• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar bende bugün keseyi gördüm yolk kesesi de oluşmuş, haftaya kalp atışı için tekrar gidecegim . Rabbim hepimize sağ salim doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin inş :)
Kaçıncı haftada gördüğünüz bebeğin eşini ? Ben gittiğimde göremedik ama daha erkendi galiba 4+6 da gitmiştim.

Soylemedi kese boyutunu.ama gecen hafta 5+3 dum keseme gore bu haftav6+3.doktor bos gebelikte kese buyuyebilir dedi
Kese büyür ama şundan sordum. 10mm den önce bebeğin eşi yani yolk sac görülmez 15mm den önce de bebek görülmez. Görememen normal olabilir diye sordum.

Soylemedi kese boyutunu.ama gecen hafta 5+3 dum keseme gore bu haftav6+3.doktor bos gebelikte kese buyuyebilir dedi
Bu arada 7-8 haftadan önce boş gebelikten söz edilmez kolay kolay. Onun dışında memnun muydun doktorundan. Abartmış olabilir mi.

Bende de durum çok farklı değil canım her şeyi tekrardan araştırıp netleştirmeye çalışıyorum

Kizlar bugun yine kontrolum vardi. Kese vardi ama icinde bebek yok dedi doktor.doblore girdim yine gorunmedi.haftaya birdaha bakalim dedi.normalde 7+1 olmam lazimken kese 6+3 cikti.cok moralim bozuk.sanirim bos gebelik
Canım başka bir dr a daha mı gitsen acaba durumun daha net anlşılır diye düşünüyorum hayırlısı olsun inş

Kizlar ya bisi sorcam size kafami kurcaliyor.

Benim doktorumun ozel muayinhanesi var
Ona gidicem.
Tahlil vs istiyor sen harhangi bir yerde yaptiriyorsun.

Ama ozel olsun devlet hastanesi olsun direk tahlil yapmiyorlar.
Once dr. Muayine acman lazim diyorlar.
Yani o hastanenin misal kadin dogum doktoruna.

Ben bu tahlil surecini devlet hastanesinde yaptirsam oradaki doktorda takip etmesi gerecek dimi?
Bu da ayda 2 defa ultrason demek.

Boyle bir surec yasayan var mi?
Yani cevresinde onceki dogumlarinizda vs.

Oglumda bir hastanenin dr. Gidiyordum o hastanede yaptiriyordum tahlilleri.
Ama 13 sene oldu.
O hastanede o doktor yok tabiki artik baska dr. Gitmistim dusukde begenmedim ilgisini.

Simdi bu doktor cok iyi ama bu da ozel muayinhanesinde kontrole alip tahlil istiyor.
Ben tahlili devlette yaptıracaksam kayıt açtırıp doktora muayene olmayacağım tahlillerim var diyorum yazıyor tekrar muayene etmiyor

Kızlar sımdılık kahve akıntımkesıldı carsamba dr a gıdıcem cok heycanlıyım kalp atısları ıcın gecen hafta bebıs 3.2 mm dı nekdr buyudu bakalım kalp atısları vardı sımdı sıkıntı yoktur ıns

Kızlar bişe sorucam.bugun kesemi gördük.ama ben heyecandan kaç haftalık sormayı unuttum ultrason kağıdında GS 0.42 cm D7 G19 İR12 Dr125 ob 2/3 yazıyor bunlar ne anlama geliyor bilen varmı ????

Back