Aynen canim ne korkuuuu hem dee. Biri kurtaj 4u dusuk. Esimde sperm dna hasari cikti. İnsallah dusmez duzelttik.Amin canim
Kayibin 1 i de kötü 5 i de.
Hamile kalinca bile tam olarak sevinemiyor insan.hep bi kusku.ama artik korkmamak lazim.
Bu arada sende binsorun cikti mi.bebislerin düsme nedeni ne.
Düstü mü kürtaj mi oldun.ben kürtaj oldum.
Ins düsmez yada bisey olmaz canim.Allaha emanet et.seninde sınavin buymuş.Rabbim yardimcin olsun.Aynen canim ne korkuuuu hem dee. Biri kurtaj 4u dusuk. Esimde sperm dna hasari cikti. İnsallah dusmez duzelttik.
Amin amin insallah. Zor bi sinav. Allah beterinden korusun. Senin ve herkesin de bebegini Allah bagislasinIns düsmez yada bisey olmaz canim.Allaha emanet et.seninde sınavin buymuş.Rabbim yardimcin olsun.
Amin canım.Amin amin insallah. Zor bi sinav. Allah beterinden korusun. Senin ve herkesin de bebegini Allah bagislasin
Amin canım hoşgeldin :)Selamlar ben hamile olduğumu yeni öğrendim. Beklenen doğum tarihi 24 Ekim, yani 5. haftanın içindeymişim. Bende Ekim annesi olacağım inşallah. Rabbim isteyen herkese hayırlı doğum ve hamilelik nasip etsin :)
Valla farkını bende tam bilmiyorum canimHomozigot duydum da cnm heterezigot nedir
Amin amin insallah.Selamlar ben hamile olduğumu yeni öğrendim. Beklenen doğum tarihi 24 Ekim, yani 5. haftanın içindeymişim. Bende Ekim annesi olacağım inşallah. Rabbim isteyen herkese hayırlı doğum ve hamilelik nasip etsin :)
Çok az gelen kahverengi lekeye normal deniliyor için rahat olsun ama yine de doktorunu bi arayıp sorabilirsinkizlar suan 6+4üm son adet tarihime gore.
cok hafif kahverengi akinti oldu bugün. ama sulu bi akinti degil oyle kuru leke leke.
normal mi bu
Moralinizi bozan şeyleri cokda dikkate almayin herkesde farklidir bende pimpirikliyim ama kalbimizi ferah tutalimpazartesi. kan değerim artacak mı keseyi görecek miyim derken bide böyle şeyler okuyorum moralim bozuluyor.( kasık ve hafif bel ağrım var sadece
İnş hayırlı haberlerini alırız canım hoşgeldinKizlar 4 ocakta kimyasal gebelik geçirmiştim.Bu ay adet olmadim 10 gun den fazla oldu geciktim ama yine geçen ay ki gibi olur diye en azindan keseyi görmek istiyorum.Onceki hamilelikte 10 gun gecikmis kan testi yaptırıp hcg 250 küsür cikmisti.
10 gun sonrada kanamam basladi.
Bu hafta eczaneden test aldim cift cizgi cikti ara sira kasık agrim oluyor haftaya dr gidicem insallah bende hamileyimdir eger saglikli bir şekilde devam ederse hersey ekim annesi olacagim bende
aynen öyle hiç aklımda yoktu öyle bişey göğüs ağrım yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum bile. pazartesi gününe kadar böyle olacağım belli ki
Kotu bisey yazmadim dusuklerden dolayi korktugum icin gogus agrisi arada azaliyor mu sizin de diye sordum sadece teselli icin. Buradan bir yerlere cekildi malesef.Meme ağrısı bende ne şimdi var ne de oğlumda oldu. İnan hiç hatırlamıyorum olsa kesin hatırlardım. Bence topic lere çok kötü şeyler yazmamak lazım. Herkes hamile herkesin hormonları tavan ve neredeyse ağlamaya yer arıyoruz e büyük stress oluyoruz.
Cok yuksek bence olabilir gec dollenmeden eminsen canim ilk test miydi?? Katlanma da onemli.Acil cevap verirmisiniz 5 haftalık hamileyim az önce beta baktırdım 7550 cikti ikiz olma ihtimali var mi yumurtlama gec olmustu
Inşallah sağlıklı bir gebelik olur canım moralini yüksek tut, bende keseyi görmeyi bekleyenlerdenim, inşallah bebişlerimiz güzel yerlere tutunmuştur ve sağlıklı bir şekilde gelişirlerKizlar 4 ocakta kimyasal gebelik geçirmiştim.Bu ay adet olmadim 10 gun den fazla oldu geciktim ama yine geçen ay ki gibi olur diye en azindan keseyi görmek istiyorum.Onceki hamilelikte 10 gun gecikmis kan testi yaptırıp hcg 250 küsür cikmisti.
10 gun sonrada kanamam basladi.
Bu hafta eczaneden test aldim cift cizgi cikti ara sira kasık agrim oluyor haftaya dr gidicem insallah bende hamileyimdir eger saglikli bir şekilde devam ederse hersey ekim annesi olacagim bende
Aayy gercekten mii :)))) bakalim insallah oyledir randevumu taaa 13 marta vermisler uyuz oldum bekle babam bekle hayirlisi olsun bakalim tesekkur ederim xxxCnm yanlız erkek bebekte hemen gebelik testinde çıkar eli kolu şekli hemen olur derler senn ilkşn kızdı değil mi bu erkek bence
Ilk test 400 cikmistiCok yuksek bence olabilir gec dollenmeden eminsen canim ilk test miydi?? Katlanma da onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?