2018 Ekim Anneleri

Aynıyız cnm bizimkiside 2 buçuk yaşında yanımda yatıyor karnımı tekmeliyor

Mrb kizlar dun gittim dr a keseyi gorduk bugun bulanti kusmam basladi ve afedersiniz fena halde su gibi ishalim neden bilemiyorum

Benim de göğüs full devam ama kasık ara ara oluyor ağrılı:/
Surekli kontrol ediyorum ben ya ondan da azaldi gibi geliyodur belki elim surekli orda biraz azalsa korkuyorum. Onceki dusuklerden biraz korkum cok. Gunde 3 40 kez dokununca ister istemez arada az geliyodur diye dusunuyorum

Surekli kontrol ediyorum ben ya ondan da azaldi gibi geliyodur belki elim surekli orda biraz azalsa korkuyorum. Onceki dusuklerden biraz korkum cok. Gunde 3 40 kez dokununca ister istemez arada az geliyodur diye dusunuyorum
Acıya alışıyorz sanırım :) korkma Allahın izniyle inşallah kucağına alacaksin=)

göğüs ağrısı mı azalınca korkuyorsun neden ki

ben kaç aydır içiyorum ya günee brtane. içmiyim mi şimdi

korkuttun beni benimde ağrılarım azaldı göğüs ağrım yok kasıklar hafif ağırıyor korkmuştum bende şimdi iyice tedirgin oldum
Ya canim hic korkma ben cok okudum o donemler herkesin oluyodu ama devam ediyodu. Ben dusuk yaptim sadece. Hic korkma icini ferah tut. Benim sayi 5 olunca biraz pimpirikliyim. Simdi dua ettim rahatladim. Sen de iyi dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…