2018 Ekim Anneleri

C
anım sen 6+3 falansın kese senin gözükür rahat bebeği de görme ihtimalin var kalp atısını duyamayabilirsin 7. Haftada duyan cok çünkü telaş yapma ben keseyi 5+0da grdüm sıra nasipse bebeği görmekte

Hayırlı olsun canım. Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Güzel bi sürpriz yapmış size:) belki eve minnak bi kız bebiş gelir :)
Ama bebeğin küçükmüş sütten kesmiş miydin sütün kesilecek çünkü hamile olduğun için.

Son adet tarihim 10 ocak canim 6+3 degilim

Hormon tahliliyse tok olur.

5+1de keseyi 6+2de bebişimi gördüm

Kan Tahlillerimi verdim, İdrarı için kap verdi yarın ilk idrar istedi. Devlet Hastanesinin semt polikliniğinde verdim. Özel gittiğim Doktorum dışarıda yaptır diye önermişti zaten.
Kadın doğumcu girişi yapmak için hamile olup olmadığıma bakmak istedi :) Ben de tabi hemen dedim açtım karnımı gördüm mercimeğimi yine nasıl mutlu oldum.. Çok şükür bu mutluluğa

Haftaya kendi doktorumda randevum umarım kalp atışını da duyarım

Ca

nm ne zamn duydun kalp atısını amin allhım inş bizede nasip etsin

Amiin canım inşallah, dün 7+4 te duyduk canım. Alttan bakıldığı için kolaylıkla duydu. Ama karından bakmak için biraz daha bekleyebiliyorlar sanırım. Sağlıkla duy da geç olsun, güç olmasın Allah2ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…