• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kizlar evham yapmayim herkesin hamilelik sureci bir degil.
Oglumda bende ne mide bulantisi ne kanama ne agri hic bisi olmamisti.
Hatta valizimi gule oynaya hazirladim.
Doguma gitmeden 1 hafta once tül perde yikadim utuledim tirmandim oraya buraya.
Yani tabi bunda nasil olur bilemem.
Ama bulantim agrim vs yok suanlik.

Bende sabirsizlaniyorum ama beklicem bir sure daha.
Keseyi goremedigi takdirde genital muayine yapildigi soyleniyor o biraz beni tedirgin ediyor.
O sebepden de 6. Hafta dolsun diyorum sata gore.

Kizlar ya bisi sorcam size kafami kurcaliyor.

Benim doktorumun ozel muayinhanesi var
Ona gidicem.
Tahlil vs istiyor sen harhangi bir yerde yaptiriyorsun.

Ama ozel olsun devlet hastanesi olsun direk tahlil yapmiyorlar.
Once dr. Muayine acman lazim diyorlar.
Yani o hastanenin misal kadin dogum doktoruna.

Ben bu tahlil surecini devlet hastanesinde yaptirsam oradaki doktorda takip etmesi gerecek dimi?
Bu da ayda 2 defa ultrason demek.

Boyle bir surec yasayan var mi?
Yani cevresinde onceki dogumlarinizda vs.

Oglumda bir hastanenin dr. Gidiyordum o hastanede yaptiriyordum tahlilleri.
Ama 13 sene oldu.
O hastanede o doktor yok tabiki artik baska dr. Gitmistim dusukde begenmedim ilgisini.

Simdi bu doktor cok iyi ama bu da ozel muayinhanesinde kontrole alip tahlil istiyor.

Günaydın kızlar kimler kaç kilo aldı? Ben şimdiden 3 kilo almisim ayrıca bildiğin göbek çıktı bende.
Benim gobegim hep azicik vardir 58 ile hamile kaldim hala 58im.
Aclik hissetmiyorum ama karnim gurulduto hep.
Sabah mesela kahvalti yapiyorum.
3 saat geciyo hemen guruldamaya basliyor

Oysa ac degilim canimda bisi istemiyor.
Anlamadim.

Normalde de hic karnim guruldamazdi.
Karnim kaziniyo resmen.

Kizlar ya bisi sorcam size kafami kurcaliyor.

Benim doktorumun ozel muayinhanesi var
Ona gidicem.
Tahlil vs istiyor sen harhangi bir yerde yaptiriyorsun.

Ama ozel olsun devlet hastanesi olsun direk tahlil yapmiyorlar.
Once dr. Muayine acman lazim diyorlar.
Yani o hastanenin misal kadin dogum doktoruna.

Ben bu tahlil surecini devlet hastanesinde yaptirsam oradaki doktorda takip etmesi gerecek dimi?
Bu da ayda 2 defa ultrason demek.

Boyle bir surec yasayan var mi?
Yani cevresinde onceki dogumlarinizda vs.

Oglumda bir hastanenin dr. Gidiyordum o hastanede yaptiriyordum tahlilleri.
Ama 13 sene oldu.
O hastanede o doktor yok tabiki artik baska dr. Gitmistim dusukde begenmedim ilgisini.

Simdi bu doktor cok iyi ama bu da ozel muayinhanesinde kontrole alip tahlil istiyor.
Arkadasim devlet hastanesinde yaptiriyordu tahlilerini kendi ozel muayenehane de baska dr takip ediyordu. Bir sıkintida yasamadi.
takibimi baska dr yapiyor tahlil yaptirmak istiyorum diyebilirsin sonucda bu bi tercih..
Artik belli seyler oturdukdan sonra o kadar tahlil istemiyecek doktor.. bence o yuzden devletde yaptirabilirsin..

