Boyu kaçBoyunu gördüm sadece. 10 gün sonra bebeği görsün büyük ihtimalle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyu kaçBoyunu gördüm sadece. 10 gün sonra bebeği görsün büyük ihtimalle.
Kizlar bende bulanti kusma halsizlik falan yok cok sukur..
Ama karnim guruldayarak uyaniyorum.
Agzima bi sure bisi atmazsam yine karnim gurulduyo.
Hic oyle olmazdi normalde.
Sizde boyle oluyor mu hic
Bence dinle dr unu canım bebeğin muhtemel gelişimini hesaplayarak da söylüyorlar şu zaman gel diye. Kalp atışı iki haftaya daha net duyulurBen 4+6 da keseyi gördüm 2 hafta sonra gel dedi doktor. Beklemesem mi. Gitsem niye erken geldin diyecek. Başka doktora mı gitsem devlette falan.
Evet hemde tam kalbı barda atmaya baslamıs yaramazın metrodaym eve gıdıyom cnmm gene bısıler cektı ıns vardır evde metronun ıcı ondan kokuyo sankı sanırom delırdm15 mm'den önce görünmezmiş zaten. Zamanında gözükmüş.
Kanaman geçti mi peki onu kullanınca?Yazdı canım 5 gündür kullanıyorum.
Inşallah canim bana da 4.6 mm dedi keseye, sanki küçük mu dedim ama değilmiş gayet normalmiş, stres olmamak lazimBenim 5 de 3.2mm di kese canımm. Aynı bende 27sinde gdcgm işte bakalım inş duyrz kalp atısını
daha önce bende kullandım ondan bide metpamid kullandım ama çok fayda etmedi bana. Sana fayda eder inşallah. Tabi Allah kullanacak duruma getirmesin canimBana doktorum dramamine yazdı bende hala içmedim sabrediyorum
0.42 cmBoyu kaç
Anladım canım. Teşekkür ederim. Öyle yapayım garanti olsunBence dinle dr unu canım bebeğin muhtemel gelişimini hesaplayarak da söylüyorlar şu zaman gel diye. Kalp atışı iki haftaya daha net duyulur
Kullanmadan 4-5 gün önce kendiliğinden geçmişti canım.Kanaman geçti mi peki onu kullanınca?
Inşallah canim Rabbim sana bagislasinAynen takipleselim benim bugün kontrolüm var ins hayırlı haberle gelirim daha önce bu haftada 2 düşüğün oldu ins bunda bi sorun olmaz dua edin bana
Ne çekti canın. Kolay bişeydir inşallah:) Benim de canım su böreği çekti anneme yapalım dedim onu yapıcaz şimdi. Benim canım böyle zor şeyler çekerEvet hemde tam kalbı barda atmaya baslamıs yaramazın metrodaym eve gıdıyom cnmm gene bısıler cektı ıns vardır evde metronun ıcı ondan kokuyo sankı sanırom delırdm
Canım yolk sac kese 10 mm olduğunda genelde görünüyormuş merak etme daha erken bnde de gorunmediKaçıncı haftada gördüğünüz bebeğin eşini ? Ben gittiğimde göremedik ama daha erkendi galiba 4+6 da gitmiştim.
Evet öyleymiş. Bugün 9mm civarında olmalı. Yarın öbür gün bi gitsem mi diyorum en azından boş gebelik fikri de çıkar kafamdan :)Canım yolk sac kese 10 mm olduğunda genelde görünüyormuş merak etme daha erken bnde de gorunmedi
4.2 mm canım gs yazan kesenin boyutu kaçıncı haftadasınKızlar bişe sorucam.bugun kesemi gördük.ama ben heyecandan kaç haftalık sormayı unuttum ultrason kağıdında GS 0.42 cm D7 G19 İR12 Dr125 ob 2/3 yazıyor bunlar ne anlama geliyor bilen varmı ????
Ben tahlili devlette yaptıracaksam kayıt açtırıp doktora muayene olmayacağım tahlillerim var diyorum yazıyor tekrar muayene etmiyor
Kaçıncı haftadasın canım kesen kaç cıktı, normal gayet bana da 10 gün sonra gel dedi, 5 haftadayımEvet doktor zaten bekelmiyırduk dedi kese görmemiz yeterli bugğn dedi bakalım nasıl geçecek 10 gün bilmiyorum
Yani 7.ayinda bakiliyo ozaman dr hic oyle bilgi vermemisti bana7 aylik hamileligimde de bir test yaptirtti kandan negatif cikinca bununla ilgili igne yaptirdim ilk uyusmazlik ignesiydi sanirim..
Ilk kizim negatif gruplu dogdu o yuzden igne yapilmadi bir sikinti olmayacagi icin.
Ikinci kizim pozitif dogdu dogumdan sonra uyusmazlik ignesi yapildi hemen.
Bu gebeligim devam ederse yine ayni protokol izlenir sanirim.. 7. Ayda test bebegin kan grubuna gore igne