- 2 Ocak 2018
- 614
- 545
- 23
- 36
E millet normal doğum gğnde kmlerce yürüyor 9 ay yüzüyğr ya cnm tesadüf olmuştur bozma moreliniKızlar bugün biraz fazla yürüdüm sanırım karnım çok ağrıyor ins kanamam olmaz kasımlarını ağrı giriyor çok korktum
Aynıyız cnm bizimkiside 2 buçuk yaşında yanımda yatıyor karnımı tekmeliyorÇook geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine Allah yardımcın olsun. Ben de çok dikkat etmiyorum iki yaşındaki kızım sürekli kucağıma gelmek üzerimde tepinmek istiyor kıramıyorum sonra da endişeleniyorum tuvalete koşuyorum ıslaklık falan hissettiğimde
Hiç geçmedi göğüs ve kasık ağrim.ama herkeste aynı olacak diye birşey yok tabi korkmaYa gogus agriniz hep siddetli mi oluyo? Benim arada hic agri olmuyo korkuyorum
Benim sabah coktu simdi o kadar acimiyo. Bakalim artacak mi tekrarHiç geçmedi göğüs ve kasık ağrim.ama herkeste aynı olacak diye birşey yok tabi korkma
Bende aklına gelebilecek bütün mide rahatsızlıkları var bana iyi geldi gibiCnm eminmisin portakal çok asitli mideyi mahvetmesin bana ağır gelir misal
Homozigot duydum da cnm heterezigot nedirMthfr 1298A heterozigot
Önceden düşüğüm var
Bence kullanmalisin
Pazartesi gideceğim artıkCnm napacağın belli sana en yakın araştırma hastanesi tıp fakültesi riskli gebelik bölğmüne gidip ordan bir hocaya muayene olup ona soracaksın.en doğru sonucu onlr diyor.acil git
Elektrik süpürgesi ve mikser diger elektronik cihazlardan 12 kat daha fazla elektromanyetik alan olusturuyormus.Niçin zararlıymış cnm
Benim de göğüs full devam ama kasık ara ara oluyor ağrılı:/Benim sabah coktu simdi o kadar acimiyo. Bakalim artacak mi tekrar
Ben tam 6+2 de duydum kalbiKızlar selam, bugün bebişin kalp atışını duyamadık ama gördük. Karından baktı doktor. 6+2deyim. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah :)
Surekli kontrol ediyorum ben ya ondan da azaldi gibi geliyodur belki elim surekli orda biraz azalsa korkuyorum. Onceki dusuklerden biraz korkum cok. Gunde 3 40 kez dokununca ister istemez arada az geliyodur diye dusunuyorumBenim de göğüs full devam ama kasık ara ara oluyor ağrılı:/
Acıya alışıyorz sanırım :) korkma Allahın izniyle inşallah kucağına alacaksin=)Surekli kontrol ediyorum ben ya ondan da azaldi gibi geliyodur belki elim surekli orda biraz azalsa korkuyorum. Onceki dusuklerden biraz korkum cok. Gunde 3 40 kez dokununca ister istemez arada az geliyodur diye dusunuyorum
göğüs ağrısı mı azalınca korkuyorsun neden kiSurekli kontrol ediyorum ben ya ondan da azaldi gibi geliyodur belki elim surekli orda biraz azalsa korkuyorum. Onceki dusuklerden biraz korkum cok. Gunde 3 40 kez dokununca ister istemez arada az geliyodur diye dusunuyorum
İnsallah canim insallah.Acıya alışıyorz sanırım :) korkma Allahın izniyle inşallah kucağına alacaksin=)
[QUOTE=göğüs ağrısı mı azalınca korkuyorsun neden ki
ben kaç aydır içiyorum ya günee brtane. içmiyim mi şimdikızlar gittiğim tüm doktorların ortak fikri folbiolun folik asit miktarı çok çok fazla onu kullanma diye uyardılar. 400mcg folik asit barındıran markaları kullanmamız gerekiyormuş. Lütfen siz de ona dikkat edin evinizde folbiol varsa yarısını kırıp için en azından. Sizi de uyarmak istedim
korkuttun beni benimde ağrılarım azaldı göğüs ağrım yok kasıklar hafif ağırıyor korkmuştum bende şimdi iyice tedirgin oldumİnsallah canim insallah.
Ya canim hic korkma ben cok okudum o donemler herkesin oluyodu ama devam ediyodu. Ben dusuk yaptim sadece. Hic korkma icini ferah tut. Benim sayi 5 olunca biraz pimpirikliyim. Simdi dua ettim rahatladim. Sen de iyi dusun.korkuttun beni benimde ağrılarım azaldı göğüs ağrım yok kasıklar hafif ağırıyor korkmuştum bende şimdi iyice tedirgin oldum
Ara ara hafifleyip şiddetlenir belki,korkmayinkorkuttun beni benimde ağrılarım azaldı göğüs ağrım yok kasıklar hafif ağırıyor korkmuştum bende şimdi iyice tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?