Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk cocugum dogduktan sonra bana igne yapildi 2.cocuk icin. 2.cocugumda kanamam olumca bide ozaman yaptilar igneyi ama 3.de nasil isliyor sistem bilmiyorum dr a sorucam bakalim
Ilk cocugum dogduktan sonra bana igne yapildi 2.cocuk icin. 2.cocugumda kanamam olumca bide ozaman yaptilar igneyi ama 3.de nasil isliyor sistem bilmiyorum dr a sorucam bakalim
Canım ben küçük bir ilçede yaşıyorum olanaklar kısıtlı olduğu için tanıdıklarım hep samsun ya da çoruma gidiyor dr için acil gelişebilecek durumlar için de burada devlet hastanesine devam ediyorlar görünürde bir sıkıntı olmadı kimsede ama bilimsel açıdan nasıl olduğunu çok bilemiyorum. Hep iki dr a birden gidiyorlar mecburiyetten arkadaşlarım çevremdekilerKizlar ya bisi sorcam size kafami kurcaliyor.
Benim doktorumun ozel muayinhanesi var
Ona gidicem.
Tahlil vs istiyor sen harhangi bir yerde yaptiriyorsun.
Ama ozel olsun devlet hastanesi olsun direk tahlil yapmiyorlar.
Once dr. Muayine acman lazim diyorlar.
Yani o hastanenin misal kadin dogum doktoruna.
Ben bu tahlil surecini devlet hastanesinde yaptirsam oradaki doktorda takip etmesi gerecek dimi?
Bu da ayda 2 defa ultrason demek.
Boyle bir surec yasayan var mi?
Yani cevresinde onceki dogumlarinizda vs.
Oglumda bir hastanenin dr. Gidiyordum o hastanede yaptiriyordum tahlilleri.
Ama 13 sene oldu.
O hastanede o doktor yok tabiki artik baska dr. Gitmistim dusukde begenmedim ilgisini.
Simdi bu doktor cok iyi ama bu da ozel muayinhanesinde kontrole alip tahlil istiyor.
Benim 5 de 3.2mm di kese canımm. Aynı bende 27sinde gdcgm işte bakalım inş duyrz kalp atısınıCanım bn de aynıyım seninle 5+1 de kese göründü 4.6 mm dedi senin ki kaç cıktı, 27sinde kalp atışı için gideceğim ben de
Aynen bazı testleri yine hastanede yaptırmak zorunda olacaksın sağlık ocağı yapamıyor bazılarınıBen de öyle yapıyorum mesela hafta içi sağlık ocağına gidip tam kan sayımı filan yaptıracağım gerekli bütün testleri orada yaptırabilirsin. Bi tek toxoplazma ve rubella yapmıyorlar diye biliyorum.
Anladim canim sagolCanım ben küçük bir ilçede yaşıyorum olanaklar kısıtlı olduğu için tanıdıklarım hep samsun ya da çoruma gidiyor dr için acil gelişebilecek durumlar için de burada devlet hastanesine devam ediyorlar görünürde bir sıkıntı olmadı kimsede ama bilimsel açıdan nasıl olduğunu çok bilemiyorum. Hep iki dr a birden gidiyorlar mecburiyetten arkadaşlarım çevremdekiler
Canım doğum iznini şimdiden hesaplamıyorlar ama iş yerinizde durum farklı mı acaba? normalde 32. Haftada lazım oluyor o tarihlerKIzlar kafama takıldı şimdi benim geç döllenme olabilir ya Çarşamba günü doktora gittiğimden hamile olduğuma dair rapor verecek ya oraya haftasını nasıl yazacak ? Çünkü ben işyerime vericem sistemde ona göre Doğum iznini hesaplıyor
Ekstrem durumlar yaşamadıkça rahatlık iyidir canım stresin kimseye faydası olmuyor. Misal ben ilk hamileliğimde kanamam oluyor bir şey oldu olacak derken o kadar stres altındaydım ki bu kez de tansiyonum yükseldi 11. Hafta civarı sonra kendi kendime telkinlerde bulunarak öyle rahatladım ki doğum ve sonrası çok rahat geçti. Yaşadıklarımızın hamileliğe bağlı olduğunu bilmek, yalnız olmadığımızı anlamak en güzeli oluyor. Kontrol bazen bizde olmuyor tabi ama o zaman da gelen Allahtan deyip ona sığınıyorsun.hayırlısıyla gelsin kuzucuklar anın tadını çıkaralım bu vakitler geri gelmiyorAnladim canim sagol
Ben kan degerime artisina bi baktirim en iyisi bu hafta ici saglik ocaginda.
Bana bir rahatlik geldi ya.
Esime dun sunu alcam bunu alcam diyorum
Esimde once bi dr. Gidelim bi kontrol ol falan dedim
Aman gideriz diyorum..
Rahatlikdann oluucimmm
Bebişi biz görmedik doktor gördü ama detaylı görebilmemiz sesini duyabilmemiz ve ölçümler için iki hafta sonraya çağırdıGormusmuydunuz bebisii?
Bende var normal cok denemez :)
Ben daha almadim :) Kizimda da 4.ayda ilk 2 kiloyu almistim insallah bu seferde oyle oluur
O siskinlik biraz gecer canim
Hakkınızda hayırlısı olur inş canım umarım sorunsuz şekilde hamilelik yaşar bebeğini kucağına alırsınAynen takipleselim benim bugün kontrolüm var ins hayırlı haberle gelirim daha önce bu haftada 2 düşüğün oldu ins bunda bi sorun olmaz dua edin bana
Amin canım.insallahHakkınızda hayırlısı olur inş canım umarım sorunsuz şekilde hamilelik yaşar bebeğini kucağına alırsın
Canım doğum iznini şimdiden hesaplamıyorlar ama iş yerinizde durum farklı mı acaba? normalde 32. Haftada lazım oluyor o tarihler[/QUOTE
Doğru ya ben yanlış hatırlamışım bide ikinci çocuk her şeyi unutmuşum
Kese boyutunu biliyor musun ?Kizlar bugun yine kontrolum vardi. Kese vardi ama icinde bebek yok dedi doktor.doblore girdim yine gorunmedi.haftaya birdaha bakalim dedi.normalde 7+1 olmam lazimken kese 6+3 cikti.cok moralim bozuk.sanirim bos gebelik
Bende 4-5 haftalarda oldu kahverengi akıntı. Ama geçti tekrarlamadı. 7 haftalık olmasan yerleşme diycem. Doğru mu hafta? Doktor da 7 mi dedi.Merhaba 7 haftalık hamileyim sol tarafımda ağrı var . kahverengi şeklinde hafif akıntılarım var . Doktor progestan verdi. yattığım müddetçe iyiğim ayağa kalktığım anda ağrılarım başlıyor sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı?