2018 Ekim Anneleri

kızlar birşey soracağım benim son adet tarihim 15 ocak adetimin 9.gününde yumurtladım akıntıdan dolayı anlıyorum. şimdi bebeğim kaç günlük oluyor?
Canim benim 1 ocak mesela son adet tarihine gore hesaplarsak 6+4 ,doktor bugun ultrason olcumune gore 6+6 dedi.Yumurtlamaya gore degisebiliyor yani.Sen hesaplayicilarla bak.Cok da fark olmaz.

Ultrason görüntüsü böyle 15 mm kese içinde bişey var gibi değil mi anlayan Arkadaslar yorumlarsanız sevinirim 3. Gebeliğin 2 düşüğüm var cok endiseliyim
Canim cok endiselenme.Benim 16 mm kesede 2mm bebek vardi.Cok kucuk sonucta.Doktor bir sey demedi mi?

Devlet e gittm hemen ultrasonu koydu karnıma bastırmadı bile oluşmamış kalp atışı yok cok erken kalk dedi bu kadar biraz inceledim de sağ altta bebiş var gibi inşallah öyledir bakar MSN sende

Eklentiler

• Screenshot_20180216-210909.png
    220 KB · Görüntüleme: 49
Allah senden razı olsun gerçketen içime su serptin, aynı bnm de boyle görünüyor valla o kadar sevindim ki zaten karindan baktı zor gördü 10 gün sonra çağırdı kalp atışı için, ben de acaba haftasına göre küçük mu dedim Allah bebeğini sana bagislasin çok sevindirdin beni:)

Bi de kaç mm gözüküyor canım senin ki

Devlet e gittm hemen ultrasonu koydu karnıma bastırmadı bile oluşmamış kalp atışı yok cok erken kalk dedi bu kadar biraz inceledim de sağ altta bebiş var gibi inşallah öyledir bakar MSN sende
Var bence de.Zaten net gorebilmek icin doktorun yakinlastimasi gerek.Detayli bakmamis, dert etme 1 hafta sonra rahat gorunur.Cok kafana takildiysa, imkanin varsa ozele git canim.

Bi de kaç mm gözüküyor canım senin ki
Allah sendende razı olsun canım inşallah en kısa zamanda kalp atışlarında duyarız ❤ canin inanki kaç mm bilmiyorum keseyi görünce hiçte sormak aklıma gelmedi sanırım 2. Hamileliğin verdiği rahatlık olsa gerek ultrason kağıdına baktım şimdi herhangi bir mm lik bir yazı yok haftaya detaylıca öğrenirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…