Teşekkür ederim canım şükür ki geçti artık :)ahhh canım yaaa aynı benım rüya gibi... benim rüyaydı, o zaman bile çok kötü oldum, sen gerçeğini yaşamasın... çok geçmiş olsun ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım şükür ki geçti artık :)ahhh canım yaaa aynı benım rüya gibi... benim rüyaydı, o zaman bile çok kötü oldum, sen gerçeğini yaşamasın... çok geçmiş olsun ...
Amiin cümlemize yardım etsin dilerim kimse yaşamaz ama geçti tabii artık iyiyiz :) ❣Ya ne zorlari var ki bu stresi yasatmislar.
Allah yardimcin olsuunn❤
Bebisim hep sevindirsin :)
O da ayri komedi oluyor :))))
Senin ruyalarda ilginc olmus :)))
Daha bisy gormedim ruyamda fln,hislerimde acikcasi sadece kizimda cok baskaydi bunda cok baska belirtiler diye belki cinsiyeti farklidir diye dusunuyorum ama sonucta cok belirleyici bisyde degil :))
Ama kizimda cinsiyetini ogrenmeden once yatagimda pembe kucucuk sapkasiyla yatan bir bebek gormustum,dogrulup kucagima alip emzirmistim :)))) gordugumun aynisiydi nerdeyse kizimda :)))))
Korkma canım panik yapma dinlen bolbol hiç birş yapma bence
Hiç yaşamadım canım ama bilmiyorumki sakin olmaya çalış yakında varsa hastane devam ederse git istwrsen önlem alırsın enaZındanAyy cnm çok korktum ya. Şimdide pembemsi geliyo peçeteye silince. Dr umu aradım açmadı dönmedide. Endişeliyim.
benimde öyle 15mm kese bebeği göremedim doktorunuz normal dedimi bana açıklama yapmadıSelamlar bebegi goren oldu mu??? dun dra gittim Benim kesem 17 mm ama daha net sekilde goremedik bebisi. kahverengi kanamam oldugu icin dinleniyorum. Birazda endiseliyim bu yuzden
Hiç yaşamadım canım ama bilmiyorumki sakin olmaya çalış yakında varsa hastane devam ederse git istwrsen önlem alırsın enaZından
Canım bence hemen doktora gitmelisin.Ayy cnm çok korktum ya. Şimdide pembemsi geliyo peçeteye silince. Dr umu aradım açmadı dönmedide. Endişeliyim.
Canım bence hemen doktora gitmelisin.
Evet olculuyor ultrason resminde yazar kontrol etKizlar ya yine yazayim nolur cevap verin. sizin kesenizi dr.lar mm olarak olctu mu?
Benimki olcmedi de acaba bende bi sıkınti mi var dedim
Ayyy çok güzel bi rüya=) benim ilk bebeğim Allah nasip kısmet ederse:)
kızlar birşey soracağım benim son adet tarihim 15 ocak adetimin 9.gününde yumurtladım akıntıdan dolayı anlıyorum. şimdi bebeğim kaç günlük oluyor?
Mol gebelik nedir ilk defa duyuyorum
Keseyi gördük kızlar çok şükür ya eşimin gözleri doldu çok güzeldi
Meraba Arkadaslar bende ekim annesiyim bugün 6.0 haftam ama kalp atısını duyamadık normal mi sizce varmı benim gibi hala duyamamıs olan 6.haftayı geçipte
Ultrason görüntüsü böyle 15 mm kese içinde bişey var gibi değil mi anlayan Arkadaslar yorumlarsanız sevinirim 3. Gebeliğin 2 düşüğüm var cok endiseliyim
benimde öyle 15mm kese bebeği göremedim doktorunuz normal dedimi bana açıklama yapmadı
Kızlar bugün ilk kontrolume gittim bnm de geç döllenme olmuş karından keseyi çok zor gördü, betam dün 2276 çıkmıştı, kesemin büyüklüğü 4.6 mm daha adetim geçeli 5 gün oldu normal mi kese büyüklüğü endise içindeyim
Kızlar bugün ilk kontrolume gittim bnm de geç döllenme olmuş karından keseyi çok zor gördü, betam dün 2276 çıkmıştı, kesemin büyüklüğü 4.6 mm daha adetim geçeli 5 gün oldu normal mi kese büyüklüğü endise içindeyim
Endişenlenmene hiç gerek yok canim benimde sat 10 ocak adetimi 6 gün geçti değerim 1000lerde henüz bugün benim ilk doktor kontrolüm vardı keseyi çok küçükte olsa gördük hafatay perşembe tekrar gidicez gelişmeyi takip etmek için için rahat olsun aynı durumdayız benimde geç döllenme olmuş 4.haftayi yeni doldurmuşum doktorum öyle söyledi ilk çocuğuna hamileykende geç döllenme olmuştu benim çok şükür şimdi 5 yaşında ultrason fotosunu yüklüyorum kendimin çok küçük ama olsun görmek yeter ❤Kızlar bugün ilk kontrolume gittim bnm de geç döllenme olmuş karından keseyi çok zor gördü, betam dün 2276 çıkmıştı, kesemin büyüklüğü 4.6 mm daha adetim geçeli 5 gün oldu normal mi kese büyüklüğü endise içindeyim
Doktorunu arayp sor canım. Seni en iyi o bilir. Doktrlar kanamayu önemserKızlar yaa bnden micicik noktadan azcık büyük kırmızı geldi çok korktum kasığımda ağrıyo. Soğuk soğuk ter bastı şimdi.Bişi olur mu? Çok korktum
Doktorunu arayp sor canım. Seni en iyi o bilir. Doktrlar kanamayu önemser
Tesekkürmederim inşallah öyledir doktor kalp atısını göremedi de korktmEvet hayırlı olsun bebiş var içinde bence:)
Kalp atışı 6/7 haftalarda görünür anccak canım haftaya görünür oda inşallah:)Tesekkürmederim inşallah öyledir doktor kalp atısını göremedi de korktm
Kalp atışı duymak için belki erken olabilir ama görebiliriz inşallah keseyle birlikte.. Ben de 22 perşembe gideceğim doktora canımMerhaba senle ayni gun gorunuyoruz.:) benim ilk randevum 21 carsamba. Kalp atisi duyabilecekmiyiz????
Bir düşügüm var benim doktor pihtilasma icin genetik test istemisti bugün doktorda genetikde cikmayabilir dedicnm pıhtışma testi trombofoli panalei diye geçiyor ordan anlaşıyor... ikiden fazla düşük varsa doktorlar bu testi yapmanı istiyor... Bu test hamile kalmadan önce yapılır çünkü sonucu zaten geç çıkıyor 3 hafta sonra çıkıyor
Dün 7+1 idikçok sevindim arkadaşım, darısı benimle birlikte dört gözle o kalp atışlarını duymayı bekleyenlerin başına. Senin kalp atısı kaçıncı günde duyulmuş oldu bu durumda, bir de alttan mı bakmışlardı?
Bu arada şimdi gördüm gebelik takviminde bizim melekler Allah kısmet ederse aynı gün geliyor:)