildir kimyasal falan. Adet olmazsan kimyasal olmadığı mı belli olacak peki??Haha kız çok test yaptım çıktı hep ikinci çizgi neyi bekliyom ilahi kafayı yedim ben sen bana bakma doktor adetten önce kimyasal olabilir dedi ona sıkıldım bekliyom
Yok canım adet geçince kan testi yaptıracağım onunla belli olurHmm tamam şimdi hatırladım. İnşaallah değildir kimyasal falan. Adet olmazsan kimyasal olmadığı mı belli olacak peki??
Canım ben de aynı oluyorum akşamları elim ayağım buz gibi oluyorAy kızlar ben çok üşüyorum
inşaAllah hamilesindir canım. Rabbim hayırlısını nasib etsin. Hayırlı değilse de hayra çevirsin. Bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sana ve tüm isteyenlere..Canım ben de aynı oluyorum akşamları elim ayağım buz gibi oluyor
Canım ben de seni merak ediyordum yarın mı bat silikte olsa vardır canım iyice baktın mıGunaydın kızlar erken gebelık testı yaptım bıseyler cıkar gıbı oldu ama bılmıyorum bata son bırgun var
Amin canım inşallah barik Allah hepimize amininşaAllah hamilesindir canım. Rabbim hayırlısını nasib etsin. Hayırlı değilse de hayra çevirsin. Bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sana ve tüm isteyenlere..
Cnm ıstenhafıf gozukuyodumbılmıyorumnkıCanım ben de seni merak ediyordum yarın mı bat silikte olsa vardır canım iyice baktın mı