Arkadasim devlet hastanesinde yaptiriyordu tahlilerini kendi ozel muayenehane de baska dr takip ediyordu. Bir sıkintida yasamadi.
takibimi baska dr yapiyor tahlil yaptirmak istiyorum diyebilirsin sonucda bu bi tercih..
Artik belli seyler oturdukdan sonra o kadar tahlil istemiyecek doktor.. bence o yuzden devletde yaptirabilirsin..
Cok tesekkur ederim.
Ya daha once baska bir brans icin ozel hastanede cok pahali diye devlet hastanesinde yaptirim dedim adam beni tersledi.
Doktorum askeri hastaneden emekli bir doktordu o doktorumun istedigi testleere bakip soyle o doktoruna o kendi bransinin isini yapsin dedi ben soook oldum
Bu ne egodur anlamiyorum.

Cekincem bundandi.
Ama sans isi doktorda tabiki

Cok tesekkur ederim.
Ya daha once baska bir brans icin ozel hastanede cok pahali diye devlet hastanesinde yaptirim dedim adam beni tersledi.
Doktorum askeri hastaneden emekli bir doktordu o doktorumun istedigi testleere bakip soyle o doktoruna o kendi bransinin isini yapsin dedi ben soook oldum

Cekincem bundandi.
Canım sağlık ocağına gidip doktor şu tahlilleri istedi diyorsun hemen yapıyorlar. Hastaneyle devletle uğraşmana gerek yok

Canım sağlık ocağına gidip doktor şu tahlilleri istedi diyorsun hemen yapıyorlar. Hastaneyle devletle uğraşmana gerek yok
Aa bu daha iyi ozaman cok tesekkur ederim ya.
Sanirim zaten saglik ocaginida gebelik tabiki icin bildirmek gerekiyormus.
Ayy ne guzel ogreniyorum sayenizde sagolun.

Aa bu daha iyi ozaman cok tesekkur ederim ya.
Sanirim zaten saglik ocaginida gebelik tabiki icin bildirmek gerekiyormus.
Ayy ne guzel ogreniyorum sayenizde sagolun.
Ben de öyle yapıyorum mesela hafta içi sağlık ocağına gidip tam kan sayımı filan yaptıracağım gerekli bütün testleri orada yaptırabilirsin. Bi tek toxoplazma ve rubella yapmıyorlar diye biliyorum.

Cok tesekkur ederim.

Cekincem bundandi.

Aynen dr isi sans isi.. bebek kalp atislari duyuldukdan sonra 2 test icin kan vericeksin 3 lu 4 lu test yaptirmak istersen kan vericeksin 6 aylik olunca seker yuklemesi icin gidersin vs.

Demek istedigim kalp atislarindan sonra 3-5sey haric usg ile isin olucak ins zaten canim..

Ters bir dr olsa bile girebilirsin usg ye sıkinti olmaz bence sık olmayacak isin cunku :KK200:

Aynen dr isi sans isi.. bebek kalp atislari duyuldukdan sonra 2 test icin kan vericeksin 3 lu 4 lu test yaptirmak istersen kan vericeksin 6 aylik olunca seker yuklemesi icin gidersin vs.

Demek istedigim kalp atislarindan sonra 3-5sey haric usg ile isin olucak ins zaten canim..

Ters bir dr olsa bile girebilirsin usg ye sıkinti olmaz bence sık olmayacak isin cunku :KK200:
Ben okadar unutmusum ki o testleri.
Bi 2li test bir de seker yuklemesi aklimda.
Bir de en son ntsler..
Bi arastirim ogrencem tekrar bastan
Sil bastan benimki

Doktora gittim çok şükür keseyi gördük şuan yine geç döllenme olmuş dedi henüz bebek klp atışı yok 10gün sonra tekrar bakılacak bakalım hayırlısı artık
InsAllah kalp atislarinida duyacaksin.
Hep beraber olup paylasicaz bu durumlari insallah.

Back