• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Ya ne zorlari var ki bu stresi yasatmislar.
Allah yardimcin olsuunn❤
Bebisim hep sevindirsin :)

O da ayri komedi oluyor :))))
Senin ruyalarda ilginc olmus :)))

Daha bisy gormedim ruyamda fln,hislerimde acikcasi sadece kizimda cok baskaydi bunda cok baska belirtiler diye belki cinsiyeti farklidir diye dusunuyorum ama sonucta cok belirleyici bisyde degil :))

Ama kizimda cinsiyetini ogrenmeden once yatagimda pembe kucucuk sapkasiyla yatan bir bebek gormustum,dogrulup kucagima alip emzirmistim :)))) gordugumun aynisiydi nerdeyse kizimda :)))))
Amiin cümlemize yardım etsin dilerim kimse yaşamaz ama geçti tabii artık iyiyiz :) ❣

Selamlar bebegi goren oldu mu??? dun dra gittim Benim kesem 17 mm ama daha net sekilde goremedik bebisi. kahverengi kanamam oldugu icin dinleniyorum. Birazda endiseliyim bu yuzden
benimde öyle 15mm kese bebeği göremedim doktorunuz normal dedimi bana açıklama yapmadı

Kızlar bugün ilk kontrolume gittim bnm de geç döllenme olmuş karından keseyi çok zor gördü, betam dün 2276 çıkmıştı, kesemin büyüklüğü 4.6 mm daha adetim geçeli 5 gün oldu normal mi kese büyüklüğü endise içindeyim

Ayyy çok güzel bi rüya=) benim ilk bebeğim Allah nasip kısmet ederse:)

Insallah saglikla kavusursunuz❤
Guzeldi tabii o zamanda bilmeyince :)

kızlar birşey soracağım benim son adet tarihim 15 ocak adetimin 9.gününde yumurtladım akıntıdan dolayı anlıyorum. şimdi bebeğim kaç günlük oluyor?

4+4 çıkıyor canım.Tahmini dogum 22 Ekim.
Yumurtlaman erkenden oldugu icin son adet tarihinden hesaplaman normal olur;)
Tahmini dogum tarihide oyle bir belirleyici ama ultrason olcumlerinde zamanla en net gun cikar gelisimine gore ❤

Mol gebelik nedir ilk defa duyuyorum

Plesanta anomalisi canim.Rahimde üzüm seklinde büyüyor.Tedaviside uzun korunma sureside 1 seneyi buluyor.

Keseyi gördük kızlar çok şükür ya eşimin gözleri doldu çok güzeldi :anneadayı:

Allah hep guzel haberleri ile sevindirsiinn❤

Meraba Arkadaslar bende ekim annesiyim bugün 6.0 haftam ama kalp atısını duyamadık normal mi sizce varmı benim gibi hala duyamamıs olan 6.haftayı geçipte

Kisisel birsey bunlar canim.Gec yumurtlama ihtimalinide dusunecektir doktorun.8 haftaya kadar beklenir bildigim.
Insallah guzel haberler alirsiniz.

Ultrason görüntüsü böyle 15 mm kese içinde bişey var gibi değil mi anlayan Arkadaslar yorumlarsanız sevinirim 3. Gebeliğin 2 düşüğüm var cok endiseliyim

Allah guzel haberlerini almayi nasip etsiinn❤
Boyle bile normal hersey,var gb cok net goremedim ama sen daha iyi goruyorsundur :)

benimde öyle 15mm kese bebeği göremedim doktorunuz normal dedimi bana açıklama yapmadı

Benim ki 27 mm'e kadar normal dedi canim.Gec dollenme ile alakali olabiliyormus.

Kızlar bugün ilk kontrolume gittim bnm de geç döllenme olmuş karından keseyi çok zor gördü, betam dün 2276 çıkmıştı, kesemin büyüklüğü 4.6 mm daha adetim geçeli 5 gün oldu normal mi kese büyüklüğü endise içindeyim

Bence gormeniz bile hoş olmus :) Daha kucucuk normal ;)

Gayet normal canim korkma benimde sat 10 ocak benimde adetim geçeli 6 gün oluyor bugün bende bugün ilk doktor kontrolüne gittim benimde geç döllenme olduğu için 4. Haftanı doldurmuşsun dedi keseyi çok küçükte olsa gördük haftaya cuma tekrar bakıcaz gelişime kesenin için rahat olsun aynı durumdayız hatta bak ultrason fotosunu atıyorum
Endişenlenmene hiç gerek yok canim benimde sat 10 ocak adetimi 6 gün geçti değerim 1000lerde henüz bugün benim ilk doktor kontrolüm vardı keseyi çok küçükte olsa gördük hafatay perşembe tekrar gidicez gelişmeyi takip etmek için için rahat olsun aynı durumdayız benimde geç döllenme olmuş 4.haftayi yeni doldurmuşum doktorum öyle söyledi ilk çocuğuna hamileykende geç döllenme olmuştu benim çok şükür şimdi 5 yaşında ultrason fotosunu yüklüyorum kendimin çok küçük ama olsun görmek yeter ❤

Eklentiler

• 20180216_194033.jpg
    20180216_194033.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 51
cnm pıhtışma testi trombofoli panalei diye geçiyor ordan anlaşıyor... ikiden fazla düşük varsa doktorlar bu testi yapmanı istiyor... Bu test hamile kalmadan önce yapılır çünkü sonucu zaten geç çıkıyor 3 hafta sonra çıkıyor
Bir düşügüm var benim doktor pihtilasma icin genetik test istemisti bugün doktorda genetikde cikmayabilir dedi

çok sevindim arkadaşım, darısı benimle birlikte dört gözle o kalp atışlarını duymayı bekleyenlerin başına. Senin kalp atısı kaçıncı günde duyulmuş oldu bu durumda, bir de alttan mı bakmışlardı?
Dün 7+1 idik
Karindan duyuldu

Bu arada şimdi gördüm gebelik takviminde bizim melekler Allah kısmet ederse aynı gün geliyor:)

Evet Rabbim sağ salim kucaklarimiza almak nasip etsin inşallah

Back