- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 33
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canım ne güzel gün geçtikçe kalabalıklaşıyoruzSelammm :)) rüyası güzel mucizesi gerçekleşen kısçeler :)))
Bende bir ekim annesi oldum çok şükür :))))
Karindan bakildi.Bugun de daha net gorduk, duyduk.Tesekkurler , hepimiz icin hep guzel gelismeler olsunVajinal muayene miydi?Karindan mi?Merak ettim :)
Gozunuzaydin buarada daim olsun iyi haberleriniz :)
Insallah iyi dusunelim. Simdiden beklemek ne kadar heyecanli. Sanki sinav sonucu aciklanacak gibi.Kalp atışı duymak için belki erken olabilir ama görebiliriz inşallah keseyle birlikte.. Ben de 22 perşembe gideceğim doktora canım
Tebrikler canimSelammm :)) rüyası güzel mucizesi gerçekleşen kısçeler :)))
Bende bir ekim annesi oldum çok şükür :))))
Sorma gebeliği öğrenmek için kan tahlili sonuçlarını beklerken bile kalp atışlarım fenaydıInsallah iyi dusunelim. Simdiden beklemek ne kadar heyecanli. Sanki sinav sonucu aciklanacak gibi.
Mthfr 1298A heterozigotHangi genlerde var
Bende De varda merkez igneye gerek yok dedi
Burdaki dr kullan dedi
Ne yapacağımı şaşırdım
Canim benim 1 ocak mesela son adet tarihine gore hesaplarsak 6+4 ,doktor bugun ultrason olcumune gore 6+6 dedi.Yumurtlamaya gore degisebiliyor yani.Sen hesaplayicilarla bak.Cok da fark olmaz.kızlar birşey soracağım benim son adet tarihim 15 ocak adetimin 9.gününde yumurtladım akıntıdan dolayı anlıyorum. şimdi bebeğim kaç günlük oluyor?
Canim cok endiselenme.Benim 16 mm kesede 2mm bebek vardi.Cok kucuk sonucta.Doktor bir sey demedi mi?Ultrason görüntüsü böyle 15 mm kese içinde bişey var gibi değil mi anlayan Arkadaslar yorumlarsanız sevinirim 3. Gebeliğin 2 düşüğüm var cok endiseliyim
Benim homozigotMthfr 1298A heterozigot
Önceden düşüğüm var
Bence kullanmalisin
Devlet e gittm hemen ultrasonu koydu karnıma bastırmadı bile oluşmamış kalp atışı yok cok erken kalk dedi bu kadar biraz inceledim de sağ altta bebiş var gibi inşallah öyledir bakar MSN sendeCanim benim 1 ocak mesela son adet tarihine gore hesaplarsak 6+4 ,doktor bugun ultrason olcumune gore 6+6 dedi.Yumurtlamaya gore degisebiliyor yani.Sen hesaplayicilarla bak.Cok da fark olmaz.
Canim cok endiselenme.Benim 16 mm kesede 2mm bebek vardi.Cok kucuk sonucta.Doktor bir sey demedi mi?
Benimde paı homozigot iğne önerilmdi inşallah doğru yoldayızdırBenim homozigot
Allah senden razı olsun gerçketen içime su serptin, aynı bnm de boyle görünüyor valla o kadar sevindim ki zaten karindan baktı zor gördü 10 gün sonra çağırdı kalp atışı için, ben de acaba haftasına göre küçük mu dedim Allah bebeğini sana bagislasin çok sevindirdin beni:)Gayet normal canim korkma benimde sat 10 ocak benimde adetim geçeli 6 gün oluyor bugün bende bugün ilk doktor kontrolüne gittim benimde geç döllenme olduğu için 4. Haftanı doldurmuşsun dedi keseyi çok küçükte olsa gördük haftaya cuma tekrar bakıcaz gelişime kesenin için rahat olsun aynı durumdayız hatta bak ultrason fotosunu atıyorum
Endişenlenmene hiç gerek yok canim benimde sat 10 ocak adetimi 6 gün geçti değerim 1000lerde henüz bugün benim ilk doktor kontrolüm vardı keseyi çok küçükte olsa gördük hafatay perşembe tekrar gidicez gelişmeyi takip etmek için için rahat olsun aynı durumdayız benimde geç döllenme olmuş 4.haftayi yeni doldurmuşum doktorum öyle söyledi ilk çocuğuna hamileykende geç döllenme olmuştu benim çok şükür şimdi 5 yaşında ultrason fotosunu yüklüyorum kendimin çok küçük ama olsun görmek yeter ❤
Gayet normal canim korkma benimde sat 10 ocak benimde adetim geçeli 6 gün oluyor bugün bende bugün ilk doktor kontrolüne gittim benimde geç döllenme olduğu için 4. Haftanı doldurmuşsun dedi keseyi çok küçükte olsa gördük haftaya cuma tekrar bakıcaz gelişime kesenin için rahat olsun aynı durumdayız hatta bak ultrason fotosunu atıyorum
Endişenlenmene hiç gerek yok canim benimde sat 10 ocak adetimi 6 gün geçti değerim 1000lerde henüz bugün benim ilk doktor kontrolüm vardı keseyi çok küçükte olsa gördük hafatay perşembe tekrar gidicez gelişmeyi takip etmek için için rahat olsun aynı durumdayız benimde geç döllenme olmuş 4.haftayi yeni doldurmuşum doktorum öyle söyledi ilk çocuğuna hamileykende geç döllenme olmuştu benim çok şükür şimdi 5 yaşında ultrason fotosunu yüklüyorum kendimin çok küçük ama olsun görmek yeter ❤
Var bence de.Zaten net gorebilmek icin doktorun yakinlastimasi gerek.Detayli bakmamis, dert etme 1 hafta sonra rahat gorunur.Cok kafana takildiysa, imkanin varsa ozele git canim.Devlet e gittm hemen ultrasonu koydu karnıma bastırmadı bile oluşmamış kalp atışı yok cok erken kalk dedi bu kadar biraz inceledim de sağ altta bebiş var gibi inşallah öyledir bakar MSN sende
Teşekkür ederim.2 mm de kalp atısını almısmıydınız pekiVar bence de.Zaten net gorebilmek icin doktorun yakinlastimasi gerek.Detayli bakmamis, dert etme 1 hafta sonra rahat gorunur.Cok kafana takildiysa, imkanin varsa ozele git canim.
Kesik kesik duyduk ama doktor da sasirdi normalde 3mm altinda pek rastlamayiz dedi.3mmi gecmesi lazim canim.Idrara falan sıkısıktım, karin bolgem yagli degil.Belki bunlar etkili olmustur.Teşekkür ederim.2 mm de kalp atısını almısmıydınız peki
Allah sendende razı olsun canım inşallah en kısa zamanda kalp atışlarında duyarız ❤ canin inanki kaç mm bilmiyorum keseyi görünce hiçte sormak aklıma gelmedi sanırım 2. Hamileliğin verdiği rahatlık olsa gerek ultrason kağıdına baktım şimdi herhangi bir mm lik bir yazı yok haftaya detaylıca öğrenirim artıkBi de kaç mm gözüküyor canım senin ki
Ay güzel haber bu. :) İnşallah dönmez kana. Çok geçmiş olsun canımŞimdi dr um msj yazdı yarın betahcg ver belki ilaç başlarız demiş.
Düşük olabilir mi dedim sanmıyorum demiş
Şu anda da lekelenme yok. Kana dönerse gidicem