2018 Ekim Anneleri

Arkadaşlar yardım tüp bebek tedavisiyle şükür hamileymiş sat a göre 6+4 transfere göre 5+6günlük bugün ilk kontrole gittim karından baktı kese var hayırlı olsun dedi kalp atışı sordum 15 gün sonra gel dedi benle o şokla bisey sormadım karından baktı kalp altısının duyulması gerekmiyor muydu ultrason kagidindanda bisey anlamadım kafam çok karıştı ne olur yardım edin

Ay güzel haber bu. :) İnşallah dönmez kana. Çok geçmiş olsun canım

Canım çok saol ama yazdığımdan sonra tırnak kadar kan geldi bi daha da bişi yok. Dr a yazdım yine yerleşme kanaması olabilir merak etme demiş.
Allaha emanet dua edebiliyorum sadece

Tamam canım inşallah duyarız kalplerini de çok sagol:)

Bugün yiyecektik sözde benim toto yataktan kalkamadı maalesef :) yarına saklıyorum iştahımı:) genelde hepimizin canı aynı şeyleri istiyor sanırım
Ayyy bu cigkofteyi nasıl benim de canim çekiyor. New Yorkda bulamadık. New jersey de bulduk, haftaya gitmeyi planlıyorum Allah nasip ederse

Hayırlı uğurlu olsun canım. Kağıtta ultrasona göre kaç hafta olduğu yazıyordur. Resim olarak yükleyebilirsin. 6+4 den önce kalp atışı duyulması zor. Garanti olsun diye 15 gün demiştir.

Çok ama çok geçmiş olsun. Hergün dip köşe temizlik yapan bi arkadaş vardı umarım okumuştur o da. İlk 12 hafta gerçekten hareketlerimizde çok dikkatli olmalıyız. Dr da her gittiğimde defalarca uyarıyor

o kişi benim ne olmuş ben göremedim eski mesajlardan? geçmiş olsun bu arada

gördüm şimdi çok geçmiş olsun. ani hareket yapmıyorum ve 3-4 günde bir yapıyorum temizliği artık. allah yardımcımız olsun
Aman canım dikkat. Benimde ilk hamileliğimde hiçbirşey olmadı hoplaya zıplaya geçirdim. İkincisinde uzun yola gittim araba da sarsıldım bide ağır kaldırdım düştü. Biz dikkat edelim de bebişler Allah a emanet

İyi akşamlar herkese idrarda silik çizgi çıktı kan vericem yarın bakalım ne çıkacak 4 düşüğüm var

ya ben ağır kaldırmıyorum hatta abartı olacak biraz ama tencere bile kaldırmıyorum henüz ilk bebeğim. ama temizlik konusunda çok takıntılı biriyim iki günde bir çarşafları değiştirir yatak, koltuk altlarını silerim ama dikkatli yapıyorum yine de korkuyorum kötü hissediyorum kendimi bebeğime bişey olur mu diye

Dr yarın beta hcg istedi. İlaç başlarız duruma göre dedi. Yine azcık kan geldi. Yüreğim ağzımda yarın nasıl olacak bilemiyorum ki
Cok gerilme canım ya kardeşmn eşide kanamyla geçirdi ilk haftaları. Artık herkeste var. Sen çok endişelnme dr çözer inş

Canım hep ust tarafa bakmıştım sağ altta yaşıyormuş 4+2 kese 0.44 cm yazıyor senin kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…